osmanlı yatak odası... çok güzeller yaaa :)

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
slm kızlar, direk konuya gireyim,
sizce osmanlı tarzı yatak odalar nasıl? ben çok beğeniyorum, ve böyle bir odam olmasını çok isterdim..inşallah olur
osmanlının bütün mobilya tarzını seviyorum, hatta sadece mobilya değil kıyafet vs herşey.. beni çok cezbediyor....
siz ne düşünürsünüz... böyle sultanlara layık yatak odanız olmasını istemezmiydiniz???

Eklentiler

• images (6).webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 3.468
  • images (7).webp
    13 KB · Görüntüleme: 1.307
  • indir (4).webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 1.360
  • indir (5).webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 1.216
gerçekten çok güzeller fakat böyle bir dekorasyon için büyük bir oda lazım aksi takdirde oda çok boğulur

haklısın canım ama çok büyük boyuttaki olanlardan ziyade daha uygun ebattakileri güzel olabilir...
ben bilhassa üçüncü resimdeki turkuaz mavi yatak örtülü, perdeli olanı çok beğeniyorum..çok güzel ve alımlı ya..

Ben boğulurum böyle bir odada açıkçası birde bana toz yuvası gibi geliyor böyle mobilyalar bizlerin yaşadığı 100m2. Evlerde düşünülmemesi gereken bir tarz bence

çok abartı bence

Ben boğulurum böyle bir odada açıkçası birde bana toz yuvası gibi geliyor böyle mobilyalar bizlerin yaşadığı 100m2. Evlerde düşünülmemesi gereken bir tarz bence

zevk meselesi tabi...
ben çok beğeniyorum.... illa ki geniş oda olması şart değil benim fikrime göre, mühim olan yatak örtüsünün veya perdelerin osmanlıyı yansıtması yeterli....
dolaplar zaten bildiğimiz dolap, tek göze batan yatak başlıkları, fakat artık trend olan yatak başlıkları bile baya şaşalı ve büyük... standart yatak odalarından tek farkı bana göre renkleri, ve örtülerdeki kumaşlar...
ekstra bir fazlalık yok bence...ama zevk meselesidir elbette, bende mesela şu country dedikleri tarzı hiç sevmiyorum...english home veya.... çiçek böcek desenleri bana çocuk odası hissi veriyor...
osmanlı tarz herzaman cezbetmiştir beni....sanırım gösterişli şeyleri seviyorum

kesinlikle katılıyorum size

bir tek 1. fotoğraf osmanlı diğerleri avangard zaten
yuvarlak yataklara bak bir de derim

canım ben mobilyaları değil, kumaşları kastediyorum...
osmanlıdaki renk ve desenlerden... bilhassa turkuaz tonundaki perde ve yatak örtüsünün kumaşlarına bayılıyorum... han yatağın üzerine de fon yapılmış resimde dikkat edersen...belirtmek istediğim yatak örtüsü ve perdelerdi...
ama sanırım herkes mobilyalara dikkat çekmiş :)

evet canım biz öyle anladık yatak odası deynce

Fevkalade asiller canım.
Bunun için kocaman bi yatak odası olması gerek ama .
Benim yatak odama olmaz mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…