offf bende hiç hoş sohbet değilimdir hasta olana gecmış olsun demeyı cenazesi olana başın saolsun demeyı bılmem bayramda akraba aramayı sevmem hatta ısrar ederler ara diye arayıncaya kadar karnıma ağrı girer tam odunum tam
Hiç üzülme bence çünkü senin deyiminle çatır çatır konuşan derdini anlatan insanlar genelde hep günah keçisi seçilirler. Ben öyleyim konuşurum tutamam çenemi ama hep şu çenemden geliyo başıma ne geliyosa. Haksızlığı gördüğümde kime yapılırsa yapılsın tutamıyorum kendimi. Bende çok isterdim sessiz biri olmayı.A
Evet anladım kasıyorum bazı ortamlarda işte ...Kendine güven çok önemli. ...Zamanında çok eleştirildim. . Halen uğraşıyorum Korkuyorum konuşmaya derdimi anlatmaya....Çatır Çatır derdini anlatan konuşanlara hayranım ☺
Cok gulen eglenen insanlarin icinde derin firtinalar vardir.. Ben hep oyle oldum.. Cok nese sacarim konusurum da acimi uzuntumu belli etmem.. Bazen derim cekil kosene ve sus.. Sessiz olmak da guzeldir
offf bende hiç hoş sohbet değilimdir hasta olana gecmış olsun demeyı cenazesi olana başın saolsun demeyı bılmem bayramda akraba aramayı sevmem hatta ısrar ederler ara diye arayıncaya kadar karnıma ağrı girer tam odunum tam
Ayyy aynı benofff bende hiç hoş sohbet değilimdir hasta olana gecmış olsun demeyı cenazesi olana başın saolsun demeyı bılmem bayramda akraba aramayı sevmem hatta ısrar ederler ara diye arayıncaya kadar karnıma ağrı girer tam odunum tam
Cok tesekkur ederim sdktm ama anlatmak istedigim su mesela birisi hasta olur ayyy canimmm cok uzuldum cok gecmis olsun yada ablacim abicim falan diyemem pek yok delilik full bende masallahhiç öyle biri olacağınızı tahmin etmezdim
ilk yorumlar hep size ait konularda ve bir çoğu zekice verilmiş cevaplar
şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?