ÖRÜMCEK VE İP ASMA

O hiç memnun değildi.öyle hatırlıyorum

ben görseli görmek istiyorum nasıl olacak bu durum?

Yemek yerken ,konuşurken o ipler tutunduğu yerden bir süre sonra oynar ve etkisini yitirir demiş bir yabancı doktor. Çok etkili ama kısa süreli. O acıya ve paraya değmez.

Minik minik ipler enjekte ediliyor. Bu asma yöntemi değil. Yanı ipler yerinden oynamaz. O iplikler eriyor. Bir işe de yaramıyor. Bacağa da yaptırdım. Haram zıkkım olsun.

Yasaklanmalı bu aldatmaca yöntem. Bacağıma malum yer 15.000 lira aldı. Sonuç sıfır
Minik minik ipler enjekte ediliyor. Bu asma yöntemi değil. Yanı ipler yerinden oynamaz. O iplikler eriyor. Bir işe de yaramıyor. Bacağa da yaptırdım. Haram zıkkım olsun.
Bahsettiğiniz örümcek ağı. Sözde iplikler erirken kolajen sentezliyormuş.onun yalan ve dolandırıcılık olduğu herkesçe malum zaten.
Benim bahsettigim iple sağlı sollu yüz sabitlenip gerdirilmeye çalışılıyor. O da en az örümcek ağı kadar işe yaramaz bir yöntem. İpler kalıcı olsa bile çene hareketi yüzünden kayıyor ,oynuyor, etkisini çabucak yitiriyor. İplerin çifti 3.000 genelde bir çift te yetmiyor.
Ama işlemi yapan doktorlar iplerin oynadığından asla bahsetmez.
Yazık günah. .

12.000 lira alındı. 15000 in yanlış yazmışım. Şikayet ettim ve düzeltilmesi için dilekçe verdim. Bakalım ne olacak. Bacak içine yapıldı. Hiç bir şey olmadı. Ayıp ya. Sanki havadan kazanıyoruz. Öncesi sonrası resimlerim çekildi hiç bir fark yok.

@airfrance merhaba,
iple askılama alt yüzünü toparladı mı?Yüzde kaç etki örneğin?Bilgi verebilirsen sevinirim
Ben ip aşkı yaptırdım Nişantaşı'nda Dilek Akin'a ..bundan sonra asla dolgu düşünmüyorum yüzüm çok iyi kalktı ve doğal duruyor..ilk başta yedinci ayda tekrar ettim daha az iple, şimdi bir buçuk yılda bir falan tekrar ediyorum

Üst dudak asma yaptırmayı düşünüyorum ben de ama çok kararsızım. İpler burna asılıyomuş.burnum değişir diye korkuyorum. Senin nasıl oldu. Sen de iple asma yaptırdın değilmi dudağına
Bu konuda doktorunuzu iyi seçin lütfen, ben çok iyi araştırdım Nişantaşı'nda Dilek Akın' a gidin...Ben öğretmenim ve ödedigim para da yaptirdigim yer de çok önemli..şöyle söyleyeyim hem çok etik çalışıyor hem inanılmaz yetenekli bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…