- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
şimdi en baştan bakalım ;
benim konuyla ilgili capsimi alıntılayıp aşağıdaki cevabı bana yazan kim ?? SİZ
Bu cevaba göre sizin bana haddiniz olmayarak söylediğiniz "terbiyesiz-saygısız" kim ?? SİZ
Sizin "terbiyesiz-saygısız" tavrınıza rağmen hiçbir hakaret içermeyen yukarıdaki cevabı veren kim ?? BEN
hala aynı çirkin tavırla, hem hakaretli hem senli-benli aşağıdaki cevabı veren kim ?? SİZ
bu tavrınız hem benim iletişim tarzıma hem de forum kurallarına aykırıdır !
sizin bu tavrınıza verilebilecek cevaplarımı forum kurallarına olan saygımdan yazmayıp sadece konuyla ilgili olarak cevap hakkımı kullanıyorum ;
ben şimdi anladım ki Osmanlıca gerçekten şartmış ! öz bilgimi hiçe sayıp kaynaklara bakarak söylememe rağmen hala Arap değil Fars deniyorsa evet bu memlekete Osmanlıca şarttır.. benim açımdan : " ne fark eder, ha 'Kel Hasan' ha 'Hasan kel' " durumundaki bu konuya, sırf sizin iddianız ve aydınlanmanız açısından, akademik boyutta bir kaynak linki ekleyerek son cevabımı veriyorum :
aşağıdaki pdf dosyasının 4. sayfasına bakabilirsiniz :
http://www.sunuslayt.gen.tr/sunular/osmanli_turkcesi_ogretimi/osmanli_turkcesi_ogretimi_7.pdf
"İlber Hoca size dava açabilir" demişsiniz ya çok güldüm ama yine de ciddiye alıp cevap veriyorum: ahh keşke açsa ! benim öyle kültür dolu bir adamdan gelecek davaya boynum kıldan incedir ! ayrıca açsa açsa size açar "cahil" dediniz adama ! :)
sonuç olarak ; bu benim size, hem konuyla hem de sizinle ilgili olarak yazdığım 2. ve son cevabımdır.. hala söyleyecek bir şeyleriniz varsa artık beni alıntılamadan söyleyin !
Bana terbiyesiz ve saygisiz diyemezsiniz.. Ok. O zaman Ilber Hocaya bir mail atip sizi dava etmesini soyleyeyim. Ilber hocayi bilmem de ben sizi bu "terbiyesiz saygisiz" sozlerinizden dolayi dava edebilirim.. Siz de beni alintilamayin....