bende spora gitmek istiyorumda Şehir dışına cok çıkmam gerekiyo ve belli olmuyo malum üyeliklerde en az 6 aydan başlıyor param boşa gidiyo
bi kez 1 ay düzenli olarak gittim inanılmaz farkediyo zaten benim kemikler biraz iri zayıflamıyorum kilo olarak ama vücudumun şekli güzelleşiyo bayanssulusmile
19 yaşındaym 2 kilo eksiğim war bi türlü alamıyorm yaaa . ama aşırı spor yapıyorm ondanmı acaba
ama niye söledimki şimdi kiloları yazınca bnmde yazasım geldi :) kilo problemim yok yani :)
nemcim henüz gördüm burnunu ve inan bandajlı burnumla oturmuş allahım ne olur benimde bandajlarımın altından böyle bir burun çıksın diye dua ediyorum süper ötesi ya nefes alman da iyimi yüzüne de cuk oturmuş.süper
gıslarrr şimdi bşyler yiycem inş az yerim herseferinde bu niyetle oturyorum masaya sonra bi bakıyom masanın üstünde bşy kalmamış:):):)bu arada tünaydın herkese:)
anam sadece onumu yedin ya bayılmayasın gıs:)ben herşeyden yiyroumda az yiyip kalkıyom:)valla bşy yemeden duramam sanırım:)ayy ben bugün kendimi nasıl tutuyırum ben bile şaşaırdım öğleden sonra hiç birşekilde tatlı yiyemeden duramayan ben şimdi sadece yarım paket eti form yedim :):dance:
benim kan şekerim düştü galiba kıızlar
browniler uçuyo gözümün önünde fıldır fıldır
akşam elma yicem sadece ...inşallah yani bilmiyorumkismile
ay ben o browniyi reklamındaki kızın yediği şekşlde yiyorum aynı
nasıl bişey o ya
allahım :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?