• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Oryal yüzünden tutmayan boyaya ne yapılır?

saçımın rengi kötü değil canım..
ben oryalle açtırmıştım 1 ay önce.. boya tutmadı saçıma 2 kez ama 2sinde de farklı kuaföre gittim..
en son 3. kuaföre boyamı aldım gittim..
adam içine azcık kahve koyalım ssenin akan rengin de bu kutudaki boya dedi. 1 ton koyulacak çok değil dedi
bildiğin bakır şu an..
ben 8.4lük boya götürdüm ama şimdi koyu bakır oldu..
boşuna oryalle açıldı falan.. boşuna yırattım o kadar..

saçın yıprandığı için üzgünsün yani??

yıpranmasına üzülüyorsan geçer merak etme :37::37:
saçı yıpranmamıs olan mı var

ya neyse sen oryalle açtırmışsın kendin küllü kumral saç boyası al onun yanındaki sıvıyla değilde suyla karıştır boyayı daha sulu yap ve saçında 5-7 dk dakika falan beklet ve yıka hemen.böylece saçın doğal sarı olucaktır.
saçım bakımlık oldu tam.. kurudu iyice.. bu ara bişey yapmamam benim açımdan iyi olacak...
bu ara saçımı çok boyattım ya millet kızıyordu..
ablama anlattım ağlaya ağlaya, gülme krizine girdi.. ''bişey olcağı belliydi.. elleme daha elinde kalcak saçın'' diyo:14:

ben de çok bakım yaparım falan bunu toplamam 1 ay sürer.. akar mı sizce ?? sarı olur myum yine:5:

valla yıkadıkça akcaktır tabi Allahın emri:) bencede buaralar sakın elleme saçını.yağlarla falan bakım yaparsın artık bol bol:)

ya çiğ sarıya razıyım şu an.. sarı olsun da.. 8.4 sarıdır, bakırlık vardır da ben boku çıksın istemedim ki... tamam sarı da açıldığı için çingen gibi oldu ama düzgün bi boyayla gayet iyi oluyordu... sıçtı batırdı adam.. gerzek kuaförler ya.. kendi başlarına göre iş yapıolar.. ben de tam anlamıyorum bu işlerden.. o kadar koyulmaz sandım.. ne bileyim ben :14: bekleyeceğim bakalım da hırsım geçmez bu gece:43:

kızlar koyu saçımı biraz olsun açmayı başardım..
en azından az da olsa bakırlığı aktı.. koyu değil o kadar..
kk.de sirke açıyo demişler..
ben de sürdüm sirkeyi bekledim bi 15 dk..
sonra da 2 kez şampuanladım... baktım sarımsıııı : )) bakır sarı ama.. : (
sanki saçım yumuşadı..
zararı olmaz dimi ben her gün yapıcam bunu akıncaya kadar..
doğal saç açma yöntemi resmen sirke:32:

Merhaba arkadaşlar öncelikle cok teşekkür ediyorum cünkü aynı dertten bende müzdaribim bunun düzeltme olanağı olduğunu öğrendiğim için cok sevindim fakat ben acıcıyla actığım saclarım bi türlü turunculuklar vs kapanmıor diye en son pallette 8.0 ve loreal 7.43 e boyamıştım bu konudan haberim yoktu ve sonuc gene istediğim gibi olmadı yıpranan yerler acaip bi renk olarak kaldı benim asıl öğrenmek istediğim şuan bakır kumralımsı acaip bi renk olan saclarımı karamel yapmak istiyorum ben bu pigment yüklemesini karamel boya ilemi yapmalıyım. syoss altın karamele boyamayı düşünüyorum pigment işleminden sonra yıkayıptamı tekrar boyanması gerekiyo yardımcı olursanız cok sevinirim artık şu saclarımın içinden ve üstünden acaip parlayan kısımları görmek istemiyorum :( yapmadığım bakım kalmadığı halde düzelmedi demek bu yüzdenmiş inşallah işe yarar şuanki rengin akmasını beklicem artık 15 gün sonra denemeyi düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar öncelikle cok teşekkür ediyorum cünkü aynı dertten bende müzdaribim bunun düzeltme olanağı olduğunu öğrendiğim için cok sevindim fakat ben acıcıyla actığım saclarım bi türlü turunculuklar vs kapanmıor diye en son pallette 8.0 ve loreal 7.43 e boyamıştım bu konudan haberim yoktu ve sonuc gene istediğim gibi olmadı yıpranan yerler acaip bi renk olarak kaldı benim asıl öğrenmek istediğim şuan bakır kumralımsı acaip bi renk olan saclarımı karamel yapmak istiyorum ben bu pigment yüklemesini karamel boya ilemi yapmalıyım. syoss altın karamele boyamayı düşünüyorum pigment işleminden sonra yıkayıptamı tekrar boyanması gerekiyo yardımcı olursanız cok sevinirim artık şu saclarımın içinden ve üstünden acaip parlayan kısımları görmek istemiyorum :( yapmadığım bakım kalmadığı halde düzelmedi demek bu yüzdenmiş inşallah işe yarar şuanki rengin akmasını beklicem artık 15 gün sonra denemeyi düşünüyorum

