Ortayı bulamıyorum ?

ausgburg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
2.353
1.047
73
34
Arkadaşlar 1 ayı geçgindir biriyle görüşüyorum. Uzak mesafedeyiz daha yüzyüze görüşmedik sevgili olduktan sonra. Ama önceden tanıdığım biri. Size ilgisiz diye konu açmıştım. Çalışırken mesai saatlerinde ilgisizdi. Bende haberdar olmak istiyordum. Siz de bana kızdınız adamı rahat bırak çok abartıyorsun diye. Bende o günden sonra saldım zaten normalde aramazdım hiç o arar genelde ama mesaj atıyordum hepsini kestim. Gerçekten de baya rahatladım. Neyse dün öğleden sonra arıyor sabah kahvaltıya gittim arkadaşlarla şimdide işte şuraya gidiyoruz diye. Bende iyi yapmışsın dedim ( önceden haber vermezse kızar bozulurdum ve sürekli laf sokardım rezalet🤯) bu seferde ne oldu sana diyor. Niye beni aramıyosun mesaj atmıyosun diyor. Hep ben arıyorum diye şakayla karışık trip attı. Gece konuşurken yine aynı konuyu dile getirdi. İlişki yaşama konusunda tecrübeli değilim arkadaşlar. Sorun bende mi yine 🙈 siz nasılsınız bu arama mesaj atma konularında ?

Sorun sende değil karşındaki sadece boşta kaldığı zaman saracak birini arıyor. O yüzden canı sıkılınca sana yazıyor diğer zamanlar aklına gelmediği için beyimizin gezip tozuyor. Bu tiplerden bir yoğurda salatalık koyup cacık yapamazsın. Def et gitsin

Karşınızdakine gore şekil almayin bence şuan bu sekilde mutluysanız tamam

Ama asil problem yuzyuze görüşmek bence. Bi cok seyin ciddiyeti için şuan cok erken yanyana frekansinizin tutup tutmayacagini bilemezsiniz eskiden tanıdığınız biri olsada

Sorun sende değil karşındaki sadece boşta kaldığı zaman saracak birini arıyor. O yüzden canı sıkılınca sana yazıyor diğer zamanlar aklına gelmediği için beyimizin gezip tozuyor. Bu tiplerden bir yoğurda salatalık koyup cacık yapamazsın. Def et gitsin

Yok şakaymış o gezmiyormuş gezen biri değil hiç.yoğun çalışıyor ama yine de bence de aklına gelmiyorum çalışırken hiç.

Karşınızdakine gore şekil almayin bence şuan bu sekilde mutluysanız tamam

Ama asil problem yuzyuze görüşmek bence. Bi cok seyin ciddiyeti için şuan cok erken yanyana frekansinizin tutup tutmayacagini bilemezsiniz eskiden tanıdığınız biri olsada

Kesinlikle katılıyorum o bu konuda çok emin öyle ciddi konuşuyorki dur bi görüşelim diyorum

Ilgiyi kesince değerli oldun
Klasik olaylar yani...bu ilişki yorar gibi haberin olsun

Yaşayıp göreceğiz. İlgiyi kesince ben rahatladım. Aslında zaten çok ilgilenmiyordum. O ilgilenmediği için kendi kendime sinirleniyor bunu da ona yansıtıyordum. Bunu kestim ama gerçekten sinirlenmeyi de bıraktım. Adam ilgisiz de diyemem ben daha fazlasını bekliyordum sadece.

Bu iliskiden cekecegimiz var dediydim. Ondan bahsediyorum :KK53:

Konuya gelecek olursam vur dedik oldurmussun be guzelim. Taktik belli 1 ileri 2 geri. Hepten cekmek olmaz. Benden bu kadar elveda.........

Hahaha😅 unutmuşum onu doğru :D evet tamamen çekince de olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 1 ayı geçgindir biriyle görüşüyorum. Uzak mesafedeyiz daha yüzyüze görüşmedik sevgili olduktan sonra. Ama önceden tanıdığım biri. Size ilgisiz diye konu açmıştım. Çalışırken mesai saatlerinde ilgisizdi. Bende haberdar olmak istiyordum. Siz de bana kızdınız adamı rahat bırak çok abartıyorsun diye. Bende o günden sonra saldım zaten normalde aramazdım hiç o arar genelde ama mesaj atıyordum hepsini kestim. Gerçekten de baya rahatladım. Neyse dün öğleden sonra arıyor sabah kahvaltıya gittim arkadaşlarla şimdide işte şuraya gidiyoruz diye. Bende iyi yapmışsın dedim ( önceden haber vermezse kızar bozulurdum ve sürekli laf sokardım rezalet🤯) bu seferde ne oldu sana diyor. Niye beni aramıyosun mesaj atmıyosun diyor. Hep ben arıyorum diye şakayla karışık trip attı. Gece konuşurken yine aynı konuyu dile getirdi. İlişki yaşama konusunda tecrübeli değilim arkadaşlar. Sorun bende mi yine 🙈 siz nasılsınız bu arama mesaj atma konularında ?
normalde çok arayıp soran mesaj atan biiydiniz ve artık bunu yapmadığınız için sorgulamis olabilir bu da normal. Nedenini sordugunda seni çok sıktığımı fark ettim o yüzden dersin yani durumu açıkça söylemennyeterli. Arama mesaj atma konusunun bir stabili yok. Kırmızı günde 20 kere ara konuşur her iki tarafın normali budur onlar hallerinden memnunsa sorun yoktur. Sizin durumunuzda bir taraf bu durumdan memnun değildi siz de aynı şeyi goremediginix için memnun degildiniz. Benim eşim çok yoğun çalışır ben mesajlar yazarım bir sürü şey anlatırım falan o ancak uygun olursa akşam cevap verir. Ben kesinlikle niye bu saate kadar cevap vermedin dediğimi hatırlamıyorum. Evlenmeden önce de böyleydi. İmkan varsa zaten o da kesinlikle benimle iletişimde olmayı ister neticede o da beni seviyo😁

