"Osmanlıca bu kadar önemliyse kendisi neden öğrenmedi"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kazen bu bölüm arada havayı yumuşatmak için yazılmış konu dışılara alışık, burda bazen kaç takla atıyorum :KK14:

10603624_10152867542908328_1196388184844530681_n.jpg

Ama onlar çok cahiller, keşke ölseler Hocam :p

heralde yanlış anladım bir çok mesajda gericilikten bahsedilmiş geri derken arap alfabesine mi geri diyosunuz müslüman değilseniz bile kimse kusura bakmasın hiç kimsenin bir miletin alfabesine geri demek haddine değil ayrıca her dersi öğrencilerin isteğine göre yaparsak hiçbir ders yürürlükte olmaz dünyanın en ileri devletlerinden dediğimiz amerika bile osmanlının sistemini araştırıyo osmanlı bizim devletimiz dünyanın en büyük imparatorluğu onu bilmekten öğrenmekten neden rahatsızız anlamıyorum bu konu partiler üstü bir konu bence iktidara olan nefretinizi bir kenara bırakıp osmanlının bizim devletimiz olduğunu hatırlarsak rahatsızlıklarımız son bulur diye umut ediyorum

failün failatün mefailün .... :KK45::KK45::KK45: ne dilmiş be bi taş okuyacaz diye bunca çaba bilimsel araştırmaları okuyalım diye almanca fransızca filan öğretelim deseler gam yemem git bi fatiha oku gel derdin nedir mezar taşıyla benim babamın dedesinin bile mezar taşı türkçe kaçıncı kuşaktan dedeyi görmek istiyor bunlar anlamadım ki şimdiki bebeleri düşünürsek benim bebem dedesinin dedesini bile okusa türkçe zaten osmanlıca öğrenip ne yapacak?

failün failatün mefailün .... :KK45::KK45::KK45: ne dilmiş be bi taş okuyacaz diye bunca çaba bilimsel araştırmaları okuyalım diye almanca fransızca filan öğretelim deseler gam yemem git bi fatiha oku gel derdin nedir mezar taşıyla benim babamın dedesinin bile mezar taşı türkçe kaçıncı kuşaktan dedeyi görmek istiyor bunlar anlamadım ki şimdiki bebeleri düşünürsek benim bebem dedesinin dedesini bile okusa türkçe zaten osmanlıca öğrenip ne yapacak?
Allah göstermesin böyle devam edersek torunlarımız bizim mezartasımızı okumak için türkce öğrenmek zorunda kalacak.
dipnot: yorumum osmanlıca dersi okutulacak diye değil, ülkenn genel haliyle ilgilidir

:)
Atini alan uskudari geciyor siz hala Osmanlica tartismasindasiniz.
Birileri gundem deyistirmeyi hakkaten iyi biliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X