cnm korkmA nehiyy benden bir gün sonra oldu ve bir hafta sonrasında hiç morluğu yoktu. Bünyeye göre değişiyor. Fondoten kullandım ama o da biyere kadar tamamen kapanmıyodu çünkü bildiğin mosmordu:) Ben mor mor dolandım ortalıkta okula felan gittim tüm gözlere rağmen. Biraz umursamaz olmak gerekiyo sanırım.
evet doğru söylüyorsun biraz da umursamaz olmalıyız gerçekten bazı şeyleri göze alıyorsak. düşün artık ben bir de öğretmenim herkesin gözü önündeyim ama müdürüme ve arkadaşlara isteyerek estetik oldum demeyeceğim düşüp burnumu kırdım düzelttirmeye mecbur kaldım diyeceğim :kedi: artık napalım tek sağlıklı bir burnumuz olsun da mosmor olsun eninde sonunda morluklardan kurtulacağız inşallah. aslında yaz tatilinde olmak istiyordum da ank32 beni fena gaza getirdi delikafadulden zühtü beye tasarımları yaptırayım da profilde paylaşacağım sizlerle.
Tesekkur ederim canim seninki gibi guzel bir burun olur insallah
Fundacim ben insanin memnun olmadigi bir yeri warsa yaptirmasindan yanayim sahsen eger cidden memnun degilsen yaptirdiginda daha mutlu olursun
Fiyatlar cok degisiyo doktora gore,yapilacak isleme gore
Ben kasim ayindan beri arastiriyorum basta 1-2 doktor daha vardi aklimda ama zamanla zuhtu beyden cok emin oldum we ona yaptirdim suanda alcida yamuk we buyuk duruyo ama acikcasi endiselerim olsada buyuk bi korkum yok doktoruma guweniyorum.
Eger 1 haftadir dusunuyorsan bence biraz arastir hemen karar werme cunku burun cidden onemli bir organ bende bu konularda cok tecrubeli degilim ama fanatikler basliginda doktorlarla ilgili sayfalar var onlari okumani oneririm
Kizlar ben bu temizleme islemini yapamiyorum bide burnumun kenarlari yara gibi oldu cok sert aciyacak diyede korkuyorum aranizda deniz suyu kullanarak temizleyen oldumu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?