Telefonda sevgiliyle erotik konuşmalar yapmak,hatta birlikte olmak kişiyi berbat bir insan mı yapar???Bunu diğer kişi de telefonda seks yapmış bu daha berbat bi çift
Evet ,adamın amacı çok açık ama tam bir gerizekalı.Leş olan adamın çok kişiyle birlikte olması değil bunu hayatına girecek genç kadına söylemesi. Yol yordam bilmez denyo. Allah bilir çıplak gözle meme bile görmemiştir ama kim bilecek ortamlarda bir düzine kadınla yattım dersin
Bırak bu densizi canım çok kalitesiz bir adam bu. Yaşın çok genç olduğu için seni manipüle ediyor. O şeyinden küçük aklıyla “ ilişkilerimi seksle süslerim küçük hanım, sevişeceğiz haberin olsun.” demeye getiriyor. Güya hava- su kadar normal onun için seks. Bu kadar yapmış olsa diline dolamaz zaten.
Sana kendi ortamında bol muhabbetler deseydin. Bu tip insanların özgüven sorunu vardır net yoksa böyle biseyle ovunulmez içinde ne yaşıyorsa artikKonuştuğum çocuk çok kızla yattığını iddia edince ben de onu alaya aldım. Kim seninle yatar? Bunlar senin hayal dünyan falan dedim. Seks yapmasıyla övünmesi çok sinirimi bozdu özgüvenini kırmak istedim açıkçası. O da bana karşılık olarak sen hiçbir şey görmemişsin kendi küçük dünyanda yaşamissin hiç hayatı yasamamissin gibi laflar etti bu sözleri içime çok oturdu. Ortam görmek illa seks yapmak demek mi kendimi kötü hissediyorum hâlâ ,nasıl bi akıl verirsiniz? Yaşlar 23-30
valla kendiniz edip kendiniz bulmuşsunuz. bel altından vurmuşsunuz karşılığını almışsınız.Konuştuğum çocuk çok kızla yattığını iddia edince ben de onu alaya aldım. Kim seninle yatar? Bunlar senin hayal dünyan falan dedim. Seks yapmasıyla övünmesi çok sinirimi bozdu özgüvenini kırmak istedim açıkçası. O da bana karşılık olarak sen hiçbir şey görmemişsin kendi küçük dünyanda yaşamissin hiç hayatı yasamamissin gibi laflar etti bu sözleri içime çok oturdu. Ortam görmek illa seks yapmak demek mi kendimi kötü hissediyorum hâlâ ,nasıl bi akıl verirsiniz? Yaşlar 23-30
Ben ne yangınlar gördüm deseydinKonuştuğum çocuk çok kızla yattığını iddia edince ben de onu alaya aldım. Kim seninle yatar? Bunlar senin hayal dünyan falan dedim. Seks yapmasıyla övünmesi çok sinirimi bozdu özgüvenini kırmak istedim açıkçası. O da bana karşılık olarak sen hiçbir şey görmemişsin kendi küçük dünyanda yaşamissin hiç hayatı yasamamissin gibi laflar etti bu sözleri içime çok oturdu. Ortam görmek illa seks yapmak demek mi kendimi kötü hissediyorum hâlâ ,nasıl bi akıl verirsiniz? Yaşlar 23-30
AyrılınKonuştuğum çocuk çok kızla yattığını iddia edince ben de onu alaya aldım. Kim seninle yatar? Bunlar senin hayal dünyan falan dedim. Seks yapmasıyla övünmesi çok sinirimi bozdu özgüvenini kırmak istedim açıkçası. O da bana karşılık olarak sen hiçbir şey görmemişsin kendi küçük dünyanda yaşamissin hiç hayatı yasamamissin gibi laflar etti bu sözleri içime çok oturdu. Ortam görmek illa seks yapmak demek mi kendimi kötü hissediyorum hâlâ ,nasıl bi akıl verirsiniz? Yaşlar 23-30
Hayır şöyle oldu. Cem Uzan benim akrabam, dedem çok önemli biri falan diyerek başladı kendini övmeye sonra ben kaç kadınla yattım biliyor musun dedi. Tabiki birden açıldı konuBenim anlamadığım, bu konular birden mi açılıyor? Pat diye, 2000’lerdeki mehmet ali erbil gibi “2500 kadınla yattım” şeklinde demeç mi verdi? Konu oraya giderken mevzuyu değiştirseydiniz. Adam anlatana kadar bi güzel dinlemişsiniz sonra hoşunuza gitmeyince hakaretNe kadar çocukça. İstediğini söyleyen istemediğini işitir.
Hem sahtekar, hem yalancı hem de salak. Cem uzanla akraba olsa insan bunu dillendirmekten imtina bile eder. Deden çok önemli insan yersen, sen önemli misin peki? Anneannem kızken çok güzelmiş.Hayır şöyle oldu. Cem Uzan benim akrabam, dedem çok önemli biri falan diyerek başladı kendini övmeye sonra ben kaç kadınla yattım biliyor musun dedi. Tabiki birden açıldı konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?