- 27 Mart 2012
- 1.513
- 4
- 158
ayran iç tatlım karatay teyze ayran ı öneriyor hem tutar da seni uyuyana kadar
canım aç değilim ama yine de içsem miii
yüksek ihtimal en fazla bir saate yatarım
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayran iç tatlım karatay teyze ayran ı öneriyor hem tutar da seni uyuyana kadar
canım aç değilim ama yine de içsem miii
yüksek ihtimal en fazla bir saate yatarım
köfte ve çorba yapacağım nasipse
öğle ve akşama
osibuleb canım acıktığında aç yatma kalorisi az olan birşeyler atıştır,süt,yoğurt ayran işte neyse çünkü sen annesin bebiş emziriyorsun sütün miktarı kadar kalitesi de önemli yani bol çeşitli besinler tüket kendini çok fazla kasma canım
bunları sen zaten biliyorsun ben sadece hatırlatayım dedim![]()
önce:
sirkeli su
sabah:
menemen
2 dlm çavdarlı
karanfilli çay
şimdi:
türk kahvesiiiii
ellerine sağlık bitanem yapacağondan hiç şüphem yoktu zaten tadı nasıl oldu?eminim güzeldir
osibuleb hamurunu yoğururken kaşığın ucuyla yani azıcık salça koy görünüşü hafif bembe olur görüntü daha güzel oluyor
maaşallahsana her konuda çok azimlisin,kutlarım canım
![]()
Yarışma için kilo bildirimim
Başlangıç kilo 83
Gecen hafta 77.2
Bu hafta 75.9
Fark 1.3
Yüzde 1.55
Koskoca haftada koskaca bir 200 gram verdiğim için ne kadar mutluyum anlatamam mutluluktan baskülü balkondan fırlatabilirim ama sukunetimi korumalıyım
Başlangıç kilo : 73
Gecen hafta : 63.7
Bu hafta : 63.5
Fark : 0.200
Yüzde: ?
ellerine sağlık canım afiyet olsun burda sarımsaklı köfteyi yaza yaza canımı çektirdin dün bende yaptım yedim valla:)))
bu arada sen balı çok tüketiyosun ya merak ettim bize yasak değil mi sen hamilelğimde tükettim şimdi de yiyebiliyorum yazmışsın nasıl yani??
veeeeeee sarayca ataktaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaYarışma için kilo bildirimim
Başlangıç kilo 83
Gecen hafta 77.2
Bu hafta 75.9
Fark 1.3
Yüzde 1.55
Koskoca haftada koskaca bir 200 gram verdiğim için ne kadar mutluyum anlatamam mutluluktan baskülü balkondan fırlatabilirim ama sukunetimi korumalıyım
canım cok gecmis olsun... Uyu sonuclar gelir ins.kızlar bu arada doktora göründüm
perşembeden beri karnım şiş
normalde benim de kilo vermiş olmam gerekiyor aslında çünkü bacaklarım falan gerçekten 58,5lik değil yani
neyse bugün öğleden sonra tahlil sonuçları çıkar
bakalım neyim var
umarım iltihaplanma falan çıkmaz
doğumu da sezeryanla yaptım
masallah...Yarışma için kilo bildirimim
Başlangıç kilo 83
Gecen hafta 77.2
Bu hafta 75.9
Fark 1.3
Yüzde 1.55
Ayyy duygularıma tercüman olmuşsun canımKoskoca haftada koskaca bir 200 gram verdiğim için ne kadar mutluyum anlatamam mutluluktan baskülü balkondan fırlatabilirim ama sukunetimi korumalıyım