- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Ama içtiğini bile bile veriyorlar ve bunu söylüyorlar.Sigara içsinler diye verdiklerini sanmıyorum...
Kim bunu diyen kayınvaliden miHangi aile "al bu parayı ister ye ister sigara iç zararı kendine" der.Gerçekten aileler bu konuda bu kadar özgür mü yoksa bende mi bir gariplik var anlamadım...
Hayır eşimin babası...Kim bunu diyen kayınvaliden mi
Kim bunu diyen kayınvaliden mi
He bu seferde kayınpeder.Hayır eşimin babası...
Meşgalem var zaten bak sende normal karşıladın çok ilginç ya benim etrafımda niye böyle çocuklar yok.He bu seferde kayınpeder.
Keşke kendine bir meşkale bulsan.
Zor olmuyo mu senın için bu durum ?
sen haklısın tabi ki tereliye. aksi mümkün değil. bu sefer de kayınpeder yapmış hayatının hatasını, ne ayıp.
Hiç normal değil bu durum benim çevremde niye yok o yaş çok küçük değil mi şuan sonucunu ben yaşıyorum.sen haklısın tabi ki tereliye. aksi mümkün değil. bu sefer de kayınpeder yapmış hayatının hatasını, ne ayıp.
Ne oldu anlamadım hiç?
:)))
Hiç normal değil bu durum benim çevremde niye yok o yaş çok küçük değil mi şuan sonucunu ben yaşıyorum.
yani eşin sigara içiyor sorumlusu yine kayın ailen mi?
Herkesın kendı çocugu kendıne ben neden başkasının çocugunu kendıme dert edıneyım .Meşgalem var zaten bak sende normal karşıladın çok ilginç ya benim etrafımda niye böyle çocuklar yok.
Hayatı malesef eşimin ailesi zorlaştırıyor.Abla hayat senin için böyle çok zor değil mi ya?
O zamandan beri sigara içiyor bunu anlamak bu kadar zor mu cidden?Ortaokul çocuğu mu eşiniz? Başlık ve içerik uyumsuz
Benım annem yanımda sigara içti. Arkadaşlrım içti . Ama ben içmedim. Bu kayınpederinin sorunu değil . Eşinin sorunu .Ailesi karşı çıkan olmamış engel olan olmamış benim ailem bana karşı çıktı ve bırakmıştım buda mı benim hatam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?