Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Oscar Kırmızı Halı Modası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bu kadın balmumundan heykel gibi geliyor bana..Guzellik acısından degil ama bizdede Zuhal Olcay bunun gibi soguk nevale..

kim ne derse desin angelina çok hoş bir kadın ,güzel, zarif ne bileyim işte süperrrrrrrrr

bencede..fazlasıyla aşmış bir kadın genc yasına ragmen

Nicole bu haliyle korku filmine yakışıyor ,oscar gecesine deyil kikikikiki

uzgunum ama sılıkonlu..
google da aratınca bir suru link ve resim bunu kanıtlıyor canım.

ve burnuda estetikli...

üzgünüm ama değil lülülülülülü

Sheetudeep Salma Hayek’s big breast secret!

Salma Hayek has revealed the secret of her bigger breast. No surgeon, No silicon, its just a pray to god and boom she had them

allah yardım etmiş, dualarını kabul etmiş gibi bir savunmam yok ama kendisi de diyor, birçok estetikle ilgili sitede de zaten vurgulanıyor silikonsuz olduğu.. doğal olduğu..

Salma Hayek Joins Entire World In Thanking God For Giving Her Divine Titties | Guanabee

istersen çevirisini yapabilirim yazıların..

salma hayek silikonsuz bir memeli yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu boylee uzarrrrrrrrrrrrr giderrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.Valla isterse on bin tane silikonsuzdur makalesi olsun bir o kadarda silikonludur makalesi var.
Gozumle gordugum beni tatmin ediyor.Muhimde bir mevzu degil zaten,su satırlar bile fuzuli elin Salma'sına

tercume icin sagol canım ama babadan torpilliyim ben anadili ingilizcedir,sözlük yerine beni kullanır arkadaşlar :))))))))

Son düzenleyen: Moderatör:
inanmıyom salma hayekin memler silikonluymuş yahuuusırnaşık şey bide önceden gördüğüm yere kadar göğüslerinde çatlaklar varmış ben geçmez diye biliyodum ya nası yok etmiş hatun onları ya banada söylesin:jeyyar: ama ne olursa olsun ben beğenirim bu kadını melez bi güzelliği vardır

Hepsi süper canım.. Favorilerim var tabi.. kaydirigubbakcemile3

kesinlikle silikonlu bende silikonsuz fotoları var netten buldum ama buraya resim nasıl konuluyor çözemedim ama görünen köy kılavuz istemiyor yani ...

bitane beendiim biri çıkmadı
Christine Teigen şu kadın dışında..
angelina nicole anne beyonce sarah hepsi hepsi çok çirkin benim güzellik kriterlerimce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…