- 4 Aralık 2017
- 4.661
- 4.576
- 83
- Konu Sahibi banabenigeriver

bakın hepimizin sıkıntıları var sorunları var.. takıntılarınız olabilir kendi içinizde yalnız olabilirsiniz..
belki arkadaşınız derdinizi paylaşacağınız kimseniz olmayabilir.. zaten bence bu yüzden böyleseniz..
Bende çok fazla şeyleri kafama takardım en ufak şeyleri sorun ederdim, beni kanser edecek şekilde kafama takardım hatta ! sonra baktım herkes mutlu ben kendime ve eşime zehir ediyorum bu hayatı inanın bıraktım..
İnsanın kendine yaptıgı kötülüğü kimse yapmazmış biliyormusunuz ?
bende eşimin ailesi ile sıkıntılar yaşadım allaha şükür sabrım ve duam ile atlattım o günleri..
artık evime yuvama eşime cocuguma bakıyorum gerisi çok boş .. hayat akıp gidiyor bugün varız yarın yokuz değer mi ?
böyle asla mutlu olamassınız.. lütfen benim düşdüğüm hataya sizde düşmeyin herşeyi bu kadar sorun etmeyin.
Tamam ailesini sevmiyor olabilirsiniz lakin o eşinizin ailesi saygı duymak zorundasınız, herşeyi eşinize sorun olarak getirirseniz bir süre sonra o evlilkte saygı sevgi hoşgörü hiç birşey kalmıyor inanın.. daha mı iyi olacak o zaman ?
eşinizin ailesi size ne yaptı bilmiyorum ama böyle yaparak onların ekmeğinede yağ sürüyorsunuz
şimdi gördüm annesinin sahurda aramasını bile dert etmişsiniz belki ileride sizde anne olacaksınız bu yaptığınız çok yalnış
evladınız evlense gitse gelininiz sizden rahatsız olsa evladınız size dönüp bakmasa evladınızı telefonla bile aramak sorun olsa ne hissederdiniz ? sadece bu konu için soruyorum bunu ?
bence kendinize bir meşgale bulun kursa gidin kafanızı dağıtın biraz ılımlı olun bakın bir yuva kolay kurulmuyor yuvanıza sahip çıkın 3. kişileri evliliğinize dahil etmeyin lütfen
eşinizin sigara bağımlısı olması ailesinin suçu değil..
benim kaynım ve görümcem kullanmıyor eşim kullanıyor mesela eşimin kendi tercihi demek ki.. ne yapsın anası babası ? herşeyde onları suçlu görmeyin hiç bir beklentiniz olmasın onlardan inanın daha mutlu oluyorsunuz
ben birşey olduğu zaman hiç umursamıyorum artık böyle cok mutluyum..