osman latifoglu rinoplasti

elmeau

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
24
2
35
merhaba arkadaslar;

bu ilk yorumum ve ilk topigim... yillardir sizleri okuyorum ve sizlerin samimiyetine inandigim icin kafama takilan soruyu sormak istedim bu yuzden buradayim...

ben ankarada osman latifogluna amelitat olmak istiyorum lakin rinoplasti ameliyati cok zorlu bir ameliyatmis/ soyle ki benim burnumu herkes begenir, oldukca guzeldir yan taraftan ufak ve dik bi burnum var ama on taraftan bakildiginda hafif bi egrilik soz konusu...

simdi ben rinoplasti ameliyati olacagim icin burnum tamamen degisecek mi? yani yan taraftan, ya da burun deliklerim falan? cunku oyle bir sey soz konusu olacaksa, ben istemem. tek istegim on taraftan burnumun duz olmasi...

ayrica bu doktor iyi mi?

Eğer burnunuzda çok üst seviye bir sorun yoksa hiç ameliyat olup da bunun cefasını çekmeyin. Belki daima doğal burnunuzu özleyeceksiniz benim gibi ve hiçbir zaman doğal burnunuza dönemeyeceksiniz. Doğal burnunuz gayet esnek ve kullanışlı kaşındığı zaman burun ucunuzu gayet rahat hareket ettirebiliyorsunuz. Burun ameliyatı olursanız burun ucunuz sert ve sabit olacak ve burnunuzun sağlam kalması için dikkat etmeniz gerekecek, yatarken dahi yatış pozisyonunuzu değiştirmeniz gerekecek. Hayatınız burnunuzdan atmaya başlayacak... Bence 3-4 kere bu fikrinizi gözden geçirin. Milletin sizin hakkınızda (burun) döndürecekleri dedikodular da cabası... Lanet olası estetik cerrahlar, yaşattıklarını yaşasınlar.

Eğer burnunuzda çok üst seviye bir sorun yoksa hiç ameliyat olup da bunun cefasını çekmeyin. Belki daima doğal burnunuzu özleyeceksiniz benim gibi ve hiçbir zaman doğal burnunuza dönemeyeceksiniz. Doğal burnunuz gayet esnek ve kullanışlı kaşındığı zaman burun ucunuzu gayet rahat hareket ettirebiliyorsunuz. Burun ameliyatı olursanız burun ucunuz sert ve sabit olacak ve burnunuzun sağlam kalması için dikkat etmeniz gerekecek, yatarken dahi yatış pozisyonunuzu değiştirmeniz gerekecek. Hayatınız burnunuzdan atmaya başlayacak... Bence 3-4 kere bu fikrinizi gözden geçirin. Milletin sizin hakkınızda (burun) döndürecekleri dedikodular da cabası... Lanet olası estetik cerrahlar, yaşattıklarını yaşasınlar.
tesekkur ederim samimi yorumunuz icin...

lakin benim cenemde buyuk bir egrilik var ve cene ameliyati cok daha zorlu oldugu icin biraz olsun yuzumun simetrik goruntuye sahip olmasi icin burnumun egriligini duzeltme istiyorum ki bari burnum duzgun olsun :KK43:

cok uzun zamandir dusunuyorum, ailem pek yanimda durmuyor bu konuda fakat ben cok istiyorum... ama dediginiz gibi peki ya eski burnumu ozler olursam sonradan?

Eğer burnunuzda çok üst seviye bir sorun yoksa hiç ameliyat olup da bunun cefasını çekmeyin. Belki daima doğal burnunuzu özleyeceksiniz benim gibi ve hiçbir zaman doğal burnunuza dönemeyeceksiniz. Doğal burnunuz gayet esnek ve kullanışlı kaşındığı zaman burun ucunuzu gayet rahat hareket ettirebiliyorsunuz. Burun ameliyatı olursanız burun ucunuz sert ve sabit olacak ve burnunuzun sağlam kalması için dikkat etmeniz gerekecek, yatarken dahi yatış pozisyonunuzu değiştirmeniz gerekecek. Hayatınız burnunuzdan atmaya başlayacak... Bence 3-4 kere bu fikrinizi gözden geçirin. Milletin sizin hakkınızda (burun) döndürecekleri dedikodular da cabası... Lanet olası estetik cerrahlar, yaşattıklarını yaşasınlar.[/
merhaba arkadaslar;

bu ilk yorumum ve ilk topigim... yillardir sizleri okuyorum ve sizlerin samimiyetine inandigim icin kafama takilan soruyu sormak istedim bu yuzden buradayim...

