Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Oscar Kırmızı Halı Modası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
High School Musicalin esas kızı zaten bu kız :) yani yalnız degilsin seveni cok tatlım

angelina hakkaten çokk güzel.babasına benzetiyorum ben.özelikle geceyarısı kovboyunu seyrettikten sonra günlerce uyuyamamıştım.çok beğenmiştim jon voight ı.gerçi dustin daha iyiydi ama.estetikli değil gibi duruyo estetikliysede yakışmış. BRANGELİNA. oluncada süper ötesi bişi oluyolar.
gözekin de s.j. parker yorumuna bayıldım:))) dizideki elbiseleri daha güzeldi bence.

Sarah JEssica, yo-rum-suz.... :1shok: :1no2: kafamçokkarıştı

yasakkelime google dan angelina jolie nin burnu diye arayınca burnunu incelttiği gayet açık görünüyor.Şimdi bu resimdeki tombul burunla şuan ki aynı değil tabiki de,bal gibi estetik görünüyor.ayrıca sizin eklediğiniz eski fotolara da dikkatli bakınca zaten anlaşılıyor o tombul burunla şu anki incecik düz burun aynı değil!

Eklentiler

• $ang.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 94
Son düzenleme:
Benim de demek istediğim buydu.Estetiğe karşı değilim,Sadece kendisini abartıldığı kadar beğenmiyorum.Fiziği,boyu posu sıradan geliyor bana.Siz de öyle bakımlı olsanız,servet değerindeki kıyafetleri giyseniz onun gibi olursunuz.
Adriana yok mu?Ya da Giselle?Benim favorim onlar.benneyaptımki

cahilliğime verin amaa adı ne bunun estetiksizz bir güzellik var birdee melez bir güzelliği varr:asigim:
vanessa hudgens canım.

dudaklar ve karizması ne olacak peki :)

ya hep muhalefet gorunmek ıstemıyorum,amacım kimsenin avukatlıgını yapmakda degil.Fakat su resimlerdeki kadınların icindeki farkına bir bakın,bence abartıldıgından bile guzel..

dudaklar ve karizması ne olacak peki :)
Herkesin zevki farklıdır elbette.Kimse kimseni avukatlığını da yapmıyor.Sizin beğeniniz farklı,benimki farklı mesela.
Dudaklarını da beğenmiyorum.Erkekler ya da çoğu kadın beğense de ben beğenmiyorum
Benim güzellik anlayışım daha mükemmelleyitçi sanırım.Uzun boylu,ince,fiziği düzgün,bunlara ek olarak yüzü de güzel,seksilikten öte masum ,sempatik duran biri bana mükemmel geliyor.
Erkek olsaydım belki böyle düşünmeyip,Angelina için ölüp bayılabilirdim.Erkekler seksi ve vamp kadınları bebek gibi olan kadınlara değişebiliyor çünkü...

sanırım ben biraz daha erkek bakıs acısıyla yaklasıyorum bu mumkun evet.cok seksi ve cazibeli bir kadın..

Bence gelmiş gecmis en harika Hollywood çiftlerinden..Olmazsa olmaz

angelina jolie bnce bu sene oscar da çok sade ve sıradan bi kıyafet seçmişti ama taklıarı çok çok güzeldi.ne kadar sade deolsa elbisesi kadın okadar güzel ki kapatmış ve kndin den çok emin bi hatunşakkıdıkaydirigubbakcemile3

ayyyy bnce takıları süper gecenin en iii takılarıydı belki de bn o rengi seviyom diye:lepi: bide makyajna bittim bn ya likitleri süper çekilmiş dudaklara dicek yok zatenkaydirigubbakcemile3

ayyyy bnce takıları süper gecenin en iii takılarıydı belki de bn o rengi seviyom diye:lepi: bide makyajna bittim bn ya likitleri süper çekilmiş dudaklara dicek yok zatenkaydirigubbakcemile3

aynen katılıyorum :içelim:

Onceki Oscar torenlerınde Halle Berry de sahanaler yaratmıstı.Zaten sahane bir vucudu ve teni var..Elie Saab ın tasarımlarını hep begenmısımdır

sonra eskileden hillary swank..

Salma Hayek in kıyafetide guzelmıs Oscar gecesi icin..Silikonsuz zamanlarından...

Bir zamanların guzel cifti..77. Oscar toreninde..Gisele cok hosmus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…