Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, ezanın okunmasına 15 dk kaldı ve ben adet oldum 😦 orucum bozuldu mu şimdi? Her halde ezanı bekleyeceğim ama kaza gerektirir mi ki? Internette farklı bilgiler var. Emin olamadım.
Merhaba, ezanın okunmasına 15 dk kaldı ve ben adet oldum 😦 orucum bozuldu mu şimdi? Her halde ezanı bekleyeceğim ama kaza gerektirir mi ki? Internette farklı bilgiler var. Emin olamadım.
kızlar peki adetliyken oruç tutulamaz mı?
farklı farklı bilgiler var internette,
beni rahatsız etmediği için ben adetliykende tutuyordum.
yanlış mı yapıyorum?
Boy abdesti olmadigi icin oruc tutulmaz.
orucun bozuluyor canım..ve bildiğim kadarıyla bir yudum su dahi olsa içmen gerekiyor..ama son dklar için geçerli mi bilmiyorum.
teşekkür ederim bilgi için,
internette bilgi kirliliği var,yanlış olduğunu yeni öğreniyorum.
peki lekelenmeler bozar mı?
ben regl başlamadan önceki lekelenmeleri sormuştum.Adet kanaması bittikten hemen sonra gelen lekelenmeler orucu bozar ve boy abdesti alınmalıdır.
Şeffaf akıntı gelmeli.