osibulebin zayıflama hikayesi:)

osibuleb canım şu yüzde meselesi pek karışık geldi bana bea.yapmamız şartmı acaba?tabi diğer arkadaşların fikri de çok önemli.

bir de bu pazartesi kilo bildirimi yapacakmıyız?:26::26::26::26:

Diğer topikte biraz canım sıkıldı içimden geçenleri yazdım ben de
Bi düşünüp bakicem iyi geceler osibulebcimmm

osibuleb canım şu yüzde meselesi pek karışık geldi bana bea.yapmamız şartmı acaba?tabi diğer arkadaşların fikri de çok önemli.

bir de bu pazartesi kilo bildirimi yapacakmıyız?:26::26::26::26:

sarayca ve mavimi istediler canım
sen yapmasan da olur ben evdeym nasılsa seninkini hesaplar yazarım
evet başlayalım sana da uygunsa canımmm

Son düzenleme:

benim de öyle sayılır canım tek eğlencem net
insan konuşmaya hasret kalıyor
kk olmasaydı ne yapardım bilmiyorum

Canım yeni topik açtım
Paylaşımlarını esirgeme beklerimmm

canım aslında dahil olmamam gerekir ama duramayacağım
seninle konuşmaya başladığımızda yorumlarınla rahat rahat (sayfa harcanma kaygısı olmadan)burada buluşuyorduk
o kadar içten o kadar sevecensin ki nezaket icabı senin dahil olduğun konuya girip bir iki yorumum oldu
herkes için aynı şeyi söylemek istemiyorum ama orada grup olduğu çok belliydi başından beri
konuyu ilk farkettiğimde girip baktım çünkü anneydiler ve zayıflamak istiyorlardı(hepimiz gibi)
ancak bir şey vardı yorumları çok sertti ve dışarıdan gelenlere karşı biraz hoşgörüsüzlerdi
dün gece 65. sayfaya kadar ve son birkaç sayfayı daha dikkatli okudum
bir eğitimciye hiç yakışmayan ve kesinlikle olmaması gereken sert kaba bir dil
çünkü zaten bir eğitimci bu kadar kaba ise böyle bir eğitimcinin eğitim vermemesi gerekir diye düşünüyorum
diyeceksiniz ki madem sen niye bu kadar hoşgörüsüz bir mesaj yazdın?
cevabım
burada hiç kimse birbirini tanımıyor
herkes rumuzla giriyor
benim kimseyle bir alıp veremediğim yok
ancak kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez
kimse kimseyi çekmek zorunda değil
ama bir kişinin üzerine bu denli yüklenilmez(önce bizeyeter sonra zorisim buldum)
üstelik haksızken tekrar tekrar isim zikredilmez

diyeceksiniz ki bizeyeter zorisim buldum senin arkadaşın madem savunmak kötü sen neden savunuyorsun?
cevabım
bir kere sustum
ikinciye de susmak saçmalık olur diye düşündüm

Son düzenleme:
sabah:

yumurta
1 dlm çavdarlı
rezene

öğle:

ciğer
1 dlm çavdarlı

şimdi:

revani

akşam:

sarımsaklı köfte

Ayyyyy ne güzellll
Biz çok sıcakkanlıyızdır bak sana da bulaşmış gelinimizsin dimekkk

ben de adanalıyım canım.gelinimissin ha ne güzell

oyyy ben istedim bi göz Allah verdi iki göz heheheh canlarım benim adanalılarım

henüz gelin değilim tatlım erkek arkadaşım adanalı ee o adanalı olunca da ister istemez içim ısınıyor kanım kaynıyor pozitif ayrımcılık yapıyorum ilgide şevkatte heheheh

ay akşam sarımsaklı köfte yemedim ama ne yaptım

yarım paket doritossss
bir güzel de dip sos hazırladım
ımmmhhh böyle bir tatttt

4 tane de kocaman gofret

yeşilçay eşliğinde

ayrıca kilom 60 nasıl olduysaaaa anlamadım bende diyordum pazartesiye 58,5 olur falan

1 günde 1 kilo almayı nasıl becerdim acaba ya??

bu gece kurusam da su içmesem olur mu sabaha kilo vermiş olur muyummmm????????

Canım inan sana katılıyorumm
Desteğin için sağ ol susmadığın için sağ ol gerçekten
Kapattım artık o defteri
Canım ne yazsam bi şekilde farklı anlaşılıcak baktım
En son içimdekileir yazdım çıktım canım

canım çok sağol.inan kimse tatsızlık istemez ama nezaket kuralları önemli yoksa şurda herkesin bulunma sebebi aynı.insanın ağırına giden şeyler hoş değil.ki ben amirim,babam ,eşim fark etmez doğrularımı savunurum sanal alemde böyle şeylere gerek yoktu.

