Saç Rengi ve Saç Boyama oryalle saç açmak!! çok önemli :(

cemreq

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
316
325
133
hanımlar merhaba sırf bu konu için üye oldum. saçma boyama işlerinde falan baya deneyimliyim yıllardır eşin dostun saçını bile hep ben boyuyorum kendi saçımı da yıllardır mavi siyaha boyuyodum bugün oryalle açmaya karar verdim en iyisinden oryal aldım bi de 30 vollük oksidan.ya hiç açılmadı gibi bişey moralim çoook bozuldu. tamam sapsarı olmazdı sonucta ama azcık açıldı o da çook çok koyu bi kızıl oldu sadece. 40 volümmü almam lazımdı nolur yardım edin kuaföre gidemem bu saçla (

kızlar %40 oksidanla haftaya tekrar denesem veya gidip kuaföre açtırsam çok mu yıpranır???

Son düzenleme:
canım saçını yakabilirsin 11 numara çok çok açık küllü sarı al ve onunla boya biraz daha iyi olucak sonra istediğin renge boyarsın

bence tamamen açılmaması sizin için çok iyi olmuş yada yanlış almanız. oryalle ilgili o kadar kötü anılarım varki bence gidip kuaföre açtırın organik oryal kullanıyorlar. hem sacınız yanmıyor hem iğrenç bir renk olmuyor.

canım saçını yakabilirsin 11 numara çok çok açık küllü sarı al ve onunla boya biraz daha iyi olucak sonra istediğin renge boyarsın

uçlarından çok daha açık kalan diplerimi koyu kumrala boyadım bugün sırıtmasınlar diye aslında güzel bir renk ama çook koyu. bu hafta bakım yapıp haftaya tekrar açsam %40 oksidan alıp yanar mı ki saçlarım? oof ya çok sağıol cevap için de

haklısınız oryal işi boyaya hiç benzemiyomuş

bende birkaç yıldır saçımı siyaha boyuyorum mavi siyah değil üstelik normal düz siyah.. kuaföre gitti onlar bile açamadı canım saçın yanar diyip yıkadılar düşün artık..

Sen cesaret edip bir hayli adım atmışsın oriel ile açmışsın falan kesin sonuça ulaşırsan beni de bilgilendir kopmadı yanmadı diye :*
Fena insan kafasına takıyor boya kusturucalara bakıyorum internetten sipariş etsem denesem ben diye kuaförler yok öyle birşey diyor yukarıda bi arkadaşın ediği gibi bitkisel (amonyaksız) açıcılarla daha az yıpranma ile açtırabilirsin "Schwarzkopf essensity" evde yapacaksan bu markayı araştır istersen kuaför bana bu marka ile daha az yanacağını ama uçlarımın gideceğini söylemişti her halükarda

bende birkaç yıldır saçımı siyaha boyuyorum mavi siyah değil üstelik normal düz siyah.. kuaföre gitti onlar bile açamadı canım saçın yanar diyip yıkadılar düşün artık..

of ya bana da bikaç kuaför öyle dedi ama kendim denedim işte sorumluluk almak istemiyolar ama açan açıyo onlar nasıl yapıyo ozaman :/ :/

canım ben de yıllardır mavi siyaha boyuyorum ama evet gözümü kararttım
şimdi bu hafta bakım yapıp haftaya tekrar denicem %40 oksidan alıp
ben loreal infinie platine açıcısından aldım 8 tona kadar açıyomuş da yüksek volüm oksidanla açıyomuş işte salak kafam
keratin bakımı yapıyomuş saçım zaten hiç yıpranmadı yıpranmayıda geç sanki bakımdan gelmişim gibi oldu ya
tek sorunum az açılması. şimdi 7-10 gün geçsin denicem kesin ve yazıcam buraya