canım bence saçındaki renkler biraz aksın ondan sonra da pigmentasyonu yap. pigmentasyondan sonra fazla boyayı tarakla alıp üstüne boyayı yapabilirsin . pigmentasyonu yapacağın renge gelince karamel yapacaksan karamel ya da boyayacağın boyanın ana renginde yapılabiliyor karar senin. Benim saçım bir senedir çok çok açık sariydi ve en son koleston perfect 8.0 numarayla boyamıştım ..Şu anda benimde kafamda boya var (pigmentasyon için )ve bekliyorum 45 dakka sonra bende Palette altin sarisi Toffee ile boyayacağim (karamele yakın bir renk ) pigmentasyonumu koleston 7.0 la yaptım
Umarım yardımcı olabilmişimdir .İnşaallah güzel olur saçlarımız

Son düzenleme:
kızlar koyu saçımı biraz olsun açmayı başardım..
en azından az da olsa bakırlığı aktı.. koyu değil o kadar..
kk.de sirke açıyo demişler..
ben de sürdüm sirkeyi bekledim bi 15 dk..
sonra da 2 kez şampuanladım... baktım sarımsıııı : )) bakır sarı ama.. : (
sanki saçım yumuşadı..
zararı olmaz dimi ben her gün yapıcam bunu akıncaya kadar..
doğal saç açma yöntemi resmen sirke:32:

canım sirkeye devam edersen sonuçları buraya yazar mısın?

fotograf eklesen ne güzel olur. bir şimdi bakardık rengine bir de gelecek hafta..

inşallah kısa zamanda düzelir saçlarımız, ben de kaç gündür hiç evden çıkmıyorum.:14:

canım bence saçındaki renkler biraz aksın ondan sonra da pigmentasyonu yap. pigmentasyondan sonra fazla boyayı tarakla alıp üstüne boyayı yapabilirsin . pigmentasyonu yapacağın renge gelince karamel yapacaksan karamel ya da boyayacağın boyanın ana renginde yapılabiliyor karar senin. Benim saçım bir senedir çok çok açık sariydi ve en son koleston perfect 8.0 numarayla boyamıştım ..Şu anda benimde kafamda boya var (pigmentasyon için )ve bekliyorum 45 dakka sonra bende Palette altin sarisi Toffee ile boyayacağim (karamele yakın bir renk ) pigmentasyonumu koleston 7.0 la yaptım

lütfen fotograf koyun boyadan sonra, ben de ne yapacağımı bilemiyorum, saçlarım çalı gibi oldu artık deneme yapmak istemiyorum. lütfen fotograf,..:5:

Çok teşekkür ederim canım bende dediğin gibi boyanın akmasını beklicem daha sonrada karemelin bi açık tonuyla yada kumralla pigmentasyon yapmayı düşünüorum üzerinede karamel kapatır diye tahmin ediyorum yada sacım ne derece acılcak bakıcam ona göre artık seninde inşalla sacın istediğin gibi olur tatlım işe yararsa tekrar sonucları yazarmısın deneyimli olarak bende fikirlerini almak isterim öptüm canım :)

Back
X