Merhaba güzel bayanlarsize bi konuda danışmak isterim biz iş yerinde 4 kişilik bir arkadaş grubuyuz.Zaten herkes grup iş yerinde. Diğer insanların samimiyetine güvenmediğim için konuşmam pek kendimi geri çekerim ya da az konuşurum. Bi bu 3 kişi ile iş yerinin dışında da oturup kalkarız. Ama maalesef gruptan biri ortalığı karıştırıp önce benle arasına mesafe koydu sonra uzak duralım dedi. Bu kişinin kız kardeşi de benim kızıma bakıyor sorun o mu falan bi sorun mu var dedim yok dedi yaptığım paylaşımı üzerine alınmış alakası bile yok sonradan anladım. Ama kardeşi de hala çalışmaya devam ediyor kaç kez bırakmak istersen bırak dedim yok dedi bi sıkıntımız yok seninle dedi. O arkadaş diğer ikisini de bana karşı doldurmuş lafta seninle sorunumuz yok deyip duruyorlar ama sadece o kişi ile konuşuyorlar. Bide sabahları sürekli benim araçla işe gittiğim kızlardan biri küsen arkadaş ortalığı karıştırmak için o kızı sabahları arayıp arabası ile alıyor bana gıcıklığına sizce ne yapmam gerek. Bu arada diğer grup kızları ile mesafeliyim diyorum ya bu kez onlarda sorunun bende olduğunu düşünecekler buna da canım sıkılıyor. Ayrıca bu grubumuzdaki kızlar diğerleri ile hepsi ile muhabbet ediyor yalnız ben bi kaç taneleri ile sadece muhabbet ediyorum
Is yerinden arkadaş edinmemek samimiyet kurmamak gerekiyor. Böyle anlaşmazlıklar çıktığında insanın huzuru kaçıyor. Is yeri vaktimizin çoğunu geçirdiğimiz yer sonuçta.Merhaba güzel bayanlarsize bi konuda danışmak isterim biz iş yerinde 4 kişilik bir arkadaş grubuyuz.Zaten herkes grup iş yerinde. Diğer insanların samimiyetine güvenmediğim için konuşmam pek kendimi geri çekerim ya da az konuşurum. Bi bu 3 kişi ile iş yerinin dışında da oturup kalkarız. Ama maalesef gruptan biri ortalığı karıştırıp önce benle arasına mesafe koydu sonra uzak duralım dedi. Bu kişinin kız kardeşi de benim kızıma bakıyor sorun o mu falan bi sorun mu var dedim yok dedi yaptığım paylaşımı üzerine alınmış alakası bile yok sonradan anladım. Ama kardeşi de hala çalışmaya devam ediyor kaç kez bırakmak istersen bırak dedim yok dedi bi sıkıntımız yok seninle dedi. O arkadaş diğer ikisini de bana karşı doldurmuş lafta seninle sorunumuz yok deyip duruyorlar ama sadece o kişi ile konuşuyorlar. Bide sabahları sürekli benim araçla işe gittiğim kızlardan biri küsen arkadaş ortalığı karıştırmak için o kızı sabahları arayıp arabası ile alıyor bana gıcıklığına sizce ne yapmam gerek. Bu arada diğer grup kızları ile mesafeliyim diyorum ya bu kez onlarda sorunun bende olduğunu düşünecekler buna da canım sıkılıyor. Ayrıca bu grubumuzdaki kızlar diğerleri ile hepsi ile muhabbet ediyor yalnız ben bi kaç taneleri ile sadece muhabbet ediyorum
Paylaşımınız neydi o önemli.
İnsanlar bazen o basit paylaşımların nerelere gittiğini anlamadan paylaşıyorlar. Gayet de gönderme yapıyorlar ama sonra da üzerine alınmış,onunla alakası yok deyip sıyrılıyorlar. Bu çok ayıp geliyor bana. Hem laf sokup da sonra senle alakası yok demek kaçak dövüşmektir.
Bilmiyorum ki :/ Sorun yaşadığım kişi güya biz kızıma bak kardeşini öğle eve bırakacaktık bu arada kızımla beraber başka birine de bakıyor. O da sabah kardeşini bırakırken beni okula bırakacaktı. Ama o hep benim araba hesabı yaptığımı düşündü iki kez diğer baktığı çocuğun babası eve bıraktı diye beni de sabah almak istemedinasıl bir paylaşımdı?
