oske.06 Burun Estetiği Ameliyatı

geçmiş olsun canımm morluklarında geçecekir hemenn bir haftayı tamamla bakalımm..

Kizlar bisey sorcam zuhtu bey ismini vermek istemedigim bir merhemle burnumu temizlememi soledide ben yapamiyorumm nolcaaak

Canım benim iyiyim oldukça...Morlukları, şişlikleri takma kafana, geçer..Zor olan kısmı atlattın...Bundan sonrasını düşün canımmm....

Arkadasim illa geleyim goreyim seni diyo hamile oldugu icin gelme diorum dusurur falan sebep olmayayim cok korkuncum :)

Canım benim iyiyim oldukça...Morlukları, şişlikleri takma kafana, geçer..Zor olan kısmı atlattın...Bundan sonrasını düşün canımmm....

Artik daha fazla morarma ve sisme olmaz gibi doktorum bi krem werdi onu kullaniyorum sislikler ve morluklar icin insallah ise yarar

oskeeem geçmiş olsun morlukları takma 20gün bırakmadılar benim peşimi. Ama elbet gececekler ardında muhtesem bir burun bırakarak gittilerzemuszemus
hepinizi görmek istiyorum ben yaa buluşma mı ayarlasakki sizler iyileşince??

Kizlar bisey sorcam zuhtu bey ismini vermek istemedigim bir merhemle burnumu temizlememi soledide ben yapamiyorumm nolcaaak

Oskecim bende zühtü beyin hastası olduğum için hangi merhemden bahsettiğinini çok iyi anlıyorum. Evet o minik merhemi kullanmalısın ben ilk iki üç gün şimdi kullandığım gibi kullanamamıştım çünkü çok acıyodu hafif hafif sürüyodum. Şimdi sen kulak çöpünü alıp onun ucuna bu merhemden bulayıp burnuna sokuyosun ve zühtü bey gidebildiğin kadar git dedi ve temizliyosun hem burun kanalını hemde sağını solunu. Çok yararı var çok önemli o...

Bide güneş koruyucunu asla ihmal etme yüzünden eksik etme. ılk zühtü bey bana söylediğinde zaten evden çıkmayacam ki demiştim oysa bu merhen güneşle alakalı değil çok yaralıymış. o yüzden önce şefaf merhemini sür biraz bekle kurusun sonrada güneş koruyucuyu sür canım. Ben sürekli o beyaz merhanle savaş boyalarını sürmüş gibi dolanıyorum evde dışarda sürekli...dikkat et kendine

hepinizi görmek istiyorum ben yaa buluşma mı ayarlasakki sizler iyileşince??

Kesinlikle süpeeeer fikir bencede öyle bir ayarlama yapsak süpeeeerrrrrrrrrrrrr olurdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden bence frapan sen bu ayarlamayı yaparsınalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

oskecim çok geçmiş olsun. inşallah ben de zühtü demire teslim edeceğim şu koca burnumu. çok heyecanlıyım valla. bu cumartesi ilk muayenem olacak bakalım inşallah korkudan vazgeçmem. frapancım gerçekten 20 gün boyunca geçmedi mi morlukların eyvahedigeldismile off ya fondöten felan kullanabiliyor muydun peki?

cnm korkmA nehiyy benden bir gün sonra oldu ve bir hafta sonrasında hiç morluğu yoktu. Bünyeye göre değişiyor. Fondoten kullandım ama o da biyere kadar tamamen kapanmıyodu çünkü bildiğin mosmordu:) Ben mor mor dolandım ortalıkta okula felan gittim tüm gözlere rağmen. Biraz umursamaz olmak gerekiyo sanırım.

floransacıım siz bi iyileşin hele bakalım ank32 ne zaman düzelcek ona göre ayarlarız.

ayrıca evet güneş koruyucu, o dediğiniz kremden cok daha fazla yaradı bana.

Ctesi benimde 1 alcilarim alincak canim senin kacta randevun

Kizlar buarada cidden cok tesekkur ederim hepinize hic bi sorumu cevapsiz birakmadiniz cok saolun.

Bide bidee dislerimi fircalamak istiyorum ben yaa siz nezaman fircalayabilmistiniz

oskecim çok geçmiş olsun. sevindim ameliyatının iyi geçmesine umarım sonuçtan da memnun kalırsın. ben de temmuz gibi düşünüyorum ama kararsızım zühtü beye mi yoksa ünal beye mi yaptırsam diye.burada cesaret verici yorumları okuyunca karar verdim zaten ameliyat olmaya umarım pişman da olmam....

burun amelıyatındna sonra kesınlıkle güneş kremı kullanın derım ben leke oluyor özellıkle burun cevresınde

Aslıshcım sanıyorum yaz aylarında ıyılesmek bıraz daha zor oluyormus eger bu ay olamasaydım seneye bırakıcaktım bende
Ben oneptekı butun doktorların basarılı olacagını dusunuyorum ama sahsen zuhtu beyı tercıh ettım ben

burun amelıyatındna sonra kesınlıkle güneş kremı kullanın derım ben leke oluyor özellıkle burun cevresınde

Doktorum bana 30 faktorluk kullan dedi ama bende 15 faktorluk wardi nasilsa disarida cikmiyorum diye ewdeyken bunu kullanayim alcim cikincada 30luk kullanirim diyorum ama hatami yapiyorum acaba saten tenimde cok beyaz diil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…