- Konu Sahibi EU2
-
High School Musicalin esas kızı zaten bu kız :) yani yalnız degilsin seveni cok tatlım
Benim de demek istediğim buydu.Estetiğe karşı değilim,Sadece kendisini abartıldığı kadar beğenmiyorum.Fiziği,boyu posu sıradan geliyor bana.Siz de öyle bakımlı olsanız,servet değerindeki kıyafetleri giyseniz onun gibi olursunuz.yasakkelime google dan angelina jolie nin burnu diye arayınca burnunu incelttiği gayet açık görünüyor.Şimdi bu resimdeki tombul burunla şuan ki aynı değil tabiki de,bal gibi estetik görünüyor.ayrıca sizin eklediğiniz eski fotolara da dikkatli bakınca zaten anlaşılıyor o tombul burunla şu anki incecik düz burun aynı değil!
vanessa hudgens canım.cahilliğime verin amaa adı ne bunun estetiksizz bir güzellik var birdee melez bir güzelliği varr:asigim:
dudaklar ve karizması ne olacak peki :)Benim de demek istediğim buydu.Estetiğe karşı değilim,Sadece kendisini abartıldığı kadar beğenmiyorum.Fiziği,boyu posu sıradan geliyor bana.Siz de öyle bakımlı olsanız,servet değerindeki kıyafetleri giyseniz onun gibi olursunuz.
Adriana yok mu?Ya da Giselle?Benim favorim onlar.benneyaptımki
Herkesin zevki farklıdır elbette.Kimse kimseni avukatlığını da yapmıyor.Sizin beğeniniz farklı,benimki farklı mesela.dudaklar ve karizması ne olacak peki :)
sanırım ben biraz daha erkek bakıs acısıyla yaklasıyorum bu mumkun evet.cok seksi ve cazibeli bir kadın..Herkesin zevki farklıdır elbette.Kimse kimseni avukatlığını da yapmıyor.Sizin beğeniniz farklı,benimki farklı mesela.
Dudaklarını da beğenmiyorum.Erkekler ya da çoğu kadın beğense de ben beğenmiyorum
Benim güzellik anlayışım daha mükemmelleyitçi sanırım.Uzun boylu,ince,fiziği düzgün,bunlara ek olarak yüzü de güzel,seksilikten öte masum ,sempatik duran biri bana mükemmel geliyor.
Erkek olsaydım belki böyle düşünmeyip,Angelina için ölüp bayılabilirdim.Erkekler seksi ve vamp kadınları bebek gibi olan kadınlara değişebiliyor çünkü...
Bence gelmiş gecmis en harika Hollywood çiftlerinden..Olmazsa olmaz
kirpikler takma ama bu kadar belli edilmemeliydi
çok ozentisiz bir makyaj
ki hileler bile kapatamamış kusurlarını
aynı derecede kötü bir saç
sanki odul torenine değil de markete alişverise gidiyo
küpeler iğrenc durmuş
kulak memesi sarkmış
babannemin de böyle oluyo agir kupe takınca :çok üzgünüm: -tatlicadiarzu-
lipgloss'u ve elbisesi dısında begenmedim hiç şakkıdı
ayyyy bnce takıları süper gecenin en iii takılarıydı belki de bn o rengi seviyom diye:lepi: bide makyajna bittim bn ya likitleri süper çekilmiş dudaklara dicek yok zatenkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?