Orucluyken Epilasyon yada genital muayene olmaz mi kizlar? ?

Doktora gidip muayenenizi olun ve o gün için sonradan bir gün kaza orucu tutun fakat genital için lazere gitmeyin, lazer bir sağlık sorunu değildir... Ya da muayene olacağınız gün lazerinizi de yapın, sonuçta o gün oruçlu olmayacaksınız...

Yanlis anlamisim ben, siz de uzun uzun aciklamissiniz. Hayir kirilmadim, tesekkur ediyorum aciklama icin. Bilemedim ustume alindim galiba yok yere

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet saniyorum gereksiz tabulardan kaynaklaniyor, doktor bir yakinimizin basina gelmisti, kadin bakire misiniz diye sormus kiza, babasi abisi falan hastaneyi basmışlar. Saka gibi ne yazik ki...

vajinal bakiliyorsa her turlu oruc bozulur...ama epilasyondan ne olacakki?? o zaman orucken evde kendimizde agda magda yapmayalim...

evet bende daha onceden bir kere genital muayene olmustum, mantar rahatsizligi icin, oradan sivi aliyorlar test icin, kizlik zariyla alakasi olmuyor.

bayanlar, tesekkur ederim,
konuyu actigim gunden sonra islerim cok yogunlasitigi icin takip edememistim, smdi hepsini okudum. Herkese tesekkur ederim.
bir iki noktaya aciklama getireyim dedim:
1-Bakireyim, yumurtaliklarimda agri oldugunda, ara kanamalar gerceklestiginde ne tarz bir muayene gerektigini bilmedigim icin buraya sordum, yani elle mi, yoksa sadece ultrasonla mi bakilir bilmiyorum (daha once kultur aldirma gibi bir genital muayene den gecmistim, bu sebeple genital muayene dedim) Elle muayeneden kasit da tam olarak ne bilmiyorum.
2-Konu ile alakali bilgili arkadaslarin deneyimlerine uyarak, lazere oruc tutmadigim bir gun gitmeye karar verdim, doktora ise hemen gitmeye, cunku oruca engel olmayacagini dusunuyorum bnde.

merhaba, siz kadin dogum uzmanisiniz, cevabiniz icin tsk. ben size birsey daha danisabilir miyim??
aslinda problemin kaynagi, -doktora gitmek isteme sebebim- birden bire anlamsiz bir tarihte adet gormem -ve bunun 8 aydir Qlairista d.kontrol hapi kullaniyor olmama ragmen gerceklesmesi. Ben konu acitigm gunlerde, ara kanama oldugunu sandim, -cnku d.k hapi bu tarz seyler yapiyormus- ama sonraki gunlerde kanamanin surdugunu farkettim, beraberinde yumurtalik agrilarindan snra adet sancisi devam etti. yani suan, hala devam eden bildigin adet kanamam var. Adet olma tarihim 18i iken ben 9unda oldum -dugun tarihimi bile buna gore ayarlamistim, ne yapacagimi bilmiyorum smdi-
hadi stresten diyelim, dogum kontrol hapi kullanmama ragmen adet tarihinin boyle one gelmesi olagan mi? ve ben haplari gunuyle beraber almaya devam etmeli miyim?
PS: ilaclarimi cok duzenli kullanirim, yani kullanimda enteresan bir geciktirme yapmadim hic.

merhaba, siz kadin dogum uzmanisiniz, cevabiniz icin tsk. ben size birsey daha danisabilir miyim??
aslinda problemin kaynagi, -doktora gitmek isteme sebebim- birden bire anlamsiz bir tarihte adet gormem -ve bunun 8 aydir Qlairista d.kontrol hapi kullaniyor olmama ragmen gerceklesmesi. Ben konu acitigm gunlerde, ara kanama oldugunu sandim, -cnku d.k hapi bu tarz seyler yapiyormus- ama sonraki gunlerde kanamanin surdugunu farkettim, beraberinde yumurtalik agrilarindan snra adet sancisi devam etti. yani suan, hala devam eden bildigin adet kanamam var. Adet olma tarihim 18i iken ben 9unda oldum -dugun tarihimi bile buna gore ayarlamistim, ne yapacagimi bilmiyorum smdi-
hadi stresten diyelim, dogum kontrol hapi kullanmama ragmen adet tarihinin boyle one gelmesi olagan mi? ve ben haplari gunuyle beraber almaya devam etmeli miyim?
PS: ilaclarimi cok duzenli kullanirim, yani kullanimda enteresan bir geciktirme yapmadim hic.

şu anda aşılama yapıyorum kontrol olduğu günlerde oruç tutamıyorum o cihazın ucuna sürülen jel orucu bozuyomuş mecbur değilsen gitme

Geçen gün Nihat Hatipoğlu'na sordular lazer epilasyon oruç bozar mı diye o da bozmaz ama avret yerlerini başka kadınlara aldırmayın günah dedi başka kadınlar görüyor olmaz falan dedi:26:

Son düzenleme:
Avret yeri icin dedi ki; eger kendinizin alma imkani varsa kendiniz alin. Ugrasmamk icin keyiften baskasina aldirmayin. Bunu agda icin dedi. Ama epilasyonu kendin alma gibi bir durumun olmadigi icin epilasyonda yaptirabilirsin. Ben yaptirmistim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…