Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
resim alabilirmiyim. yada özelden yollayınyağmurluk pembe renk az kullanılmış çok temiz fiyatı 20 tl,nıke ayakkabı temiz kullanılmış 25 tl vicco gri ayakkabı çok temiz 15 tl dir.fotoğraf yükleyemedim mail adresinizi yazarsanız fotoğraf atarım
nike ayakkabının numarası kaç acaba,numarası bize uyarsa almayı düşünebilirimnıke ayakkabı 25 tl , vicco ayakkabılar tanesi 15 tl , yağmurluk 20 tl
nike ın numarası 22 imiş galiba yeni gördüm,kusura bakma.eve gidince dönüş yapacağım size kızımda bazen 21 giyiyor,bazen de 22 oluyor.alıp almayacağımı akşama bildiririmnike ayakkabının numarası kaç acaba,numarası bize uyarsa almayı düşünebilirim
Yağmurluğun kargosu sizden olursa 20 tl ye almak isterim düşünürseniz özelden hesap iban numarasınızı gönderin bende adres göndereyim.tamam anlaştık
kızımın ayakkabı markasına göre ayakkabı nosu değişiyor,daha önce burdan bir arkadaştan da oğluma ayakkabı almıştım küçük geldi,aynı şey olmasın diye hafta sonuna kadar beklersen bir mağazadan nike ayakkabının 22 nosunu deneyip netleştirmek istiyorum.ama fiyat kargoda eklenince 30tl yi geçecek,fiyatın daha uygun olmasını istiyorum.görüşmek üzere.tamam anlaştık
beklerim tabiki deneyin bencede nıke ların kalıpları dar oluyor çünkükızımın ayakkabı markasına göre ayakkabı nosu değişiyor,daha önce burdan bir arkadaştan da oğluma ayakkabı almıştım küçük geldi,aynı şey olmasın diye hafta sonuna kadar beklersen bir mağazadan nike ayakkabının 22 nosunu deneyip netleştirmek istiyorum.ama fiyat kargoda eklenince 30tl yi geçecek,fiyatın daha uygun olmasını istiyorum.görüşmek üzere.
birde fiyatı 20 tl olurbeklerim tabiki deneyin bencede nıke ların kalıpları dar oluyor çünkü
ben deneme yapınca olumlu olumsuz dönerim size,iyi akşamlarbeklerim tabiki deneyin bencede nıke ların kalıpları dar oluyor çünkü
TAMAMINA UYGUN BİR TEK RAKAM SÖYLER MİSİNİZ BEN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA BURSADAYIM BİR DE KARGO ÖDEYECEĞİM MALUMUNUZfotoğraflarını buraya yüklemeye çalışıyorum
OK BEKLİYORUMdaha önce söz verdim beklemedeyim eğer olumsuz olursa size fiyat söylerim