- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.724
- 108
- Konu Sahibi Lalesizlale
Suç sende olduğundan geliyordur aynı yorumlar.Arkadaslar kk kedi konusunda hatami anladim ama diğer yorumlara asla katilmiyorum herkes kiskanc olduğumh fesat dusunduğumu resimleri gostermemenin yanlis olduğunu soyluyor ve hepinizin kizcağiz demesi sinirlerimi bozuyor hicte oyle cagiz felan degil resmen oyuncu kk akilli kadinlari nasil goremiyorsunuz acaba gercekten kiskanc miyim diye dusundum herkes oyle yazinca aglamasi sizede sahte gelmiyor mu is yapmamasi vs lutfen birinizde artik beni anlayin ben kotu biri değilim gayet okumus akli basinda biriyim kiskanc oldugumu dusunmuyorum lutfen artik yorum yazicaklar ayni seyleri tekrarlamasinlar kiskanc fesat haset kotu kalbli diye eltimin oyuncu oldugunu inanlar veya beni anlayanlar artik yorm yapsin hep ayni yorumlar neden geliyor ?
Okumakla insan olmak farklı şeyler sokaklar okumuş cahiller ile dolu.
Ayrıca misafire iş yaptırılmaz aileniz size öğretmedi mi? Hem davet ediyorsunuz sonra da mutfakta iş yapsın istiyorsunuz. Siz o evde nesiniz?
Kimse sizin evinizde iş yapmak zorunda değil. Zor geliyorsa çağırmayın insanları. Allah allah ya bide iş bekliyor.