• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortalik or.sssp na gitmis olma ihtimali var

Sinirlirsin şuan. Kadın öyle ya da değil ama içinden gelen bu, bunu anlayabilirim. Eşine karşı yumuşak bir tavır takınırsan anlamam işte. İkisi aynı kefede aslında. Biri öyleyse diğeri de öyle. Kadın eşine tecavüz etmediyse biri daha masum değil yani. Ben olsam ikisine de saydırırım.

Kardeşim yaptı diyemez yani.Konu sahibi yengesi olaraktan aileye rezil edebilir hesap sorabilir.:KK76:
Keşke arama kayıtlarını gördüğünde silmeden ekranın görüntüsünü de alsaydın konu sahibi.Aramadım felan derse aha burda deyip yüzüne çarpmak için.
Yok canım öyle diyorlarya hep bahane olarak hergun aynı şeyleri okuyoruz. Kk çok güzel ya bütün erkeklerin karakterini hareketini analiz ediyoruz. Çözmeye az kaldı:D

Bi kac zamandir hissikalben vuku ile kotu seyler hissediyordum.onceleri acaba aldatiyormu hissine kapilip bi konusma yaptim guzelve mantikli medeni sekilde konustuk ama ben tlf takib8ne basladim herseyi unutmus gibi sessizce tlf aramalari mjlar vs.esim cok teknolojik degildir illa bi falso yakalarim dedim.vee bi aksam yakaladim.silmeyi unutmus birisni defalarca aramis aradigi kisi mj atmis vs vs ben numarayi alip ehmen kendi cebimde kaydettim.watsupa baktim.ne goreyim ortalik mali bi ors...p
Simdi fatura kesimini bekliyorum fatura detaylariyla hangugun kac kere aramis vs bakicam ama nasil bi konusma yapicam .konusmadan sonra hic bisey eskisi gibi olmayac biliyorum.basina boyle bisey gelen varmi?11 yilimiz olacak 20 gun sonra 2 cocugmz var.
Aslinda ben nasil bi konusma yapayim.yada gormezdenmi geleyim etrafimda danisabilecegim.kimse yok saygin kisikleriz ailecek .
Affedeceksen böyle bir durumu tabiiki görmezden gel ! ama yok yapamam diyorsan da kesinlikle okkalı bir konuşma yap.

Şimdi kocanız genelev diye tabir edilen yere gitse orayı mı basacaksınız kadına mı saydıracaksınız kocamı ayarttın diye.Kolay kolay hiçbir kadın bu işi zevk için yapmaz.Ayrıca uslubunuz tabi ki doğru değil.Siz haklısınız ama burada suçu kadında değil kocanızda aramalısınız.O kadın bu işi yapıyor da erkek de para verip bir nevi müşteri oluyor.Bence kocanızla sorununuzu halledin öncelikle boşanacaksanız ortalıgı ayaga kaldırın boşanmayacaksanız da hiç kurcalamayın

Bende aldatırdım mesela ama Kadına o kelimeleri kullanmadım hiç.

Kadının ne suçu var, varlığımı dahi bilmiyordu. Zavallı kadın. Ona da yazık.

Tüm küfürleri, bedduaları ex'ime ettim.

Empati kurun kadın sinirli, eleştirmeyenlere söylüyorum...

Ne empatisi bende yaşadım işte. Kişinin karaktersizliği işte. Konu sahibi gibi kadınların gücü sadece tanımadıkları kadınlara yeter zaten.

Sıkıysa bir eşinize gösterin dişlerinizi. Ama yok değil mi ? Çünkü boşayacak diye ödünüz korkuyor.

Oysa ki... korkmamalısınız seve seve ayağa kalkıp sizi aldatan herif i önce rezil edip sonra da defeteceksiniz!

Ben anlamıyorum aldatılmayı nasıl affediyorsunuz? Bir kere aldatan bin kere daha aldatır.

Aldatmayı bırakın... nasıl bir mide ? Nasıl tiksinmeden hala aynı yastığa baş koyabiliyorsunuz ? İnsanın aşkı değil gururu önemlidir evet!

Aşkınız yüzünden kendinizi kaybediyorsunuz ya... size ait kalan tek şey de adınız kalıyor...

