Eğer onun için yazdığımı düşünüyorsa zaten beni hiç tanımamıştır sıkıntı değilKabul edin paylaşım çok yanlış zamanda yapılmış o yüzden ortalığı toparlamanız zor
O benim zaten bir cümleyi kurarken olaya binaen kuramadığımı bazen hatta ben bile ona derdim ya paravatsızlık yapıyorum aslında onunla ilgili söylemedim bunu biliyor ama bence söz bahane idi çünkü öncesindeki hafta bile bana soğuk ve mesafeli idi hiç suratı gülmez morali bozuk hatta ben espiri yapıyordum gülmüyordu bile
Eğer onun için yazdığımı düşünüyorsa zaten beni hiç tanımamıştır sıkıntı değil
Benim maksadım durumu düzeltmek değil zaten bu saatten sonra yargısız infaz yapabiliyorsa demek beni hiç tanımamıştır.Şu an zaten o kişinin maksadı benim mutsuz olmamKabul edin paylaşım çok yanlış zamanda yapılmış o yüzden ortalığı toparlamanız zor
Gerçekten yokmuş zaten anlamış oldum ama sadece benden faydalanmalarına üzüldüm açıkçası madem yakınlık yok neden yapmacık davranıyorsunAma hemen ardından paylaşmışsınız normal mi? Değil bence, arkadaşınızın üstüne alınması çok normal bu yüzden. Düzelmez bence aranız bir daha, dediğim gibi ben arkadaşınız yerinde olsam alınırdım, eskisi gibi de olmazdım açıkçası.
Diğer arkadaşlarınızla zaten düşündüğünüz gibi bir yakınlığınız yokmuş bahane olmuş onlara da
Herkes benimle iyi olsun kafasında biri olsam herkesle iletişim kurar aramı iyi tutardım ya da gider arkadaştan özür dilerdim inanın bu düşüncede değilim ayriyeten benle arkadaşlık kurmak isteyen başta onlardı yanıma gelip iyi davranan hep yardımcı olmak isteyen şu an hepsinin sahte olduğunu düşünüyorumHerkes penceresinden farklı bakar sizin aklınıza gelmeyen şeyleri ince ince düşünürler siz bunu yanlış zamanda paylaştığınızı bile kabul etmiyorsunuz burnunuzdan kıl aldırmıyorsunuz herkes benimle iyi olsun istiyorsunuz. Yok öyle bir dünya
Paylaşımım Dostoyevski’nin bir sözü idi yıllar sonra tekrar karşıma çıktı severim o sözü. Yaşın geçtikçe olgunlaşıyorsun iki yüzlü insanlardan uzaklaşmak istiyorsun gibi bişeydi ben bunu paylaşırken aramızda bişey yoktu ki beni kırdığını söyledi özür diledi sorunu çözdük dedi. Ama paylaşımı üstüne alındı hatta sonrasında bana kurduğu cümlelerden anladım günler sonra. Alakası yok ben onunla ilgili paylaşım yapsam sorunu çözdük diye teli kapatmazdım ona çok alındım çünkü bana kırıcı bir sürü mesaj atmıştı o yüzden özür dileyip mevzuyu kapattı
Pardon bu arada Dostoyevski değil Sigmun Freud silmiştim ama bakayım varsa paylaşırım tabiYaptığınız paylaşım, sosyal medya hesabınızda veya telefonunuzda kayıtlı olsa gerek. Tam metni bizimle de paylaşabilir misiniz ? Dostoyevski'ye mal edilmiş bir söz mü; eserlerinden alıntı mı, görmüş oluruz.