Canım bak o merak ediyor işte kızmayınca üstelemeyince o seni merak eder oldu bu iyi bir şey :KK45:
Ben olumsuz bir şey göremedim

Ben eğer çok ilgilendiğimi farkettiysem karşımdaki nasıl davranıyorsa öyle davranmayı tercih ederm
Yüz yüze görüşüp bir güven oluşana kadar bu şekilde dengeli giderdim
O da merak ediyor sizi değerli görüyor ama yüz yüze gelmeden takıntı yapmanın kendinizi yıpratmanızın da anlamı yok
O nasılsa siz de öyle davranın.

Kopuk modda birini normal moda çekmek zor.. kalsın öyle yerinde,kimseyle köşe kapmaca ebe sobe oynamıyoruz. Ya varsındır ya yoksundur.

Ben eğer çok ilgilendiğimi farkettiysem karşımdaki nasıl davranıyorsa öyle davranmayı tercih ederm
Yüz yüze görüşüp bir güven oluşana kadar bu şekilde dengeli giderdim
O da merak ediyor sizi değerli görüyor ama yüz yüze gelmeden takıntı yapmanın kendinizi yıpratmanızın da anlamı yok
O nasılsa siz de öyle davranın.

Çook haklısınız. Ben baya kendimi yıpratıyormuşum salınca öyle rahatladım ki. Normalde o arar hep ama ben de ona ilgi beklediğimi söylemiştim. Bende biraz dediğiniz gibi o nasılsa öyle olmayı deneyeyim bakalım. Görüşene kadar söylediğiniz gibi yapmak mantıklı. Çok teşekkürler 🥰

Son düzenleyen: Moderatör:
normalde çok arayıp soran mesaj atan biiydiniz ve artık bunu yapmadığınız için sorgulamis olabilir bu da normal. Nedenini sordugunda seni çok sıktığımı fark ettim o yüzden dersin yani durumu açıkça söylemennyeterli. Arama mesaj atma konusunun bir stabili yok. Kırmızı günde 20 kere ara konuşur her iki tarafın normali budur onlar hallerinden memnunsa sorun yoktur. Sizin durumunuzda bir taraf bu durumdan memnun değildi siz de aynı şeyi goremediginix için memnun degildiniz. Benim eşim çok yoğun çalışır ben mesajlar yazarım bir sürü şey anlatırım falan o ancak uygun olursa akşam cevap verir. Ben kesinlikle niye bu saate kadar cevap vermedin dediğimi hatırlamıyorum. Evlenmeden önce de böyleydi. İmkan varsa zaten o da kesinlikle benimle iletişimde olmayı ister neticede o da beni seviyo😁

Ben mesaj atıp cevap alamayınca sinirleniyordum filan görseniz kendi kendimi yiyordum adamı hayatımın merkezine koymuşum da haberim yokmuş. Kk kadınları açtı gözümü ve ciddi anlamda rahatladım

Çook haklısınız. Ben baya kendimi yıpratıyormuşum salınca öyle rahatladım ki. Normalde o arar hep ama ben de ondan ilgi beklediğimi söylemiştim. Bende biraz dediğiniz gibi o nasılda öyle olmayı deneyeyim bakalım. Görüşene söylediğiniz gibi yapmak mantıklı. Çok teşekkürler 🥰

Rica ederim. Hoşlanınca çok belli ediyoruz bazen olur öyle :KK39:

Her zaman söylüyorum bir daha söylüyorum.Yoğun çalışmak bahane değil.Günde iş yerinde 3 kere wc ye gitsen 2 dakka konuşup mesaj yazmak ya da yemek saatinde sigara molasında vs yazmak aramak zor olmaz.Yoğun çalişmakmış inanmayınnnnn.Adam boş kalınca yazıyor size.

Her zaman söylüyorum bir daha söylüyorum.Yoğun çalışmak bahane değil.Günde iş yerinde 3 kere wc ye gitsen 2 dakka konuşup mesaj yazmak ya da yemek saatinde sigara molasında vs yazmak aramak zor olmaz.Yoğun çalişmakmış inanmayınnnnn.Adam boş kalınca yazıyor size.

Zaten kendisine sorduğumda yoğunluğu da bahane etmedi öyle çok sıkıcı olur diyor konuşmak aramak. Ondan sıkılırım diye beni sıkmaktan korkuyormuş( bu da ayrı bir bahane mi :p ) Akşam zaten her yaptığımı anlatıyorum diyor. Bilemiyorum ki daha ilişki hiç oturmadı bence. Ve artık mesai saatlerinde yazmaması da problem değil benim için. Hayatımın merkezinde o yok çünkü.

Back
X