Canım benim bir arkadaşım siyahtan saç rengini açmıştı ama toplam 3 haftasını falan aldı 40 volüm kullandı saçını folyoyla sardı 40 dakika ara sıra ısı uygulayarak bekledi. 2.kez açmadan 1 hafta daha bekledi. Bir hafta sonra da 3.kez açtı ve saç rengi kumraldan daha açık olmuştu. Ve hiç bakım falan da uygulamadı sadece normalde de kullandığı zeytinyağı. Saçında hiç problem olmadı. Önemli olan nokta saçını dinlendirerek yapman bu işlemi. Ben kendi boyalı saçımı koyu kızıldan platine açmıştım mor renge boyamak için ve kızıla boyadığımda nasıl kuruduysa saçlarım 40 volümle oriel kullanınca da aynısı oldu. Ki hiç bi şekilde bakım uygulamamıştım. Fakat tabi bu tarz işlemler saçtan saça değişiyo saçların kolay kırılan bir yapıdaysa bence hiç ama hiç elleme.

Cemre saçlar ne alemde 😀

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kizlar :) tesasufen kendi konumu görünce giriş yapayim dedim.

1 yildan cok geçti. ben bu arada evde 2 kez daha ayni şekilde açıcı kullandim, saçlarım artik sariya benzeyen açık bakır gibi bir şey oldu. ve inanilmaz hızlı uzadı. gerci saman gibi duruyor bakim yapmama ragmen ama uclari azcik azcik kestirince toparliyor.

bu hafta kumral yaptiricam acik. oryalsiz küllü renge cevirebilirler mi bakır rengi acaba

ben organik oryalle açmıştım saçım açık turuncu oldu. saçın yapısı, bekletme süresi, zemindeki renk çok önemli. mavi siyah saçı turunculaşmadan açmak çok zor. yapması gereken üstüne küllü boya ile boyama yapmak.

bu arkadaşın önerisine ben de katılıyorum. bir daha oryalle açma yapma, boya ile aşama aşama açman çok daha iyi olacaktır. oryal zaten siyahın rengini kırmış az da olsa. igora royal, koleston perfect gibi profosyonel boyalarda 11 numara çok çok açık küllü sarı bulunur.

ben de buna cevap ariyodum ki :)
cok sagol canim cok tesekkur ederim 😇

youtubeda saç Rengi Nasıl Açılır?''Oriel ile Saç Boyama' yaz canım ilk çıkan video sana çok yardımcı olacak çok güzel anlatmış evde nasıl boyarsın

Huff birkac haftadir ben de bu sorunla karsi karsiyayim
Manic panic mystic heather boya aldim ama saclarim koyu kahve (hic boya vs islem gormedi)
Rengin tutmasi icin platine kadar acmam gerekiyormus
Sadece uclarina ombre gibi yapicaz .. Hangi marka oryal onerirsiniz??
Ve en az hasar icin ne yapilmali??☺☺

youtubeda saç Rengi Nasıl Açılır?''Oriel ile Saç Boyama' yaz canım ilk çıkan video sana çok yardımcı olacak çok güzel anlatmış evde nasıl boyarsın

cok tesekkurler canim

saçlarım dogal renginde olsa ve oryal kullanıcak olsam hemen kuaförü giderim. ben de yasadim aynilarini, sen beni dinle. tek seferde dogal saçı platin yapabilir kuafor. ama sen turuncu yaparsin. pilatin yapsan da mahvolur sac. kuafore git canim. yapinca da paylas benimle fotonu. acik mor renkti o sanirim. merak ettim. bol sans 😙

Evet cok sevimli bir lila
Yapar yapmaz resim paylasirim
Kuafore giderim o zaman en temizi ☺

Meraba , annem ben yaparim dedi . O da sacini renkten renge sokuyordu bir kac senedir hep kizila boyatiyor :)
Palette deluxe yogun renk acici aldim zaten sadece uclarindan 4-5 parmak surcez . ombre gibi .. Herkes turuncu bi renk oluyor falan diyor ... Bunun olmamasi icin ne yapabiliriz ?
Tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…