Enerjinize yazık. Hayatınızın sonuna kadar yanınızda durmayacak insanlar için tasalanmayın. Kimsenin düşüncesi sizin karakterinizi belirlemez. Bu tarz durumlarda duruşu bozmadan ve kimsenin arkasından konuşmadan minimum hasarla atlatmaya bakarım. Çünkü eninde sonunda bu tarz insanların ayakları birbirlerine dolanıyor. Kendi aralarında laf taşımaları gün yüzüne çıkınca bu sefer kendi içlerinde çirkefleşirler merak etmeyin. Nerde çokluk orda kötü kötü şeyler. Siz anladınız.Merhaba güzel bayanlarsize bi konuda danışmak isterim biz iş yerinde 4 kişilik bir arkadaş grubuyuz.Zaten herkes grup iş yerinde. Diğer insanların samimiyetine güvenmediğim için konuşmam pek kendimi geri çekerim ya da az konuşurum. Bi bu 3 kişi ile iş yerinin dışında da oturup kalkarız. Ama maalesef gruptan biri ortalığı karıştırıp önce benle arasına mesafe koydu sonra uzak duralım dedi. Bu kişinin kız kardeşi de benim kızıma bakıyor sorun o mu falan bi sorun mu var dedim yok dedi yaptığım paylaşımı üzerine alınmış alakası bile yok sonradan anladım. Ama kardeşi de hala çalışmaya devam ediyor kaç kez bırakmak istersen bırak dedim yok dedi bi sıkıntımız yok seninle dedi. O arkadaş diğer ikisini de bana karşı doldurmuş lafta seninle sorunumuz yok deyip duruyorlar ama sadece o kişi ile konuşuyorlar. Bide sabahları sürekli benim araçla işe gittiğim kızlardan biri küsen arkadaş ortalığı karıştırmak için o kızı sabahları arayıp arabası ile alıyor bana gıcıklığına sizce ne yapmam gerek. Bu arada diğer grup kızları ile mesafeliyim diyorum ya bu kez onlarda sorunun bende olduğunu düşünecekler buna da canım sıkılıyor. Ayrıca bu grubumuzdaki kızlar diğerleri ile hepsi ile muhabbet ediyor yalnız ben bi kaç taneleri ile sadece muhabbet ediyorum
İnanın onlarında birbirleri ile ya da o karakteri baskın kişinin ikisinden biri ile arasının bozulmasını o kadar isterim ki haklı olduğumu görmek için mutlu olmak için değil. Bazen haykırasım geliyor ne mal olduklarını söyleyesim geliyor zor tutuyorum kendimi bunlar 3 kişiler birinin tavrı hala net değil bakalım o da yan çizerse açıkçası 3 nün olduğu ortama girmeyi düşünmüyorum aralardaEnerjinize yazık. Hayatınızın sonuna kadar yanınızda durmayacak insanlar için tasalanmayın. Kimsenin düşüncesi sizin karakterinizi belirlemez. Bu tarz durumlarda duruşu bozmadan ve kimsenin arkasından konuşmadan minimum hasarla atlatmaya bakarım. Çünkü eninde sonunda bu tarz insanların ayakları birbirlerine dolanıyor. Kendi aralarında laf taşımaları gün yüzüne çıkınca bu sefer kendi içlerinde çirkefleşirler merak etmeyin. Nerde çokluk orda kötü kötü şeyler. Siz anladınız.
Evet öyle o yüzden diğer ikisine de yanaşmıcam onun gibi olmicam o potaya girmicem. maalesef ki iş ortamında kendine fazla insan çeken kişi her zaman haklı çıkıyorKarşı tarafta kendi çapında bu sözü yanlış anlamakta haklı olabilir. Ama gidip başka insanları bu konuda size karşı doldurması onları da taraf yapması çok komik ve çocukça.
