Ortalığı karıştıranlara karşı tutumunuz

Herkes penceresinden farklı bakar sizin aklınıza gelmeyen şeyleri ince ince düşünürler siz bunu yanlış zamanda paylaştığınızı bile kabul etmiyorsunuz burnunuzdan kıl aldırmıyorsunuz herkes benimle iyi olsun istiyorsunuz. Yok öyle bir dünya

Ama hemen ardından paylaşmışsınız normal mi? Değil bence, arkadaşınızın üstüne alınması çok normal bu yüzden. Düzelmez bence aranız bir daha, dediğim gibi ben arkadaşınız yerinde olsam alınırdım, eskisi gibi de olmazdım açıkçası.

Diğer arkadaşlarınızla zaten düşündüğünüz gibi bir yakınlığınız yokmuş bahane olmuş onlara da

Eğer onun için yazdığımı düşünüyorsa zaten beni hiç tanımamıştır sıkıntı değil
Kabul edin paylaşım çok yanlış zamanda yapılmış o yüzden ortalığı toparlamanız zor
Benim maksadım durumu düzeltmek değil zaten bu saatten sonra yargısız infaz yapabiliyorsa demek beni hiç tanımamıştır.Şu an zaten o kişinin maksadı benim mutsuz olmam

Gerçekten yokmuş zaten anlamış oldum ama sadece benden faydalanmalarına üzüldüm açıkçası madem yakınlık yok neden yapmacık davranıyorsun

Herkes benimle iyi olsun kafasında biri olsam herkesle iletişim kurar aramı iyi tutardım ya da gider arkadaştan özür dilerdim inanın bu düşüncede değilim ayriyeten benle arkadaşlık kurmak isteyen başta onlardı yanıma gelip iyi davranan hep yardımcı olmak isteyen şu an hepsinin sahte olduğunu düşünüyorum

Yaptığınız paylaşım, sosyal medya hesabınızda veya telefonunuzda kayıtlı olsa gerek. Tam metni bizimle de paylaşabilir misiniz ? Dostoyevski'ye mal edilmiş bir söz mü; eserlerinden alıntı mı, görmüş oluruz.

Pardon bu arada Dostoyevski değil Sigmun Freud silmiştim ama bakayım varsa paylaşırım tabi

Buydu

Eklentiler

• 1DC65299-92EC-4D8F-9B8D-BE93490C2CB6.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 73
Enerjinize yazık. Hayatınızın sonuna kadar yanınızda durmayacak insanlar için tasalanmayın. Kimsenin düşüncesi sizin karakterinizi belirlemez. Bu tarz durumlarda duruşu bozmadan ve kimsenin arkasından konuşmadan minimum hasarla atlatmaya bakarım. Çünkü eninde sonunda bu tarz insanların ayakları birbirlerine dolanıyor. Kendi aralarında laf taşımaları gün yüzüne çıkınca bu sefer kendi içlerinde çirkefleşirler merak etmeyin. Nerde çokluk orda kötü kötü şeyler. Siz anladınız.

İnanın onlarında birbirleri ile ya da o karakteri baskın kişinin ikisinden biri ile arasının bozulmasını o kadar isterim ki haklı olduğumu görmek için mutlu olmak için değil. Bazen haykırasım geliyor ne mal olduklarını söyleyesim geliyor zor tutuyorum kendimi bunlar 3 kişiler birinin tavrı hala net değil bakalım o da yan çizerse açıkçası 3 nün olduğu ortama girmeyi düşünmüyorum aralarda

Size haksızsınız demiyorum olayda. Ama ben kendi hesabımda hiç imalı olma ihtimali olan bir paylaşım yapmam. Kimin neyi üstüne alınacağı belli olmaz. Uğraşmaya değmez.

Karşı tarafta kendi çapında bu sözü yanlış anlamakta haklı olabilir. Ama gidip başka insanları bu konuda size karşı doldurması onları da taraf yapması çok komik ve çocukça.

Karşı tarafta kendi çapında bu sözü yanlış anlamakta haklı olabilir. Ama gidip başka insanları bu konuda size karşı doldurması onları da taraf yapması çok komik ve çocukça.
Evet öyle o yüzden diğer ikisine de yanaşmıcam onun gibi olmicam o potaya girmicem. maalesef ki iş ortamında kendine fazla insan çeken kişi her zaman haklı çıkıyor

O paylasimla ortaligi siz karistirmissiniz
Peki madem ben karıştırdım sadece sorunlu olduğum arkadaşla aramız bozulsun diğerleri ile bir sorunum yok ki diğer ikisi neden uzak duruyor. Ayrıca o paylaşımın yaşadığımız olayla zerre ilgisi yoktu. Paylaşımı çok sonra yaptım öncesinde ama onun yenilir yutulur tarzda değildi attığı uzunca mesaj işte insanlar tek bir paylaşımı görüyor ama karşı tarafın yaptığı onca şeyi görmezden geliyor

Kabul edin paylaşım çok yanlış zamanda yapılmış o yüzden ortalığı toparlamanız zor
Merhaba amacım toparlamak değil zaten bundan sonraki tutumum ile ilgili fikir edinmek için açtım. Ayrıca şu an onlar bulunduğumuz aynı odada gelip yakınımda oturuyorlar ya da ben biri ile muhabbet ederken dinliyorlar. Hatta tartıştığım kişinin kız kardeşi kızıma bakıyor bırakmak istemedi geliş saati ile ilgili sıkıntı olunca istersen ablamla bir konuş ben ablama bağlıyım dedi ablasından izinsiz bana böyle bir mesaj atamaz niye böyle bir mesaj attı anlamadım ben de gerek yok dedim

Bizim bir proje için 10 kişilik bir grubumuz vardı, çok böyle yüz yüze gelmediğim, sadece merhaba merhaba dediğimiz kız, beni bir gün instagram'dan sildi. Sonra yüz yüze gelince soğuk yapmaya başladı. Yakın olduğu kankalarının benle konuşmasına engel oldu. Nolduysa kendi kendine benle konuşmaya başladı. Böyle hastalıklı tiplerden uzak durmak en iyisi.

Kompleksli ve kötü niyetli insanlarda şunu gözlemliyorum ben; alınacak, kırılacak bi şey yoksa bile karşı taraf birazcık gönlünü almaya çalıştı mı, iyi davrandı mı coştukça coşuyorlar, işi ego tatminine çeviriyorlar, mevzuyu bilerek büyütüyorlar. Böylelerine prim vermemek için bıçak gibi keserim ben ilişkimi, mal gibi kalır, yok sayarak dengesini bozarım.
O kadınla da kardeşiyle de ilişkini kes derim, çocuğuna başka biri baksın mümkünse. Seni böyle pasif gördükçe üstüne gelecek, şimdiden söyleyim sana.
Onun lafıyla sana tavır alan beyni ve kişiliği oturmamış kişileri de asla umursama, zaten öyle tiplerle ne arkadaşlığı yapılır ki?
Kendinden eminsen açıklama yapacağın bi durum da yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…