orucumu boşuna bozdum

orucunu regl oldugunu yani tutmaman gerektigini düsünerek bozdugun icin kazasi yeterli olacaktir diye biliyorum, ama sen yine güvenilir kaynaklardan arastir, internetten diyanet olabilir, m.islamoglu hayrettin karaman sitelerinde belki vardir buna benzer sorular soran..

Bu arada yazdigin belirtiler hem hamilelige hem regl belirtisine de benziyor, yaklasti mi tarihin? Test yap gitsin ya niye korkuyosun ? bosver.hem eger hamile oldugun halde kanaman olabilir o zaman benim gibi gec ögrenirsin gebeligini, düsük tehlikesi oldugunda da oluyor kanama..Sen yap bi test bence hemen.Negatifse de saglik olsun,daha sonra olur ins.

bilmiyorum eşimin hocaları var onlara sorarım ama kanımca kaza çünkü regl olduğumu zanettim.midemi dün akşam boşattığım için midem yanıyodu ve başım ağırınca dayanamadım içtim

Devamında bişey yemediğin için bozulmaz diye biliyorum çünkü bilerek isteyerek içmemişsin.Ama eğer içim rahat etmez diyosan ramazandan sonra 1 gün niyetlenir tutarsın.

ama orucun bozuldu ki,tutmaya boşuna devam etme..unutarak olsa birşey olmazdı..zanla hereket ettiğni için bozuldu ve yerine birgün tutman gerekecek..ve umarım hislerinde yanılmıyorsundur :)

insallah dualariniz kabul olur,testi en kisa zamanda yapin..eger bebis varsa orucunuzun bozulmasi bebege yarar,susuz kalmaz.sonrasinda tutarsiniz Allahin izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…