Çok kişi ile ilişki yaşayan kisinin bulaşıcı hastalık taşıması yüksek ihtimaldir. İyyy midem bulandı de bidahkineKonuştuğum çocuk çok kızla yattığını iddia edince ben de onu alaya aldım. Kim seninle yatar? Bunlar senin hayal dünyan falan dedim. Seks yapmasıyla övünmesi çok sinirimi bozdu özgüvenini kırmak istedim açıkçası. O da bana karşılık olarak sen hiçbir şey görmemişsin kendi küçük dünyanda yaşamissin hiç hayatı yasamamissin gibi laflar etti bu sözleri içime çok oturdu. Ortam görmek illa seks yapmak demek mi kendimi kötü hissediyorum hâlâ ,nasıl bi akıl verirsiniz? Yaşlar 23-30
Bunu diğer kişi de telefonda seks yapmış bu daha berbat bi çiftAy ne berbat bir çift
İstemez görmeyeyim ben o ortamları deseydiniz.Konuştuğum çocuk çok kızla yattığını iddia edince ben de onu alaya aldım. Kim seninle yatar? Bunlar senin hayal dünyan falan dedim. Seks yapmasıyla övünmesi çok sinirimi bozdu özgüvenini kırmak istedim açıkçası. O da bana karşılık olarak sen hiçbir şey görmemişsin kendi küçük dünyanda yaşamissin hiç hayatı yasamamissin gibi laflar etti bu sözleri içime çok oturdu. Ortam görmek illa seks yapmak demek mi kendimi kötü hissediyorum hâlâ ,nasıl bi akıl verirsiniz? Yaşlar 23-30
Türkçe öğrenseniz keşkeBunu diğer kişi de telefonda seks yapmış bu daha berbat bi çift
halen konuşman hata böyle biriyleKonuştuğum çocuk çok kızla yattığını iddia edince ben de onu alaya aldım. Kim seninle yatar? Bunlar senin hayal dünyan falan dedim. Seks yapmasıyla övünmesi çok sinirimi bozdu özgüvenini kırmak istedim açıkçası. O da bana karşılık olarak sen hiçbir şey görmemişsin kendi küçük dünyanda yaşamissin hiç hayatı yasamamissin gibi laflar etti bu sözleri içime çok oturdu. Ortam görmek illa seks yapmak demek mi kendimi kötü hissediyorum hâlâ ,nasıl bi akıl verirsiniz? Yaşlar 23-30
Hayır ama konu sahibinin gözünde salak değil ki bad boyTam olarak neye bağlandığınızı anlamadım. Salak erkekler ne zaman çekici oldu?
Mevzuyu bir de yattiği kizlara soralimKonuştuğum çocuk çok kızla yattığını iddia edince ben de onu alaya aldım. Kim seninle yatar? Bunlar senin hayal dünyan falan dedim. Seks yapmasıyla övünmesi çok sinirimi bozdu özgüvenini kırmak istedim açıkçası. O da bana karşılık olarak sen hiçbir şey görmemişsin kendi küçük dünyanda yaşamissin hiç hayatı yasamamissin gibi laflar etti bu sözleri içime çok oturdu. Ortam görmek illa seks yapmak demek mi kendimi kötü hissediyorum hâlâ ,nasıl bi akıl verirsiniz? Yaşlar 23-30
nEZaten konuşmuyorum ama böyle davrandığı için de bağlanıyorum işin kötüsü(
Sizinlede yatmak için kendince birşeyler saçmalamış...bunun olamayacağını belirtip o kızlara benzemediğinizi belirtin..unutmayın erkekler herkesle düşer kalkmayı marifet zannederken, kimseyle beraber olmayan kadınları tercih ederler...çünkü onlara göre namus iki bacak arasında..zihniyetleri buKonuştuğum çocuk çok kızla yattığını iddia edince ben de onu alaya aldım. Kim seninle yatar? Bunlar senin hayal dünyan falan dedim. Seks yapmasıyla övünmesi çok sinirimi bozdu özgüvenini kırmak istedim açıkçası. O da bana karşılık olarak sen hiçbir şey görmemişsin kendi küçük dünyanda yaşamissin hiç hayatı yasamamissin gibi laflar etti bu sözleri içime çok oturdu. Ortam görmek illa seks yapmak demek mi kendimi kötü hissediyorum hâlâ ,nasıl bi akıl verirsiniz? Yaşlar 23-30
Zaten konuşmuyorum ama böyle davrandığı için de bağlanıyorum işin kötüsü(
Offff. Tam bulmuşsunuz birbirinizi.Zaten konuşmuyorum ama böyle davrandığı için de bağlanıyorum işin kötüsü(
Hayır ama konu sahibinin gözünde salak değil ki bad boy
Doğru yolda o zamanZaten konuşmuyorum ama böyle davrandığı için de bağlanıyorum işin kötüsü(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?