oske.06 Burun Estetiği Ameliyatı

yaa benimde ameliyattan sonra fazla oksijenden midir nedir:) hem cok yiyorum hem cok uyuyorum allahtan agzımı coka camıyorum acılsa demek hepinizi yiyebilirmisim:))

bende size soracaktım yaaa 4 .günüm bugün ameliyat olalı yaa iştahım çok açık kendimi kontrol edemiyorum zaten fazlalıklarım vardı. bu alçı çıknana kadar ben bombaya dönerim herhalde. söylermisiniz sizde mi öyleydniiz bizimkilerde yemen lazım diyorlar.

cnmm vallahi bende estetik oldugum zaman dedim iyi baya bşy yemem zayıflarımmm :):):)yemin ederimmmm daha hastanedeyken kurt gibi acıkmıştımm bisküvi poaca getirdiler kesmedi beniii cnm yemek istiyodu yaglı salçalııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııkaydirigubbakcemile3sanırım herkeste böle oluyo narkozdan heraldekaydirigubbakcemile3zayıflamam gerekirken kilo almıştımm eyvahedigeldismile

herkese merhaba diyorum.
Yeni üye oldum. bu arada ameliyat olanlar geçmiş olsun. yazılarınızı okudum. bana da yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum.
ben de olmak istiyorum oldu bayağı onepte hıfzı hocaya muayene olmuştum. muayenede resim çekti şöyle yaparım böyle yaparım dedi. Fazla da birşey yapamam.herkesin her istediği olmaz falan dedi. Haklı olabilir ama oysa nasıl burunları istediğin gibi yapıyorlar ha sıkıntıları mutlaka vardır duyurum.ama olmayanlarda oluyor..Neyse bunun dışında bir de bana nasıl yapacağına dair resmi vermedi. ki ben eve gidince iyice düşünüyum. nasıl yaparım nasıl yapmam.

neyse bana bir sürü test yaptırmamı söyledi. Hepsini yaptırdım. ama ameliyat olma durumunda maalesef bunların yüzünden güvenemedim. Neyse şimdi yine yaptırmak istiyorum. ama 1ncisi 7 günde tüm şişlikler morluklar gitmesi lazım. 2ncisi benim istediğim zaman olması lazım. yani öyle gün almam şu bu olmamalı. Şımarıklık olarak görmeyin sadece çalıştığım için maalesef bu şartlarda olmak zorunda.

bunlar hakkında kimi önerebilirsiniz.Olanlar ne zaman morluklar kızarıklar gidiyor tamponlar,bandajlar çıkartılıyor

şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Canım oncelikle hosgeldin:) yazdıklarını elbette simariklik olarak gormuyorum bende aynı durumdayım sadece 7 gun izin alabildim isten:) ve inan benim bile morluklarım neredeyse gecmek uzere, ki hassas bunyeli biri olarak acaip derecede goz morlugum vardı:) doktorla konusup olmasını istedigin tarihi ayarlayabilirsin bence o konuda sorun cıkacagını hiç sanmam. Tampon emselesine gelince kimisini 3-4 gunde cıkartıyorlarmıs benim 1. haftada ancak cikartabilecek doktor, sanırım o da bunyeye gore degisiyor, umarım az da olsa yardımcı olabilmisimdir, simdiden basarılar:):1hug:

evet su.aycim yemek lazım ameliyatta kan kaybediyorsun vucut saglıklı b:1ninca:ir tabak yemekten yaklasık 1 damla oranında kan yapabiliyormus bu nedenle kaybettiklerini geri kazanman lazım:) zaten ameliyattan 3 hafta sonra diyet ve spora baslarsın hemen verirsin aldıklarını:)

hoşbulduk. teşekkür ederim.
iki buçuk sene önce muayene olmuştum testleri yaptırmıştım. Ama ameliyata cesaret edememiştim.Keşke o zamanlar bu forumu bilseydim de sizden cesaret alsaydım.çünkü yorumlardan çok etkilendim. Güven geldi. Hani dedim ya 7 gün olsun diye. Yorumları okuduktan sonra bandajlı halimi kafama takmamayı hissettim. tabi morluklar kızarıklar olmasın da tek razıyım.. Valla bandajlı bandajlı gidebilirim de çünkü gerçekten ben de bu sorun büyüdü.

demişsin ki ben de 7 gün izin alabildim.Peki sonra ne oldu. Yani işe gidiyor musun.Yoksa izni mi uzattın. ha bir de testleri yine yapmam gerekiyor herhalde.o zaman 3 ay içinde ameliyat olabilirsin demişti.sizlerde yaptırdınız mı..

kime oldun? bir de lütfen ücretli ve ücretsiz olarak ama güvenilir önebileceğiniz yerleri söylerseniz beni çok memnun edersiniz. Çünkü yüzüme baktığımda burnumu görüyorum. artık psikolojimi bozdu.aslında bir tarafta kapalı. Makyaj yapmıyorum,gözlük takmıyorum. MAkyaj yapınca burnumu öne plana çıkarmış gibi oluyor.

Son düzenleme:

Semacım benim ameliyatım gecen pazartesi gunuydu bu pazartesi alcım alınacak salı işe baslayacagım bir gun gecikmeli olarak, bu arada alcıdan utanacak birsey yok gercekten bu fikre alısmak ilk basta zor oluyor ama daha sonra kabulleniyorsun:) bahsettigin testleri anlamadım hangi test bunlar? Bana yapılan tek test ameliyat sabahı yapilan kan testiydi, birde allerjim olan ilaçları sorup not aldilar o kadar:) sen ayrica allerji testi istiyorsan yaptirabilirsin elbette, fiyatlarla inan doktoruna gore degisiyor 2 bin TL'den 13-14 bin TL' ye bile yapan doktor var. Ben Sadullah Karuna oldum ameliyatımı ancak senin buradaki tum doktorları tanıyıp hastalarıyla birebir diyaloga gecip resimlerini gormen ve icine sinerek karar vermen en dogrusu olur:) psikolojinde içinde rahat olsun inan zor bir ameliyat degil karar vermek yaptirmaktan daha zor geliyor sadece:)boshayallersmile

tuonela çok teşekkür ederim.İStanbullardan ilgini desteğini esirgemedin.Valla bana bir sürü test yaptırmamı istemişlerdi.adı değişik birşey vardı burnun röntgeni gibi birşey çektirdim. kan testleri de ..
Canım kim hangi doktora gitmiş onları göremiyorum. ya da işyerinde olduğumdan fazla giremiyorum.

arkadaşlar lütfen Ankarada muayene olabileceğim ameliyatından memnum olduğunuz isim verebilir misiniz?

ahh zavallı toğiğimm sahipsiz kaldı :)

Yine bir aksilik olmazsa bugün inşallah kontrole gidiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…