ben ankarada osman latifogluna amelitat olmak istiyorum lakin rinoplasti ameliyati cok zorlu bir ameliyatmis/ soyle ki benim burnumu herkes begenir, oldukca guzeldir yan taraftan ufak ve dik bi burnum var ama on taraftan bakildiginda hafif bi egrilik soz konusu...

simdi ben rinoplasti ameliyati olacagim icin burnum tamamen degisecek mi? yani yan taraftan, ya da burun deliklerim falan? cunku oyle bir sey soz konusu olacaksa, ben istemem. tek istegim on taraftan burnumun duz olmasi...

ayrica bu doktor iyi mi?

Merhabalar
Mesajınızı görünce hemen yazma gereği duydum.Ben 13 yıl önce burun ameliyatı oldum.Ucunu beğenmiyordum bende.Ancak burnum eskisinden kötü oldu:KK43: Burnumun ucu bildiğiniz dikdörtgen,asimetrik ve aşırı oyuk saçma sapan bir hale geldi.Tam 13 yıl boyunca yaklaşık 15-20 doktor dolaştım.Bu arada burnumun sağ tarafından nefes alamaz hale geldim.Birçok doktor bu burun düzelmez dedi.En son Prof.Dr.Özcan Çakmak ı tavsiye ettiler.Özcan Beyi araştırınca inanılmaz heyecanlandım.Çünkü Türkiye de bu deneyimde,bu kadar eğitimli bir doktor görmemiştim daha önce.Kendisi ile 2014 sonunda görüşmeye gittim.Benimle o kadar uzun uzun ilgilendi,herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıp içimi rahatlattı ki hemen ameliyat tarihi aldım.Bir kere kendine son derece güvenen inanılmaz güven veren bir doktor.Ameliyatımın üzerinden 2 ay geçti ve ben şimdiden elimle burnumu saklamadan gülüyorum.Kimse burnumun ameliyatlı olduğuna inanmıyor.O kadar doğal ve simetrik ki! Kulaklarımdan kıkırdak alıp eklendiği halde çok hızlı iyileşti.Tampon da kullanmadığı için iyileşme süreci de çok rahattı.Keşke yıllar önce Özcan Beyle tanışsaymışım.Çok uzun yazdım ama burun ameliyatı diyorsanız Prof.Dr.Özcan Çakmak ı tavsiye ederim.Bence daha iyisi yok.Ayrıca ameliyat sonrası ilgisi de şahane.Özcan Bey le konuşmadan lütfen karar vermeyin.Benim verdiğim en doğru karardı:)Benim başım bir kere yandı o yüzden herkese bağıra bağıra Özcan Beyi tavsiye ediyorum :)

Rinoplasti ameliyatimdan sonra cildimde lekeler olustu siyah lekeler :KK43: bu izler zamanla gecer mi bilgisi olan varmi ?

D DemirDerin
yazdiginiz icin tesekkur ederim... cok sukur ki artik burnunuzdan memnunsunuz ve insallah hep boyle kalirsiniz.

benim merak ettigim... burun ucuna hic dokundurtmazsam, yani sadece ön taraftan burun duvarinin duzelmesini istesem (acik ameliyatla yapacakmis doktor) burun ucum hala sis olur mu? yoksa bu sislik yaptirmamama ragmen olacak mi? benim burnum kucuk ve cok kibar, ameliyat sonrasindaki sisliklerden psikolojimin bozulmasindan korkuyorum....

