Oruc tutmalımıyım

Kadın doğum doktorunuzla konuşun. Saatlerce susuz kalmak, gebelik gibi bol su içilmesi gereken bir dönemde hiç uygun değil. Tutmamak rahatsız edecekse emzirmeniz bittikten sonra kazasını tutarsınız, parasını bağışlarsınız. Artık nasıl rahat edecekseniz.

Kızlar hamilelere oruç tutmak farz değil ki bedeninizi aç susuz bırakmayın hamileliğiniz güzel geçsin 🤲

Geldim doktordan ☺️ Kese göründü vajinal muayeneyle bizim sizin ne dedi ☺️ Son adet tarihim 20marttı sizin kaçtı acaba
ben de bugün gittim. cihazi bozuktu kagit alamadim ses dinleyemedim ama kalp atışı var dedi. ekranda da gördüm bende 🙈 kese yolk göründü yani komple. diledigim gibi de oldu defalarca gitmek yerine 7. haftada direk gidiyim hepsi tek seferde çıksın demistim o gün bu günmüs 🤗🤗

ben de bugün gittim. cihazi bozuktu kagit alamadim ses dinleyemedim ama kalp atışı var dedi. ekranda da gördüm bende 🙈 kese yolk göründü yani komple. diledigim gibi de oldu defalarca gitmek yerine 7. haftada direk gidiyim hepsi tek seferde çıksın demistim o gün bu günmüs 🤗🤗
Yaa sizin benden büyükmüş kesemiz oluşmuş bizimde inşallah sağlıkla alırız kucağımıza ☺️

Back
X