İmza : canından çok sevdiği adam tarafından aldatılan Kadın : whataylove.

Turk kadınlarının anlamadığı tek şey kendilerinden kocalarinin sorumlu olduğu
Cidden nikahta imza atıp söz veren eşiniz bunu kabul edin

YAHU aranızda ne değişik insanlar var ..aldatılmış kadın üstelik bilmediği bircok şey kafasında dönüp sürülen sinirden köpürmüş vaziyette ne desin ,aldatıldığım müstakbel kumam filan mı desin? Kafalar iyi galiba sizin,

Devam edeceksin evliligine bu yüzden boşa bulandirma etrafı da kafanı da...

Ortalık o. Su ne demektir ya ne kadar çirkin uslubunuz var sizin kesin suç o kadındadır şimdi kuyruk da sallamıştır allah akıl fikir versin

Hala kadını anlayın da anlayın, yahu anlamıyorum banane kadından ne yapar ne yapmaz beni ilgilendirmez. Ben kocama bakarım küfürde ediceksem kocama ederim hep suçlu kadın zaten aynen böyle devam edin bu kafalar değismediği sürece işimiz çok zor.

Ayyy bibi nerden çıktın kiz sen ayyyy :halay:

İki çocuğunun ve 11 yıllık eşinin rızkını gayrı meşru ilişkilere harcayan kocanız iğrenç ve ortalık bişeysi değil de para karşılığı ilişkiye giren mi öyle. Anlamadım. Şu an kötü pozisyonda olanın kocanız olduğunun umarım farkındasınızdır. Affedin ki size aids falan bulaştırsın ömür boyu çekin sırf el aleme mutlu evlilik pozu vermek için.

İletinde bi ben yokum :63::63: :dondurma::dondurma:

Allah beni ne etmesin. Sileyim su pis iletiyi. Haha. Aslinda onlar siyasetin gülleriydi, ben de siyaset kadini olarak şeyettimdi o iletiyi.. Sen BDV gülü olarak kalbimizdesin. Kız name de doner di mi? Ayyy ozledim sizi vışş.

Neyse konu hakkinda yorum yapalim ban almadan, geldigin gun gitme benim yüzumden.:KK53: Kadına o..pu diyince ben tescilli ortalık malı sandım. Yani meslek olarak değil de hani her mahallede vardır evli bekar demeden yapışan kadınlar. Bizde de vardı kücükken öyle birkaç kadın. Öyle seyettim. Bilmedigi kadına dediyse ayıp tabi. Kocasıni görmezden gelip kadına yapışan kadınlar omrü billah boynuzla gezmeye mahkum...

O tabiri kullanıyorsunuz çünkü eşinize kötü bir laf etmek istemiyorsunuz.
O tabiri kullanıyorsunuz çünkü sizin gözünüzde bu mesleği yapan kadın kirli sadece, ona gidip onu kullanan adam veya adamlar değil.
O tabiri kullanıyorsunuz ya yarın öbür gün eşiniz gelip "zaten o...puydu o, sen evimin kadınısın, ettim bi hata affet" dese hemen barışacaksınız.
Kendi hemcinsinize bu tabiri kullanıyorsunuz fakat bile isteye onunla birlikte olan kişiye birşey diyemiyorsunuz. Eminim siz şimdi "benim eşimle nasıl yatar o kadın?!" diye kızgınsınızdır sadece. " benim eşim dediğim adam benden başkasına nasıl ihtiyaç duyar?" diye değil!
Düşünce yapınıza hayret etmemek elde değil!!

Ortalık or.spusu mu? Kötü bir itham olmuş bu.

Belki de eşin kadına kancayı taktı kadın ortalık malı ise bu durumda eşin ne oluyor ona da bir sıfat buldun mu?
Gerçi ne olursa olsun senin gözünde kadın yine ortalık or.spusu olmaktan sıyrılamayacak belliki...

Evet sonuç itibari ile aldatılmışsın diyelim durumu yüzüne vurup boşanma davası açacaksın bu kadar, uzun uzun seminer vermeye gerek var mı?

Haa diyorsan ki boşanmayacağım sadece bildiğimi bilsin diye çemkirip bırakacağım orasını bilemem...

Back
X