Evet öyle o yüzden diğer ikisine de yanaşmıcam onun gibi olmicam o potaya girmicem. maalesef ki iş ortamında kendine fazla insan çeken kişi her zaman bugün bilerek mesaj attım her gün beraber gittiğimiz kıza beraber dolmuşla gidelim ben araçla gitmeyeceğim diye o da o baskın olan karakter için demiş ararsa onunla giderim aramazsa dolmuşla bir kez daha ne niyetle benle olduğunu safını falan belirlemiş oldu bende bir sürü mesaj yazıp içimdekileri söyledim
Peki madem ben karıştırdım sadece sorunlu olduğum arkadaşla aramız bozulsun diğerleri ile bir sorunum yok ki diğer ikisi neden uzak duruyor. Ayrıca o paylaşımın yaşadığımız olayla zerre ilgisi yoktu. Paylaşımı çok sonra yaptım öncesinde ama onun yenilir yutulur tarzda değildi attığı uzunca mesaj işte insanlar tek bir paylaşımı görüyor ama karşı tarafın yaptığı onca şeyi görmezden geliyorO paylasimla ortaligi siz karistirmissiniz
Merhaba amacım toparlamak değil zaten bundan sonraki tutumum ile ilgili fikir edinmek için açtım. Ayrıca şu an onlar bulunduğumuz aynı odada gelip yakınımda oturuyorlar ya da ben biri ile muhabbet ederken dinliyorlar. Hatta tartıştığım kişinin kız kardeşi kızıma bakıyor bırakmak istemedi geliş saati ile ilgili sıkıntı olunca istersen ablamla bir konuş ben ablama bağlıyım dedi ablasından izinsiz bana böyle bir mesaj atamaz niye böyle bir mesaj attı anlamadım ben de gerek yok dedimKabul edin paylaşım çok yanlış zamanda yapılmış o yüzden ortalığı toparlamanız zor
Merhaba güzel bayanlarsize bi konuda danışmak isterim biz iş yerinde 4 kişilik bir arkadaş grubuyuz.Zaten herkes grup iş yerinde. Diğer insanların samimiyetine güvenmediğim için konuşmam pek kendimi geri çekerim ya da az konuşurum. Bi bu 3 kişi ile iş yerinin dışında da oturup kalkarız. Ama maalesef gruptan biri ortalığı karıştırıp önce benle arasına mesafe koydu sonra uzak duralım dedi. Bu kişinin kız kardeşi de benim kızıma bakıyor sorun o mu falan bi sorun mu var dedim yok dedi yaptığım paylaşımı üzerine alınmış alakası bile yok sonradan anladım. Ama kardeşi de hala çalışmaya devam ediyor kaç kez bırakmak istersen bırak dedim yok dedi bi sıkıntımız yok seninle dedi. O arkadaş diğer ikisini de bana karşı doldurmuş lafta seninle sorunumuz yok deyip duruyorlar ama sadece o kişi ile konuşuyorlar. Bide sabahları sürekli benim araçla işe gittiğim kızlardan biri küsen arkadaş ortalığı karıştırmak için o kızı sabahları arayıp arabası ile alıyor bana gıcıklığına sizce ne yapmam gerek. Bu arada diğer grup kızları ile mesafeliyim diyorum ya bu kez onlarda sorunun bende olduğunu düşünecekler buna da canım sıkılıyor. Ayrıca bu grubumuzdaki kızlar diğerleri ile hepsi ile muhabbet ediyor yalnız ben bi kaç taneleri ile sadece muhabbet ediyorum
Kompleksli ve kötü niyetli insanlarda şunu gözlemliyorum ben; alınacak, kırılacak bi şey yoksa bile karşı taraf birazcık gönlünü almaya çalıştı mı, iyi davrandı mı coştukça coşuyorlar, işi ego tatminine çeviriyorlar, mevzuyu bilerek büyütüyorlar. Böylelerine prim vermemek için bıçak gibi keserim ben ilişkimi, mal gibi kalır, yok sayarak dengesini bozarım.Paylaşımım Dostoyevski’nin bir sözü idi yıllar sonra tekrar karşıma çıktı severim o sözü. Yaşın geçtikçe olgunlaşıyorsun iki yüzlü insanlardan uzaklaşmak istiyorsun gibi bişeydi ben bunu paylaşırken aramızda bişey yoktu ki beni kırdığını söyledi özür diledi sorunu çözdük dedi. Ama paylaşımı üstüne alındı hatta sonrasında bana kurduğu cümlelerden anladım günler sonra. Alakası yok ben onunla ilgili paylaşım yapsam sorunu çözdük diye teli kapatmazdım ona çok alındım çünkü bana kırıcı bir sürü mesaj atmıştı o yüzden özür dileyip mevzuyu kapattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?