D DemirDerin
yazdiginiz icin tesekkur ederim... cok sukur ki artik burnunuzdan memnunsunuz ve insallah hep boyle kalirsiniz.

benim merak ettigim... burun ucuna hic dokundurtmazsam, yani sadece ön taraftan burun duvarinin duzelmesini istesem (acik ameliyatla yapacakmis doktor) burun ucum hala sis olur mu? yoksa bu sislik yaptirmamama ragmen olacak mi? benim burnum kucuk ve cok kibar, ameliyat sonrasindaki sisliklerden psikolojimin bozulmasindan korkuyorum....
Merhabalar

Cok cok tesekkur ederim. Burun ucuna dokunulmazsa şişlik olacağını sanmıyorum. Doktorunuz daha iyi bilgilendirir tabi. Bence bilgisayarda oncesi sonrası çalısması yaptırın. Ama bu is insan isi maalesef:KK43: benim bir kere dilim yandı. O yuzden bence Ozcan Cakmak Bey'le bir görüşün mutlaka. Bence daha iyisi yok :KK66: Sevgiler

Merhaba arkadaslar
Ben yakinda Osman latifoglu hocaya burun estetigi olcam insallah
Aranizda Osman latifoglu hocaya ameliyati olanlar Bana yardimci Olurmusunuz ?
Önce sonra resimlerinizi ve ameliyatinizin nasil gectini Cook Merak ediyorum☺️

Bende revizyon ameliyatimi bu doktora olmaya karar verdim,insallah hersey guzel olur...Osman hocaya ameliyat olmus olanlar veya olacak olanlar duygu ve düşüncelerini hatta resimlerini paylaşırlarsa cok sevinirim

merhaba arkadaslar;

ayrica bu doktor iyi mi?
Merhaba osman beye ameliyat oldum ve çevremde 2 kişi daha oldu ve maalesef sonuç hüsran yeniden ameliyat olucam. Tavsiye etmiyorum kesinlikle burnu yaptırmadan önce Dr ların 2 3 sene sonraki hasta profillerine bakın.kısa sürede belki iyi ama benim burnum yamuk şu anda şişlikler 2.5 sene geçmesine rağmen inmedi ve burnumda çökme ve burun ucum da düşüklük oldu o yüzden kesinlikle tavsiye etmiyorum

Merhaba arkadaslar
Ben yakinda Osman latifoglu hocaya burun estetigi olcam insallah
Aranizda Osman latifoglu hocaya ameliyati olanlar Bana yardimci Olurmusunuz ?
Önce sonra resimlerinizi ve ameliyatinizin nasil gectini Cook Merak ediyorum☺️
Tavsiye etmiyorum pişman olmayın bosuna

Merhaba osman beye ameliyat oldum ve çevremde 2 kişi daha oldu ve maalesef sonuç hüsran yeniden ameliyat olucam. Tavsiye etmiyorum kesinlikle burnu yaptırmadan önce Dr ların 2 3 sene sonraki hasta profillerine bakın.kısa sürede belki iyi ama benim burnum yamuk şu anda şişlikler 2.5 sene geçmesine rağmen inmedi ve burnumda çökme ve burun ucum da düşüklük oldu o yüzden kesinlikle tavsiye etmiyorum
siz neden memnun kalmadınız acaba üçünüzde de mi sorun oldu ?

Ben 1,5 yıl önce ameliyat oldum. Bu sitedeki harika yorumlara kanıp hem kendimi hem başka birini yaktım. Şu an burnumda nefes problemi de var görüntü problemi de tekrar ameliyattan bahsediyor, dolguyla kapatmaya çalışıyor ama tekrar aynı acıya katlanacağımı ve kendimi tekrar yakacağımı hiç sanmıyorum!!

Ben 1,5 yıl önce ameliyat oldum. Bu sitedeki harika yorumlara kanıp hem kendimi hem başka birini yaktım. Şu an burnumda nefes problemi de var görüntü problemi de tekrar ameliyattan bahsediyor, dolguyla kapatmaya çalışıyor ama tekrar aynı acıya katlanacağımı ve kendimi tekrar yakacağımı hiç sanmıyorum!!

X