Cok tesekkur ederim sdktm ama anlatmak istedigim su mesela birisi hasta olur ayyy canimmm cok uzuldum cok gecmis olsun yada ablacim abicim falan diyemem pek yok delilik full bende masallah
Ben eskiden boyleydim. Cook arkadasim vardi gittigim yerlerde masalar birlestirilrdi herkesi toplardim cevreme. Ayni yerlere gidiyorduk ondan tabi. Sonra baktim nerde cokluk ve populerlik orada otluk. Bildigin deve dikenleri felan bitiyordu cevrende. Ozenme yani. Simdi cok sakin ve neredeyse yalniz bir hayatim var kafam daha rahat.
eşimle bir ortamda olduğumuzda ben daha içten ve sıcak davranırım insanlara mesela her kesimden arkadaşım vardır önemli olan ortamda ön planda olmak değil mutlu olmak kimle mutlu isen onunla görüş
Sıkma canını hepimiz bazen böyleyiz öyle çok popüler ortam insanı olmak çok zor bir iş sanırım hep ilginç giyinip ilginç oturucan bağara bağara konuşup kahkahalar atıcan pek utanmıycan yaptıklarından, arada fıkra da anlatıcan. işte popüler insan.
Ben bekarken misafir gelince odasına kaçan tiplerdendim
Aman evlilik mi asla derdim
Nasip işte 24 te evlendim ( Bi de gönüllü olsam demek Ünzile olacaktım töbe ya.. )
Neyse
Evlenince topluma mecbur karışıyosun, o senin düğününe geldi sende gideceksin, bu ev görmeye geldi sende gitmelisin gibi.
Az çok topluma karıştım hala zorunlu muhabbetleri ederim nasılsın iyiyim teşekkürler siz bitti
Öyle 7 mahalleden komşu edinen, gün düzenleyen, cümbüş nerde çantamı getirin bende yetişeyim tarzı bi kadın olamam
Huy bu popüler olasım da yok, samimi olduklarımın yanında susmam yeni tanışıyosak ta sesim çıkmaz
Bir garip insanım vesselam