- 7 Şubat 2021
- 66
- 7
- 36
- 27
- Konu Sahibi Zeynep_kubra_34
Arkdaslar 5 haftalık hamileyim oruc tutsam bir problem olur mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu doktorunuzla görüşmeniz en doğrusu ama ben gebelikte sağlıklı bulmuyorumArkdaslar 5 haftalık hamileyim oruc tutsam bir problem olur mu
Bende 4haftalık hamileyim yeni öğrendim oruç tutuyorum daha doktorum bile yok kafam çok karışıkben de 5 haftalik hamileyim ben tutuyorum allaha emanet...![]()
Gittiniz mi doktoraBende 4haftalık hamileyim yeni öğrendim oruç tutuyorum daha doktorum bile yok kafam çok karışık
Yarın randevumuz inşallahGittiniz mi doktora
oyyy benim deYarın randevumuz inşallah![]()
Geldim doktordanoyyy benim deve ilk
ben de bugün gittim. cihazi bozuktu kagit alamadim ses dinleyemedim ama kalp atışı var dedi. ekranda da gördüm bendeGeldim doktordanKese göründü vajinal muayeneyle bizim sizin ne dedi
Son adet tarihim 20marttı sizin kaçtı acaba
Yaa sizin benden büyükmüş kesemiz oluşmuş bizimde inşallah sağlıkla alırız kucağımızaben de bugün gittim. cihazi bozuktu kagit alamadim ses dinleyemedim ama kalp atışı var dedi. ekranda da gördüm bendekese yolk göründü yani komple. diledigim gibi de oldu defalarca gitmek yerine 7. haftada direk gidiyim hepsi tek seferde çıksın demistim o gün bu günmüs
![]()
aminnn insallahhYaa sizin benden büyükmüş kesemiz oluşmuş bizimde inşallah sağlıkla alırız kucağımıza![]()