Ortayı bulamıyorum ?

sorun karşındakinin seni boş zamanlarını değerlendirmek için keyfi gelince takması.ben olsam böyle birine vaktimi harcamam

sorun karşındakinin seni boş zamanlarını değerlendirmek için keyfi gelince takması.ben olsam böyle birine vaktimi harcamam

Böyle dersem hakkını yemiş olurum diye düşünüyorum çünkü mesai saatlerinde ilgilenmiyor diye ben ayrılık konuşması yaptım çok korktu ve o günden sonra mesaj atmaya başladı. Normalde de arada yazıyordu bazı günler hiç yazmıyordu işten çıkana kadar. Mesela haftasonu gezerken haber verir mesela kuzeniyle geziyor diyelim fotoğraf atar şurdayım der. Dediğim gibi adama ilgisiz dersem hakkını yemiş olurum objektif bakıyorum. Hatta şu an ben tamamen rahat bıraktım ve kendimde rahatladım memnunum aslında durumdan şu an için. Daha çok yeni tabi zaman gösterecek daha tanımıyorum adamı.

Diğer türlü davranmana alışkındı, birdenbire tavır değiştirmene şaşkın sadece. Gayet normal. Abartmadan arada yaz bence, nerdesin niye haber vermedin diye darlamadan, nasılsın nasıl gidiyor diye sor, ilgiyi sebepsizce tamamen kesip sürekli ondan beklemeye başlamak da olmaz ki.

Arkadaşlar 1 ayı geçgindir biriyle görüşüyorum. Uzak mesafedeyiz daha yüzyüze görüşmedik sevgili olduktan sonra. Ama önceden tanıdığım biri. Size ilgisiz diye konu açmıştım. Çalışırken mesai saatlerinde ilgisizdi. Bende haberdar olmak istiyordum. Siz de bana kızdınız adamı rahat bırak çok abartıyorsun diye. Bende o günden sonra saldım zaten normalde aramazdım hiç o arar genelde ama mesaj atıyordum hepsini kestim. Gerçekten de baya rahatladım. Neyse dün öğleden sonra arıyor sabah kahvaltıya gittim arkadaşlarla şimdide işte şuraya gidiyoruz diye. Bende iyi yapmışsın dedim ( önceden haber vermezse kızar bozulurdum ve sürekli laf sokardım rezalet🤯) bu seferde ne oldu sana diyor. Niye beni aramıyosun mesaj atmıyosun diyor. Hep ben arıyorum diye şakayla karışık trip attı. Gece konuşurken yine aynı konuyu dile getirdi. İlişki yaşama konusunda tecrübeli değilim arkadaşlar. Sorun bende mi yine 🙈 siz nasılsınız bu arama mesaj atma konularında ?
Bende senin gibi 10 sene uzaktan iliski yasadim. Tabiki aralarda yüzyüze gorusmeler oldu. Farkli ulkelerdeydik. Ben yüz yüze gelene kadar sevgili olmadim arkadas kalmayi tercih ettim. Yüzyüze görüştük baktim frekanslarimiz ayni yönde. O zamanlar 15 yasinda olmama ragmen gittigin geldigin yerleri haber ver olaylarina hic girmedim akışına bıraktım. O da keza öyle. Ama önce bir yüzyüze görüş. Hemen bodoslama dalma derim. Onceden taniyor olabilirsin ama bir arkadaş olmakla sevgili olmak ayni seyler değil. Kendini biraz rahat bırak. Sonucta 1 ay oncesine kadar böyle biri yoktu hayatinda. Tüm hayatini onun ne yaptigina empoze etme. Hal ve hareketlerini ölç tart. Ayni sekilde kendi hareketlerini de gözden geçir. Ve en kisa zamanda bir araya gelip gözlemlemeye bak. Karsimizdaki insani taniyamazken telefonun ucundaki insani yaptığı davranislara göre yargilamak pek dogru gelmiyor bana.

Vur deyince öldürdünüz mü naptınız?
Sürekli haber ve ilgi beklemeyin ama arada da arayın, sorun.

Hayatımın merkezinde o yok derken bile burda 3 günde sanırım 3.cü konu. Açabilirsiniz tabii kötü olarak söylemiyorum yanlış anlamayın ama sanki dilden öyle söylüyor gibisiniz. Böyle ilişki çok zoraki olur gibi.

Hayatımın merkezinde o yok derken bile burda 3 günde sanırım 3.cü konu. Açabilirsiniz tabii kötü olarak söylemiyorum yanlış anlamayın ama sanki dilden öyle söylüyor gibisiniz. Böyle ilişki çok zoraki olur gibi.

Yok yok gerçekten öyle çünkü eskiden yazmayınca sinirleniyodum çok. Sinirlenince de ya soğuk davranıyodum ya laf söylüyodum. Şu an öyle değilim. İlişki konusunda tecrübesizim, Kk kadınlarının görüşlerini almak iyi geliyor olamaz mı :KK66:

Yok yok gerçekten öyle çünkü eskiden yazmayınca sinirleniyodum çok. Sinirlenince de ya soğuk davranıyodum ya laf söylüyodum. Şu an öyle değilim. İlişki konusunda tecrübesizim, Kk kadınlarının görüşlerini almak iyi geliyor olamaz mı :KK66:
Öyle Tabiki yinede ona yazmak yerine buraya yazmak Çok daha iyi :)

En sevmediğim en yorucu olan iliski tipi.Sürekli karsındakinin hareketini anlamlandırmaya calısmak cünkü gerçekten güvenmemek.Ben de yasadım aynıları,koyver gitsin.Hissel değil matematiksel gidiyor bu ilişki.Yorulmana değmez.Canı sıkılınca yazıyor ‘işi’ varken (beyler sanki atom parçalıyor) yazmıyor.Bu kadar basit iste

Arkadaşlar sevgilim iş yerinde de yazmaya ve aramaya başladı ben şok. Bana diyorki sen benimle hiç ilgilenmiyorsun ciddi ciddi yer değiştik gibi oldu ilgi istiyormuş söylediği anda gülmemek için zor tuttum kendimi :p

Back
X