Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Oscar Kırmızı Halı Modası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
76.Oscar toreni..Guzeller guzeli...

Son düzenleyen: Moderatör:
Julianne Moore cok vintage bir kadınn :)))

80. Oscar toreninden..kırmızılar sahanee

Bu kadını sevmem ama gecen sene muhtesemmıs..

Penelopenın 2007 kıyafeti cok guzeldi en rukuslerden secılmesıne ragmen..

beyonce giymesine alışık olduğumuz, beni çok da sürpriz voooahh yapmayan modelde ki kıyafetiyle.. kaslı kolları ve benim sıradan bulduğum kıyafetiyle bence çok da özel olduğunu söyliyemicem. bi de biri şu kadına o armut gibi vücuduna dapdaracık şeyler giymemesini söylesin artık yalvarıyorum. öekici olduğunu sanıyor ama dikişleri patlicak gibi duruyor. yetti gari.

vanessa tamam güzel kız kabul ediyorum. seksi değil ama "she's gorgeus :!" da diyip saçmalayamam. günlük hayatta ki kıyafetlerini çok hoş buluyorum tarzıma yakın ve iyi giyiniyor. özel gecelerde ise saçmalıyor-DU.ama oscarda ciddi ciddi beğendim. yaşına uygun çok da şık bişi giymiş. benim olsun bu.

penelopeden daha iyilerini de görmüştük. ama vasat sayılmaz. renk güzel en azından. bi de bu kadında beni çeken bişiler var ve o yüzden tarafsız yorumlayamıyorum. çok dantelli buldum. gelinlik edasında filan. yaşlı göstermiş. ama ne biliyim 10 üzerinden 5-6 verirdim sanırım.

ah alicia. yavrum sen hollywood starı olmalıydın. her sene beni şaşırtıyorsun. günlük hayatta süper olduğunu söyleyemem zaman zaman çok bohem zaman zaman çok vintage oluyor hatun. ama özel gecelerde award gecelerinde harikalar yaratıyor. vücudunu ve ten rengini iyi tanıyor. armani si içinde müthiş gözüküyor.büyük halini görmelisiniz o zaman daha iyi anlaşılıyor. makyajı çok hoş. sadece ayakkabı içime sinmedi. beğendim.

pretty in pink! diye buna diyorum.red carpet zımbırtısının en şıklarından

canım koymustum ben bunlarıı bakmadın mı Çok üzgünüm çoook :çok üzgünüm:

baktım tatlım gördüm hepsini eklemişsin mükemmel bi topic olmuş. ben tek tek yorumlamak istedm kendi fikirlerimi belirtim istedim,resimleri görmek için arkalara dönmesin kimse diye yanlarına tekrar koydum :çok üzgünüm:

cok ıyı dusunmusun canım.pardon
en cok hangısını begendın ?

Christine Teigen. tanımam etmem. ama beğenilerimi çokçana sunuyorum efendim.

Kate Winslet
Lisa Rinna
Natalie Portman
Vanessa Hudgens
Jennifer Grey
Angelina Jolie
Marissa Tomei
Taraji Henson

genel olarak beğendiklerim. ama en çok kate, vanessa, natalie portman ve lisa rinna oldular. takı olarak da angelinanın yüzüğü ve küpeleri, jessica bielin bilekliğini çok beğendim..

hiç nicole kidman yok mu???bencede beyonce en kötü elbiseyi giymişti.

Nicole cok kotuydu ya..iyice yaslanmıs muzeden cıkmıs gibiydi..

Son düzenleyen: Moderatör:
nicole :S rezalet :! esmer olsan anlarım o renk giymeni de ölü gibi tenin var be kadın hiç mi kimse giyme demedi onu sana :S :!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…