• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortalik or.sssp na gitmis olma ihtimali var

Sakince karar verin once eger iliskiyi kurtarmak istiyorum devam etmek istiyorum diyorsaniz adami korkutun surundurun biraz. Ama yok ayrilacagim kabullenemem diyorsaniz işin aslini astarini araştirin kanit toplayin ofkeyle kalkip zararla oturmayin. Dava acinca saglam bir nafaka alin evinizde siz oturun adama da birakmayin. Dediginiz gibi aldatiyorsa tabi

Böyle bi durumda kocaya da küfredilir kadına da edilir yani. Cinayet bile çıkabilir. Neden kadına küfür etti diye şaşırdınız ki :D
Küfrün içeriği kişiden kişiye değişir bence yaratıcı bi yakıştırma olmuş ortalık şeysi :D

Eşin hangi hatsa internetten bak sifre al sonra o hattın online sitesi var dekont son 6 aya kadar bugun yaptigi aramalar bile çıkar. Ama eşinin numarasından sifre yazıp yolluyorsun gelen şifreyi al internetten gir telefon nosu ile.

Inşallah yapmamıştır. Allah yardımcınız olsun.

Sorun kadının ortalık bilmem nesi olması mı eşinizin davranısı mı anlayamadım

Sinirlisiniz, kızgınsınız ve ortalık malı demişsiniz. Az bile demişsiniz. Bugün nedense kaşarları koruma günü sanırım ;)

Şimdi asıl konuna gelelim. Bak aldatıldığını kanıtlayıp boşanabilirsin. Delilleri topla.

Yok ben boşanamam dersen eşine birşey deme. Boşuna yüzgöz olursun. Hem de kocan anlar ki ben yüz kere de aldatsam belli ki gitmez.

Bana sorarsan delil toplar, kanıtlardım. Eşime hiçbir şey demeden mahkeme celbi gönderirdim. Eline geçtiği an anlardı ne bok yediğini.

Yazmayan dedim ya yazıyorum başlığın çok iğrenç senin kocan gibiler ... gitmeseydi o yazdığın kadınlara onlarda o işi yapamazlardı hem nereden biliyorsun gönüllü olarak yaptıklarını belki zorla belki binbir korkutmayla neden bu tuzağa batıyorlar senin kocan gibiler gitsin diye :KK67:

şu durumda ben nasıl bir konuşma yapacağım diyorsunuz ya tuhaf:110:
ne konusacaksaniz ki?
duymak istediklerinizi duyup olayı alenen hale getirip oturacaksiniz.
bu kadar yoruldugunuz da yanınıza kar kalacak.
eşiniz haklı bile çıkabilir konuşma sonunda.
bir bakmışsınız kendinizi kocanizdan özür dilerken buluvermişsiniz:KK51:

Kadın belki eşinin evli oldugunu bile bilmiyordur.. Evliliğini sürdürmek istiyorsun anladığım kadarıyla görmezden gelme kocan olacak şe..zi süründür iyice baride gözü korksun en azından...

Kimse kimseye o...deme yetkisine sahip değil ayıp. En büyük suç eşiniz.Sapık zihniyetli doyumuz esiniz

Kadinin mesleyi öyle olsada olmasada her evli bayanin esiyle iliskisi oldugu bir kadina söyliyeceyi kelimeyi killanmis konu sahibi. Basina ayni olay gelen hic bir kadin o hanfendi diye bahsetmez. Zaten pardon ama evli bir erkekle o türlü iliski yasayan kisilere bende baska bir sifat bulamiyorum. Gelelimki kadin iki cocuk vermis senelerini vermis bu adama ici yaniyor ve ne dese hakkidir.
Gel gelelim ne yapicam nasil konusucam diye düsünmenize gerek yok delilleri toplayin yüzüne vurun ve yol verin gitsin.Aldatmanin affi yoktur. Kendi keyfi ugruna cocuklarini esini evliliyini senelerini kaybetmeyi göze almis bir adamdan hayir gelmez. Allah yardimciniz olsun.

Bosanma cesaretiniz varsa gercegi ogrenmek icin ugrasin ama hicbir zaman da kabul etmezler bunu da bilin. Hep arkadaslari arar ya da kaydeder nimarayi. Bu yalani soylerler. Bosanmaya cesaretiniz yoksa da kurcalamayin.
Ogrendiginizi soyleyip sonra da bosanmayacaksaniz bilin ki nasilsa biliyor ve affetti diyerek devam edecektir ama bu kez daha temkinli olacaktir.

Tabir kötü ama basıma gelse farklı bir itham yapamazdim sanırım en fazla buraya oyle yazmazdim diyelim

Kadın kisisi watsup durumundan acikkca yazmis ordan kanaat getirdim.
Ortalik 0....suyum mu yazmis:işsiz:
Cocugunuzun dogmasina 20 gun var siz kim bilir ne zorluklar, ne duygular icindesiniz esinizin yaptigina bak..
He hastalik kapma ihtimaline hic girmiyorum bile.
Duymamazliktan gelmek mi?
Bari bir dahakine cebine prezervatif birakin gizliden, kendinizi koruyun..

Back
X