- 4 Kasım 2023
- 86
- 27
- 8
- 37
- Konu Sahibi bulutsuz61
Osman Develioğlunda tedavi gören olumlu olumsuz bilgisi olan var mı acaba. Ya da bi tanıdığından vs.duyan bilen. 3. Tüp bebek tedavim olacak. Ne kadar zor biliyorsunuz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamlar ben de dün görüştüm kendisiyle açıkçası bende merak ediyorumOsman Develioğlunda tedavi gören olumlu olumsuz bilgisi olan var mı acaba. Ya da bi tanıdığından vs.duyan bilen. 3. Tüp bebek tedavim olacak. Ne kadar zor biliyorsunuz![]()
Sizin tedaviniz başarılı mı geçtiBen tedavi oldum kendisi çok uzman ama net biri ..canım cicim bir Dr değil eğer tecrübe istiyorsanız kesinlikle kendisini oneririm
Gözünüz aydın. Sağlıkla devam etsin inşallahÇok şükür iyi gidiyor
Transferin kaçıncı günündesiniz. İnşallah olumlu sonuç alırsınız.Osman hocadan bu ay transfer oldum, ters biri olduğunu düşünmüyorum. Kendisi çok net konuşan ve bilgili birisi. Açıkçası bu süreçte doğru bilgi veren ve deneyimi olan bir hekimle olmak, mizacından daha önemlid diye düşünüyorum,. Başlarda ararken giderken ben de tedirgindim ama yeterince güven verici bir hekim
4. Günündeyim, teşekkür ediyorum hepimiz mutlu sonuçlara ulaşalım inşallah. Direkt muayene ediyor, kilo, beslenme, hareketlilik önemli Osman hoca için. Her hastaya kendine uygun bir yöntemle gidiyor. Gönlünüzü ferah tutun, doğru yerdeyiz :) ben jinekolojik onkoloji tedavisinden sonra gittim kendisine, hep net konuştu. Verdiği ilaçları düzenli kullanmak çok önemli, yumurta rezervinden ziyade kalitesi önemli dediği için hep verdiği ilaçları düzenli kullandımTransferin kaçıncı günündesiniz. İnşallah olumlu sonuç alırsınız.
haftaya görüşmeye gideceğim bende. Sanırım ön görüşme yok direkt muayene ediyor değil mi?
İnşallah4. Günündeyim, teşekkür ediyorum hepimiz mutlu sonuçlara ulaşalım inşallah. Direkt muayene ediyor, kilo, beslenme, hareketlilik önemli Osman hoca için. Her hastaya kendine uygun bir yöntemle gidiyor. Gönlünüzü ferah tutun, doğru yerdeyiz :) ben jinekolojik onkoloji tedavisinden sonra gittim kendisine, hep net konuştu. Verdiği ilaçları düzenli kullanmak çok önemli, yumurta rezervinden ziyade kalitesi önemli dediği için hep verdiği ilaçları düzenli kullandım
3. Gün embriyosu taze transferİnşallah
Doğudan geleceğim nasipse. 3 doktor ile görüşeceğim her biri ayrı şeh
3. Gün embriyosu taze transfer oldu