Evet yanlış anlaşılmaktan ..dalga gecilmekten ..çekindiğim ortamlar var. Karşı tarafın samimiyeti enerjisi önemli. .Mesala yaşadığım ortamda bir grup var o gruptan bana biri densiz bir laf etmişti Ama o en eğlenceli insan nedense ..yani ortamda sevgisini samimiyetini hissetmedim bir ortam varsa konusamiyirum. Siz diyince aklıma geldi Çok eğlendiği insanlar da var. Ama genelde öyle ..Burada gurbetteyim. İnsan sığınacak eğlenerek yerler arıyor. Hani dışlamak istemiyor .Her ortamda eglenebilmek neşe sacabilmek...Ama çok takıyorum .Karakter olabilir belki ama bence bi nebze aşılabilir sessizlik. Belki kasılıyorsundur ne bileyim insanların ne düşüneceğini önemsiyosundur yani o tarz şeylerden dolayıysa sessizliğin aşılabilir
Ortamın en populeri olmak belki iddalı biseydir ama rahat konusabilmeyi basarabilirsiniz zaten insanların hakkınızda ne düsündügünü önemsedikce kasılırsınız yani ilk aşmanız gereken bence o rahatladıkça konuştukça konu bulunur sizde keyif almaya başlarsnız kendine güvenmekten geçiyo sanırım buda:)Evet yanlış anlaşılmaktan ..dalga gecilmekten ..çekindiğim ortamlar var. Karşı tarafın samimiyeti enerjisi önemli. .Mesala yaşadığım ortamda bir grup var o gruptan bana biri densiz bir laf etmişti Ama o en eğlenceli insan nedense ..yani ortamda sevgisini samimiyetini hissetmedim bir ortam varsa konusamiyirum. Siz diyince aklıma geldi Çok eğlendiği insanlar da var. Ama genelde öyle ..Burada gurbetteyim. İnsan sığınacak eğlenerek yerler arıyor. Hani dışlamak istemiyor .Her ortamda eglenebilmek neşe sacabilmek...Ama çok takıyorum .
Evet anladım kasıyorum bazı ortamlarda işte ...Kendine güven çok önemli. ...Zamanında çok eleştirildim. . Halen uğraşıyorum Korkuyorum konuşmaya derdimi anlatmaya....Çatır Çatır derdini anlatan konuşanlara hayranım ☺Ortamın en populeri olmak belki iddalı biseydir ama rahat konusabilmeyi basarabilirsiniz zaten insanların hakkınızda ne düsündügünü önemsedikce kasılırsınız yani ilk aşmanız gereken bence o rahatladıkça konuştukça konu bulunur sizde keyif almaya başlarsnız kendine güvenmekten geçiyo sanırım buda:)
offf bende hiç hoş sohbet değilimdir hasta olana gecmış olsun demeyı cenazesi olana başın saolsun demeyı bılmem bayramda akraba aramayı sevmem hatta ısrar ederler ara diye arayıncaya kadar karnıma ağrı girer tam odunum tam
yok şakacıyım espriliyim ama hani boyle cici konusan hastalandıgında ayy gecmıs olsun canımm cok uzuldum falan diye konusan ınsanlar varya oyle degılım yoksa delılık seviyem maşallah full cekıyo
Ciddi misin tolin?
Ben seni aklımda hep muzip, şakacı, deli dolu manyak bişey olark düşünüyordum
Yıkıldım
Ha tamam şimdi olduyok şakacıyım espriliyim ama hani boyle cici konusan hastalandıgında ayy gecmıs olsun canımm cok uzuldum falan diye konusan ınsanlar varya oyle degılım yoksa delılık seviyem maşallah full cekıyo
Destek mi alsanız en azındanrahat olmak icinA
Evet anladım kasıyorum bazı ortamlarda işte ...Kendine güven çok önemli. ...Zamanında çok eleştirildim. . Halen uğraşıyorum Korkuyorum konuşmaya derdimi anlatmaya....Çatır Çatır derdini anlatan konuşanlara hayranım ☺
Bi an benden mi bahsediosun due dusundumofff bende hiç hoş sohbet değilimdir hasta olana gecmış olsun demeyı cenazesi olana başın saolsun demeyı bılmem bayramda akraba aramayı sevmem hatta ısrar ederler ara diye arayıncaya kadar karnıma ağrı girer tam odunum tam
Ben hiç öyle ortamlarda dikkat çeken insan olamadım Muhabbeti aranılan komik espirili olmak isterdim .Bakıyorum en çok eğlenen insanlar. Ortamlarda çok sessiz kalıyorum .Kendimin bu haline üzülüyorum .Kimseyi etkileyemiuiru. Kendi halinde sessiz sakin bir insanım .Bazen kendimi o ortamda yokmuş gibi hissediyorum. Acaba bazen bu yüzden mu bazı ortamlara cagrilmiyirum ya da kaynasamiuirum. Herkesin yaradılış sonuçta ama üzülmeye başladım Kendimi kalabalıklar da yalnız hissediyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?