- 14 Ağustos 2018
- 21.113
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.909
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorun karşındakinin seni boş zamanlarını değerlendirmek için keyfi gelince takması.ben olsam böyle birine vaktimi harcamam
Bende senin gibi 10 sene uzaktan iliski yasadim. Tabiki aralarda yüzyüze gorusmeler oldu. Farkli ulkelerdeydik. Ben yüz yüze gelene kadar sevgili olmadim arkadas kalmayi tercih ettim. Yüzyüze görüştük baktim frekanslarimiz ayni yönde. O zamanlar 15 yasinda olmama ragmen gittigin geldigin yerleri haber ver olaylarina hic girmedim akışına bıraktım. O da keza öyle. Ama önce bir yüzyüze görüş. Hemen bodoslama dalma derim. Onceden taniyor olabilirsin ama bir arkadaş olmakla sevgili olmak ayni seyler değil. Kendini biraz rahat bırak. Sonucta 1 ay oncesine kadar böyle biri yoktu hayatinda. Tüm hayatini onun ne yaptigina empoze etme. Hal ve hareketlerini ölç tart. Ayni sekilde kendi hareketlerini de gözden geçir. Ve en kisa zamanda bir araya gelip gözlemlemeye bak. Karsimizdaki insani taniyamazken telefonun ucundaki insani yaptığı davranislara göre yargilamak pek dogru gelmiyor bana.Arkadaşlar 1 ayı geçgindir biriyle görüşüyorum. Uzak mesafedeyiz daha yüzyüze görüşmedik sevgili olduktan sonra. Ama önceden tanıdığım biri. Size ilgisiz diye konu açmıştım. Çalışırken mesai saatlerinde ilgisizdi. Bende haberdar olmak istiyordum. Siz de bana kızdınız adamı rahat bırak çok abartıyorsun diye. Bende o günden sonra saldım zaten normalde aramazdım hiç o arar genelde ama mesaj atıyordum hepsini kestim. Gerçekten de baya rahatladım. Neyse dün öğleden sonra arıyor sabah kahvaltıya gittim arkadaşlarla şimdide işte şuraya gidiyoruz diye. Bende iyi yapmışsın dedim ( önceden haber vermezse kızar bozulurdum ve sürekli laf sokardım rezalet) bu seferde ne oldu sana diyor. Niye beni aramıyosun mesaj atmıyosun diyor. Hep ben arıyorum diye şakayla karışık trip attı. Gece konuşurken yine aynı konuyu dile getirdi. İlişki yaşama konusunda tecrübeli değilim arkadaşlar. Sorun bende mi yine
siz nasılsınız bu arama mesaj atma konularında ?
Önemli olan gezmesi değil zaten .aklına gelmemen...Yok şakaymış o gezmiyormuş gezen biri değil hiç.yoğun çalışıyor ama yine de bence de aklına gelmiyorum çalışırken hiç.
Önemli olan gezmesi değil zaten .aklına gelmemen...
Hayatımın merkezinde o yok derken bile burda 3 günde sanırım 3.cü konu. Açabilirsiniz tabii kötü olarak söylemiyorum yanlış anlamayın ama sanki dilden öyle söylüyor gibisiniz. Böyle ilişki çok zoraki olur gibi.
Öyle Tabiki yinede ona yazmak yerine buraya yazmak Çok daha iyi :)Yok yok gerçekten öyle çünkü eskiden yazmayınca sinirleniyodum çok. Sinirlenince de ya soğuk davranıyodum ya laf söylüyodum. Şu an öyle değilim. İlişki konusunda tecrübesizim, Kk kadınlarının görüşlerini almak iyi geliyor olamaz mı![]()