çok sağol güzellik

tuvalete gidip gitmemen bile etkili olmuştur üzülme canım mutlaka suyunu iç bebiş emziriyorsun ne olur dikkat et

pozitif ayrıcılık yapabilirsin sevgi ve ilgide.bak bu söz iyi geldi canım

günaydın osibuleb

canım sabah kahve deniyorum sonucunu yazarım demişsin,neyi deniyorsun?**mutlaka yine bir iksir değeri vardır sen deniyorsan

günaydın osibuleb

canım sabah kahve deniyorum sonucunu yazarım demişsin,neyi deniyorsun?**mutlaka yine bir iksir değeri vardır sen deniyorsan

canım bu bilgiyi netten bulmuştum
''Kafeinin kilo kaybınızı desteklediğini düşünüyorsanız yanılırsınız. Fazla kilolu insanların çoğu iştahlarını azalttığına ve yağlarını yakıp zayıflattığına inanarak fazlaca kahve tüketirler. Birkaç araştırma kafeinin düzenli egzersiz yapıp, düşük yağlı diyet tüketenlerde kilo kaybını desteklediğini göstermişse de, bu sizi sakın aldatmasın. Asla fazla kafein tüketmeyin.

Kafein; kalp atımınızı hızlandırıp, kan basıncınızı arttıran, uykunuzu kaçırıp ve sinirlilik ile huzursuzluğa neden olan zararlı bir uyarıcıdır.

Kafein iştahınızı bir miktar baskılayabilir. Ancak kafeinin iştahı baskılayıcı etkisi kilo kaybına neden olacak kadar güçlü ve uzun süreli değildir.

Kafein diüretiktir. Yani vücudunuzun su kaybetmesine neden olur. Bu su kaybı ağırlığınızda çok az ve geçici bir azalmaya sebep olur. Bu durumda da kaybettiğiniz yağ değil, sadece sudur. Kısacası; kafeinin kilo vermeye yardım edici herhangi bir özelliği yoktur. ''

böyle yazmıştım ya 2 aydır içmiyordum türk kahvesini de öyle severimmmmm

işte kahveye tekrar başladım ama farkla

kahveyi sabah kalkar kalmaz yapıyorum şekersiz içiyorum bir hafta böyle devam edeceğim metabolizmamı canlandırmak için

sonuç olumlu olur umarım son 8 kilooooo

ya cnm türk kahvesi olması şart mı?ben aç karnına kahve içemem reflüm var

ya cnm türk kahvesi olması şart mı?ben aç karnına kahve içemem reflüm var

canım bu benim deneylerimden biri
üzerimde deneyip buraya yazıyorum
yani ben kendi bünyeme göre davranıyorum
bana faydası zararı olursa yazarım ama bunlar sadece öneri tatlım

ama bir sitede şöyle bir bilgi var
Nescafe aslında bir marka olduğu için bundan sonra instant kahve ya da hazır kahve adını kullanacağım. Bu tip kahveyi elde etme tekniğini ilk bulan bir Japon. 1901’de ABD’de bulmuş ancak asıl uygulama 1930 yılında elinde bol miktarda kahve çekirdeği bulunan Brezilya Hükümetinin Nestle firmasına başvurması ile başlamuş ve 1938 yılında da üretime geçilmiş. Yapılan iş kahve çekirdeklerinin kurutulması ve toz ya da granül hale getirilmesi (sıvı halinde de olabiliyor). Bu yolla, üzerine sıcak ama kaynamayan su dökülerek içilebilecek kahve elde etmek mümkün olmakta. Avantajları ise çabuk ve kolay hazırlanması, kafein içeriği biraz daha az. Ancak asıl sorun, kurutma işlemi sırasında kahveye asıl tadını veren ve suda eriyebilen maddeler uzaklaşmakta, ayrıca kullanılan kahve çekirdekleri genellikle çok kaliteli olmadığı için gerçek kahve tadına biraz uzak kalmakta. Bu sorunlar nedeni ile kahve meraklılarının bir kısmı hazır kahveye tamamen karşılar. Benim de önerim zorunlu olmadıkça içmemeniz. Evde French Press hazırlamak daha zor değil. Hazır kahvelerin bir sorunu da raf ömürleri kısa, çok dayanıklı değiller. Türk kahvesi ise gerçek kahve sınıfında. Brezilya veya Kolombiya kökenli çekirdeklerin çok ince çekilmesi ile yapılmakta. Tadı biraz acımsı daha doğrusu asidimsi olduğu için Türk kahvesi yapmak dışında kullanılmıyor.

Biraz daha bilgi icin: kahve.gen.tr

ama hazır kahveye de heran geçebilirim

önce:

türk kahvesi

sabah:

peynirli mantar
yeşil çay

öğle:

sarımsaklı köfte
yoğurt

şimdi:

yarım portakal
1/3 elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…