Diyanet işlerini arayabilirsiniz yada bağlı bulunduğunuz müftülüğü arayabilirsiniz,şimdi bu arada bozulurda diyen olur bozulmaz da diyan olur en iyisi yetkili ağızdan öğrenmek.merhaba kizlar,
evlenmeme cok az kaldi, bir seans daha genital epilasyona gitmek istiyorum, ama ramazan ve oruc tutuyorumayrica, bugunlerde basima gelen yumurtalik agrisi ve akinti renginin kahverengiye donmesi gibi problemlerim var, bunun icin de doktora gitmek istiyorum ama, acaba orucluyken mekruh mu olur? ya da bozulur mu, ille oruc tutmadigim bir gun mu halletmem gerekiyor bunlari ? ?
merhaba kizlar,
evlenmeme cok az kaldi, bir seans daha genital epilasyona gitmek istiyorum, ama ramazan ve oruc tutuyorumayrica, bugunlerde basima gelen yumurtalik agrisi ve akinti renginin kahverengiye donmesi gibi problemlerim var, bunun icin de doktora gitmek istiyorum ama, acaba orucluyken mekruh mu olur? ya da bozulur mu, ille oruc tutmadigim bir gun mu halletmem gerekiyor bunlari ? ?
merhaba kizlar,
epilasyonu neresi için yaptıracaksınız?
birde yanlış yönlerdirmeyeyim ama genital muayene olursa boy abdestini tazelemek gerektiğinden oruç da sakatlanıyor olabilir.
en güzeli diyanet fetva hattı
Gusul abdestin sartlari bellidir. Genital muayene boy abdestini bozmaz.
Orucu da bozmuyor. Ama vajinal muayenede kullanilan jel vucuda girdiginden bozar deniyor.
Epilasyon icin de oruc oruc hos olmaz belki ama orucu falan bozmaz. Onda da jel krem turu biseylerin vucuda girip girmedigi onemli..
genital muayene guslu bozar demedim. zedeler dedim. bilgilendirme için tşk
merhaba kizlar,
ne alak gusulu bozan seylere bir bakın, zevk mi almış boşalma mı olmuş gerçekten bunları duymak insanı çokkkkk üzüyor
Epilasyonun orucu bozacağını sanmıyorum ama oruç tutmadığınız bir gün veya iftardan sonra yapma şansınız varsa yapabilirsiniz. Yine kesin bilgi için bilen birilerinden öğrenmeniz daha sağlıklı olur. Ama evlenmeme az kaldı demişsin, arkadasım eğer bakireysen zaten genital muayene etmez doktor.
Yanlis bilgilendirme yapmasaniz keske... Bakireyim ve doktorlar genital muayene yapiyor gayet. Bu kadar kulaktan dolma bilgileri paylasmayalim bilmeden. Soylediginiz sey cok eskide kaldi. Artik bakireyken de genital muayene yapiliyor. Probleme bagli olarak degisebilir yapip yapmayacagi, ama durum bu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?