Eğer burnunuzda çok üst seviye bir sorun yoksa hiç ameliyat olup da bunun cefasını çekmeyin. Belki daima doğal burnunuzu özleyeceksiniz benim gibi ve hiçbir zaman doğal burnunuza dönemeyeceksiniz. Doğal burnunuz gayet esnek ve kullanışlı kaşındığı zaman burun ucunuzu gayet rahat hareket ettirebiliyorsunuz. Burun ameliyatı olursanız burun ucunuz sert ve sabit olacak ve burnunuzun sağlam kalması için dikkat etmeniz gerekecek, yatarken dahi yatış pozisyonunuzu değiştirmeniz gerekecek. Hayatınız burnunuzdan atmaya başlayacak... Bence 3-4 kere bu fikrinizi gözden geçirin. Milletin sizin hakkınızda (burun) döndürecekleri dedikodular da cabası... Lanet olası estetik cerrahlar, yaşattıklarını yaşasınlar.[/
merhaba arkadaslar;
bu ilk yorumum ve ilk topigim... yillardir sizleri okuyorum ve sizlerin samimiyetine inandigim icin kafama takilan soruyu sormak istedim bu yuzden buradayim...
ben ankarada osman latifogluna amelitat olmak istiyorum lakin rinoplasti ameliyati cok zorlu bir ameliyatmis/ soyle ki benim burnumu herkes begenir, oldukca guzeldir yan taraftan ufak ve dik bi burnum var ama on taraftan bakildiginda hafif bi egrilik soz konusu...
simdi ben rinoplasti ameliyati olacagim icin burnum tamamen degisecek mi? yani yan taraftan, ya da burun deliklerim falan? cunku oyle bir sey soz konusu olacaksa, ben istemem. tek istegim on taraftan burnumun duz olmasi...
ayrica bu doktor iyi mi?
Merhabalar
Mesajınızı görünce hemen yazma gereği duydum.Ben 13 yıl önce burun ameliyatı oldum.Ucunu beğenmiyordum bende.Ancak burnum eskisinden kötü oldu
Burnumun ucu bildiğiniz dikdörtgen,
asimetrik ve aşırı oyuk saçma sapan bir hale geldi.Tam 13 yıl boyunca yaklaşık 15-20 doktor dolaştım.Bu arada burnumun sağ tarafından nefes alamaz hale geldim.Birçok doktor bu burun düzelmez dedi.En son Prof.Dr.Özcan Çakmak ı tavsiye ettiler.Özcan Beyi araştırınca inanılmaz heyecanlandım.Çünkü Türkiye de bu deneyimde,bu kadar eğitimli bir doktor görmemiştim daha önce.Kendisi ile 2014 sonunda görüşmeye gittim.Benimle o kadar uzun uzun ilgilendi,herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıp içimi rahatlattı ki hemen ameliyat tarihi aldım.Bir kere kendine son derece güvenen inanılmaz güven veren bir doktor.Ameliyatımın üzerinden 2 ay geçti ve ben şimdiden elimle burnumu saklamadan gülüyorum.Kimse burnumun ameliyatlı olduğuna inanmıyor.O kadar doğal ve simetrik ki! Kulaklarımdan kıkırdak alıp eklendiği halde çok hızlı iyileşti.Tampon da kullanmadığı için iyileşme süreci de çok rahattı.Keşke yıllar önce Özcan Beyle tanışsaymışım.Çok uzun yazdım ama burun ameliyatı diyorsanız Prof.Dr.Özcan Çakmak ı tavsiye ederim.Bence daha iyisi yok.Ayrıca ameliyat sonrası ilgisi de şahane.Özcan Bey le konuşmadan lütfen karar vermeyin.Benim verdiğim en doğru karardı:)Benim başım bir kere yandı o yüzden herkese bağıra bağıra Özcan Beyi tavsiye ediyorum :)