Orthomol Fertil yardim !

Aysunnn28

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
1.297
667
Kizlar meraba , dün esim spermiogram örnegini verdi fakat sorun cikti ... Ml de 6 milyonmus cok mu kötü ?
Elimize bi kagit vermediler 5 hafta sonraya yine randevumuz var , bu süre icinde de ORTHOMOL FERTIL verdi ... Kullanip yükselen varmi ? Esim daha önceden yaptirdiginda 6-7 sene önce hic bi sorun cikmamis , önceden saglam olup sonra böle düsmesi neden olur kii :KK43: kan teestleri saglam hersey yolunda birtek sayi ve yapi sikintisi var ... Ml 6 milyon bu 6 milyonunda 1 milyonunda yapi bozuklugu var ... Bi degerlendirin nolur ...

ilaç hakkında bi fikrim yok, sayı çok düşük aşılamaya yönlendirirler, hızı ve morfolojisi nasıl

ilaç hakkında bi fikrim yok, sayı çok düşük aşılamaya yönlendirirler, hızı ve morfolojisi nasıl

Önce bi bu ilaci deneyin dedi daha sonra asilama olabilir dedi ... Ama korkuyorum :KK43: bu 6 milyonun hemen hemen 1 milyonunun yapisinda bas kisminda bozukluk varmis ... Elimize bi rapor vermedikleri ocin tam bilemiyorum :KK43: yurtdisindayim , neler yapmam lazmm yükselmesi icin onu da bilmiyorum ...

Önce bi bu ilaci deneyin dedi daha sonra asilama olabilir dedi ... Ama korkuyorum :KK43: bu 6 milyonun hemen hemen 1 milyonunun yapisinda bas kisminda bozukluk varmis ... Elimize bi rapor vermedikleri ocin tam bilemiyorum :KK43: yurtdisindayim , neler yapmam lazmm yükselmesi icin onu da bilmiyorum ...
keçiboynuzu, havuç suyu, çakşır suyu, proseed plus. bize bi yararı olmadı ama bunları deneyin
daha önce yaptırdığında yüksek çıkmış seneler içinde değişebiliyo, yada eşinin şuan bi rahatsızlığı varsa ve ilaç kullanıyosa oda etkiler değerlerin düşük çıkmasına neden olur

X