Ortaokul çağındaki çocuğa verilen serbestlik...

Siz hiç iyi değilsiniz. Bi toparlayın kendinizi. Mık mık mık hem kendinizi yiyosunuz hem de eşinizi sıkıyosunuz. Yok annesi sahurda arıyomuş bilmem neymiş. Bizimle dalga geçtiğinizi düşünüyorum artık..

Siz iyice kayışı kopardınız.
Tedavi olun bence.
Eşiniz g.tünü kaldırıp çalışmaya gidemiyorsa, onun tembelliği.
Ailesi yapmasaymış. Ama olmuş bitmiş.
Bir sürü bagımlı insan var hem çalışan hem oruç tutan.
Bir sizinki kıymetli zaten.

Ortaokul çağındaki çocuk kim eşin kim? Başlık ve içerik arasındaki bağlantıyı çözen var mı?

Ben sonradan anladım anlatayım sana da;
Eşi ortaokul zamanı sigara içermiş, babası da "Al bu parayı ne yaparsan yap, içersen zararı kendine" dermiş.
Şimdi eşi hala sigara içiyormuş, soru da "Kp böyle yapmış vaktinde suçlu hep kp, yasak getirseydi eşim böyle olmicaktı, biz mutlu olacaktık bakın bu da mı gol değil?" şeklinde.

bi gülme geldi

şimdimi aklına geldi ortaokulda sigara içmesi de konu açıyorsun iyi gidelim babasına hepimiz kızalım oda evin bodrumda sakladığı zaman makinesine atlayıp geri dönsün ve oğluna harçlık vermesin sorun çözüldü..
GÖREV TAMAMLANDI..

Sigarayı bırakmak istemeyen birine ne yapabilirim?
Destek olabilirsin. Bırakmak istemeyen diye bişey söz konusu olabilir mi eşi bu kadar rahatsızken. Siz iki senedir içerken neredeydiniz? Hiç uyardınız mı? Rahatsızlığınızı kesin ve net şekilde bildirdiniz mi?

Reactions: H E
Hiç normal değil bu durum benim çevremde niye yok o yaş çok küçük değil mi şuan sonucunu ben yaşıyorum.

Ailesi karşı çıkan olmamış engel olan olmamış benim ailem bana karşı çıktı ve bırakmıştım buda mı benim hatam.

Ben sizin karın agrınızı anladım.
Diğer konuda biri de benim olmak üzere,
Ailenizi eleştiren bir kaç mesaj var.
Şimdi öyle bir asla kabul edilemez bir şey bulmalıyım ki,
Ailesinin ne kadar kötü olduğu ortaya çıksın çabası bu.
Yemezler canım ya.

Harbiden çocuk gibiymiş eşiniz.
Emzik gibi sigarası hep ağzında olmalı heralde. Sigara içememekten işi bırakmak nedir? Böyle bişey görmedim.

Ortaokul çocuğu mu eşiniz? Başlık ve içerik uyumsuz
Bu arkadaş kafasına göre yazıyo yaa zaten Sanki biz eşinin çocukluğunu bilir ailesini tanırmışız gibi hatta ve hatta işten çıkarıldığında da eşyalarını toplamasına yardımcı olmuşuz gibi Kurduğu bağlantılar da tüm konularda genel olarak uyumsuz zaten Tüm kötü olayların sonucunun eşinin ailesine bağlanması klasik tablo örneğin

İki senedir içmesi çalışmamasına engel değildi.Şuan güç duruma düşmek üzereyi ve bunun tek sorumlusu sigara bunu söyleyip eşimle kötü olmak istemiyorum çünkü sigarasına laf etmemiş bir ailesi var tabiki içmesini istemiyordum hep söylerdim ama bırakmayı istemiyorum diyor.

He konu içinde flashback yaptı bizi geçmişe götürdü demek ok. Veya ekranı ikiye böldü sağda “10 yıl önce” yazdı. Anladım ama anlamak istemiyorum :) Tek beklentim anlaşılır konular okumak..

E boşan madem, yani muhtemelen eşin de sana yalvarmıyordur beni bırakma nolur diye. Seni tutan nedir?
Bizim için boşanmak bu kadar kolay bir mesele değil keşke olsaydı ailemle mutlu olurdum eskisi gibi mutluymuşum gibi davranmazdım.

Kardeş sen burda bekle, ben bi zaman makinemi ayarlayıp geliyorum.. Bi aileyi ziyarete gitcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…