oske.06 Burun Estetiği Ameliyatı

kızlar sadece az yiyerek değil tecrübeyle edinilmiş bilgi vereyim size sa00 hatta 19:30 dan sonra yemeği unutun sadece su içebilirsiniz ve illede spor ilede spor çünkü ancak o zaman yağ yakabilirsiniz örneğin yürüyüş,(yürüyüş bandı tempolu olması daha iyi)yada bisiklet ben hergün tv izlerken bisiklet tepesindeydim salonda başköşede oturuyo artık benimle 3 ayda (öle hemen kilo verdinmi hemen alırsın zati)69 dan 62 ye düştüm ve inanın kıslar o brownilerden hergün 2 tane yiyorum ve herşey yiyorum ama en az 1 saat gün içinde bisiklet çeviriyorum.Ha gayret kızlar

gerçekten mi 7 kilo süprizzzzz

ay süper ya

ben de zayıflamak istiyorum

tamam günde en az 1 saat bisiklet

ben de salona getiricem bisikletimi..hem tv izleyip hem pedal çeviririm nolcak

ama benim bacaklarımda sorun yok,karın ve bel bölgem kalınlaşıyo
:tomato:

tamam ben de denicem..akşam 7'den sonra da hiçbişey yemicem

dün yemedim mesela

chelseacım benimde bacaklarımda sorun yok ama o enerji sarfetmeni yağ yakmanı sağlıyo ilahi ona bakılırsa yürüyüş yapın diyorlar onu da bacaklarla yapıyosun güldürdün kız beni:)) bak dene birde gün içinde istediini ye ama öğünlerini yani ben ekmeği çok severdim mesela ama onu azalttım onunda dışında herşey full birde 8 den sonra hiçbişi yemiyorum akşam di<ilerini seyrederken :)bisiklet tepesinde seyret o yetiyo en başta 20 dak. sonra 25 dak 15 gün sonra bakmışsın 40 dak.çeviriyosun farkında değilsin ama fena ter atıyosun dua edersin bana

ayy bu arada ben kendi kendime bile nazar değdiririm zati şu an ameliyattan sonra 3 hafta spor yok diye bisiklet falan çeviremiyorum kilo alırım diye korkuyorum bugün tam 2 hafta oldu gerçi daha öncede 1 ay yapamadığım oldu çok şükür almadım ama yazdım ya buraya şimdi kesin alırım :))bari yarın dr a sorayım kntrl var da tempolu yürüyüş yapsam olurmu diye şaka maka alışkanlık yapmış bende ya

ya benimde basen diilde popm var aslında bikinide falan güzel duruyoda dar paça bişi girdiğimde Lopez gibi duruyo :) birde mide olayım var göbek yok ama o mide beni öldürüyo üzerine bide göğüslerde büyük durunca şişko gibi görünüyorum. bacaklarda gayet normal
üzerime bol tunik giyip altıma dar paça bi pantolonla beni görenler aa ne kadar zayıflamışsın der hemen hihoyyyt

kızlar geldiiiiiiimmmmmmmmmm

ya bastan ne duası sana 3 kulfü 1 elham okurum hele ben bi zayıflayım

1 tane browni yedim

allah benim cezamı vermesin di mi

ama 45 dk yürüdüm az önce bi müşteriye giderken,dönerken de 45 dk etti mi sana 1.5 saat

akşam da bisiklet

evet katılıyorum zayıflayacağım :)

ya son 1 senedir tayt ve tunik giymekten midem bulandı ya :sm_confused:

hahah çok güldüm ya götür brownieleri sonrada zayıflıcam de :) ben de elme yedim biraz önce bi tane akşam çok yemek yemeyeyim diye

vazgeçtim chelsea duadan o ne öle gömü arkasından dua gibi töööbe tövbee okuma istemez zaten ben sen ümidi kestim şimdide bak oske elma yemiş bide senin yediğine bak unut sen unut kal böle müstehaktır(artık nasılsan:)))

akşam yemeğini biraz fazla kaçırdım diye yarım saatt hopladım zıpladım walla bugün totalde 3 dilim ekmek yedimki bu normalde benim kahvaltıda yediğim kadar bişi oluyo hele öğle yemeklerinde yarım ekmekten fazla yiyodum ekmeği bırakmam bile yeterli olabilir :)

kısss bugun bende baya az yedim ama akşamm aşkı memnuya bakarken iki bardak lkola ve yarım paket bisküviyi mideye götürdümmmmm şimdii vicdan azabı çekiom niye yedim diyip duryom ama alışcam yavaş yavaşş az yemeye:):):)):)

ayy benimde müdem kazınıyodu azcık çilek yedim oda kesmedi şimdi bide süt içtim iyi gibiyim :lepi:

kıslar ben demedimmi nazar değdiririm diye kendi kendi akşam akşam neler yedim neler spor da yok ameliyat sayesinde kilolar benden uzak durun son uyarım

kızlar ben sizi bile yiyebilirimmmmm valla cnmm bisürü bşy istiyo şu an:)::):):)

aaa oske bende çilek yiyodum can.çeker diye yazmamıştım neyse hersin sorunu burnu dimi hamile yok :))gerçi heryerde var artık çıktı iyice

aaa oske bende çilek yiyodum can.çeker diye yazmamıştım neyse hersin sorunu burnu dimi hamile yok :))gerçi heryerde var artık çıktı iyice

ayy bende lönk die yazmışım walla düşünemedim :S neyse sağlık olsun çilek tok tutuyomuş buarada elmada acıktırıyormuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…