canım saçını yakabilirsin 11 numara çok çok açık küllü sarı al ve onunla boya biraz daha iyi olucak sonra istediğin renge boyarsın
bence tamamen açılmaması sizin için çok iyi olmuş yada yanlış almanız. oryalle ilgili o kadar kötü anılarım varki bence gidip kuaföre açtırın organik oryal kullanıyorlar. hem sacınız yanmıyor hem iğrenç bir renk olmuyor.
bende birkaç yıldır saçımı siyaha boyuyorum mavi siyah değil üstelik normal düz siyah.. kuaföre gitti onlar bile açamadı canım saçın yanar diyip yıkadılar düşün artık..
Sen cesaret edip bir hayli adım atmışsın oriel ile açmışsın falan kesin sonuça ulaşırsan beni de bilgilendir kopmadı yanmadı diye :*
Fena insan kafasına takıyor boya kusturucalara bakıyorum internetten sipariş etsem denesem ben diye kuaförler yok öyle birşey diyor yukarıda bi arkadaşın ediği gibi bitkisel (amonyaksız) açıcılarla daha az yıpranma ile açtırabilirsin "Schwarzkopf essensity" evde yapacaksan bu markayı araştır istersen kuaför bana bu marka ile daha az yanacağını ama uçlarımın gideceğini söylemişti her halükarda
bence tamamen açılmaması sizin için çok iyi olmuş yada yanlış almanız. oryalle ilgili o kadar kötü anılarım varki bence gidip kuaföre açtırın organik oryal kullanıyorlar. hem sacınız yanmıyor hem iğrenç bir renk olmuyor.
canım saçını yakabilirsin 11 numara çok çok açık küllü sarı al ve onunla boya biraz daha iyi olucak sonra istediğin renge boyarsın
ben organik oryalle açmıştım saçım açık turuncu oldu. saçın yapısı, bekletme süresi, zemindeki renk çok önemli. mavi siyah saçı turunculaşmadan açmak çok zor. yapması gereken üstüne küllü boya ile boyama yapmak.
bu arkadaşın önerisine ben de katılıyorum. bir daha oryalle açma yapma, boya ile aşama aşama açman çok daha iyi olacaktır. oryal zaten siyahın rengini kırmış az da olsa. igora royal, koleston perfect gibi profosyonel boyalarda 11 numara çok çok açık küllü sarı bulunur.
youtubeda saç Rengi Nasıl Açılır?''Oriel ile Saç Boyama' yaz canım ilk çıkan video sana çok yardımcı olacak çok güzel anlatmış evde nasıl boyarsın
Huff birkac haftadir ben de bu sorunla karsi karsiyayim
Manic panic mystic heather boya aldim ama saclarim koyu kahve (hic boya vs islem gormedi)
Rengin tutmasi icin platine kadar acmam gerekiyormus
Sadece uclarina ombre gibi yapicaz .. Hangi marka oryal onerirsiniz??
Ve en az hasar icin ne yapilmali??☺☺
Evet cok sevimli bir lilasaçlarım dogal renginde olsa ve oryal kullanıcak olsam hemen kuaförü giderim. ben de yasadim aynilarini, sen beni dinle. tek seferde dogal saçı platin yapabilir kuafor. ama sen turuncu yaparsin. pilatin yapsan da mahvolur sac. kuafore git canim. yapinca da paylas benimle fotonu. acik mor renkti o sanirim. merak ettim. bol sans 😙
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Meraba , annem ben yaparim dedi . O da sacini renkten renge sokuyordu bir kac senedir hep kizila boyatiyor :)saçlarım dogal renginde olsa ve oryal kullanıcak olsam hemen kuaförü giderim. ben de yasadim aynilarini, sen beni dinle. tek seferde dogal saçı platin yapabilir kuafor. ama sen turuncu yaparsin. pilatin yapsan da mahvolur sac. kuafore git canim. yapinca da paylas benimle fotonu. acik mor renkti o sanirim. merak ettim. bol sans 😙
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?