Onun lafına göre uzaklaştılarsa sizden, daha öncesinde bilmediğiniz problemler beslemiş olabilirler size karşı
Kaç yaşında kaldı bu kusmeler, gruplasmalar , bosverin gitsin. Kızın ablasıyla sizin aranızda olan sorun için kız neden işsiz kalsin.ablasinin hıncını çocuktan çıkarır diye mi korkuyorsunuz.Merhaba güzel bayanlarsize bi konuda danışmak isterim biz iş yerinde 4 kişilik bir arkadaş grubuyuz.Zaten herkes grup iş yerinde. Diğer insanların samimiyetine güvenmediğim için konuşmam pek kendimi geri çekerim ya da az konuşurum. Bi bu 3 kişi ile iş yerinin dışında da oturup kalkarız. Ama maalesef gruptan biri ortalığı karıştırıp önce benle arasına mesafe koydu sonra uzak duralım dedi. Bu kişinin kız kardeşi de benim kızıma bakıyor sorun o mu falan bi sorun mu var dedim yok dedi yaptığım paylaşımı üzerine alınmış alakası bile yok sonradan anladım. Ama kardeşi de hala çalışmaya devam ediyor kaç kez bırakmak istersen bırak dedim yok dedi bi sıkıntımız yok seninle dedi. O arkadaş diğer ikisini de bana karşı doldurmuş lafta seninle sorunumuz yok deyip duruyorlar ama sadece o kişi ile konuşuyorlar. Bide sabahları sürekli benim araçla işe gittiğim kızlardan biri küsen arkadaş ortalığı karıştırmak için o kızı sabahları arayıp arabası ile alıyor bana gıcıklığına sizce ne yapmam gerek. Bu arada diğer grup kızları ile mesafeliyim diyorum ya bu kez onlarda sorunun bende olduğunu düşünecekler buna da canım sıkılıyor. Ayrıca bu grubumuzdaki kızlar diğerleri ile hepsi ile muhabbet ediyor yalnız ben bi kaç taneleri ile sadece muhabbet ediyorum
Böyle insanlara prim vermek için hayat çok kısa
Ortalığı karıştırana acımam, en kötüsü kardeşimdi hayatımdan çıkardım 5 sene oldu, asla görüşmüyorum
Kimin ne yaptığıyla ilgilenmem, diyaloğu keserim gider
Bi tanesi ile konuştum maalesef iki yüzlü davrandığı çok belli seninle bi problemim yok ikinizin arasındaki sorunları bize yansıtmayın dedi ikisi de ama öyle demelerine karşı diğer tarafın yanındalar ve beni yalnızlaştırma politikası içinde zaten sorunlu olduğumuz kişi. O kişide gerçekten sizle öyle bi iletişim kurar ki cümleleri ile olumsuzu öyle bi anlatır karşıdaki hiç olumsuz bişey anlamaz ama karşıdakinin beynini çok iyi ele geçirir ve ikna kabiliyeti vardır önce bende denedi zaten baktı olmuyor karşı çıkmaya başladı beni uzaklaştırma çabasına girdiHepsini toplayip yuzlesin kuzum, ortalik karistiran sinsi cenesini kapatir ona uyan diger kirik bulgur beyinliler de ne oldugunu anlar
Paylaşımım Dostoyevski’nin bir sözü idi yıllar sonra tekrar karşıma çıktı severim o sözü. Yaşın geçtikçe olgunlaşıyorsun iki yüzlü insanlardan uzaklaşmak istiyorsun gibi bişeydi ben bunu paylaşırken aramızda bişey yoktu ki beni kırdığını söyledi özür diledi sorunu çözdük dedi. Ama paylaşımı üstüne alındı hatta sonrasında bana kurduğu cümlelerden anladım günler sonra. Alakası yok ben onunla ilgili paylaşım yapsam sorunu çözdük diye teli kapatmazdım ona çok alındım çünkü bana kırıcı bir sürü mesaj atmıştı o yüzden özür dileyip mevzuyu kapattı
O benim zaten bir cümleyi kurarken olaya binaen kuramadığımı bazen hatta ben bile ona derdim ya paravatsızlık yapıyorum aslında onunla ilgili söylemedim bunu biliyor ama bence söz bahane idi çünkü öncesindeki hafta bile bana soğuk ve mesafeli idi hiç suratı gülmez morali bozuk hatta ben espiri yapıyordum gülmüyordu bileSorun yaşayıp sonra çözsek, üstüne arkadaşım böyle davransa bende üstüme alınırdım sanırım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?