Ban geliyor.
Ban yerine uygun bir başlığa taşısalar keşke ben gerçekten nerede paylaşmak gerektiğine emin olamadım
Amacınız ne, provokasyon mu polemik yaratmak mı? Çok uzun sürmez banlanmanız.
Ne provokasyonu yahu bu ülkede bu insanlar yaşadı ve hatta yönettiler sadece istiyorum ki insanlar görsün bilsin çünkü gerçekten bilinmiyor...
Sizce nasıl bir amaç olabilir? Bu insanlar burada yaşadılar ve hatta yönettiler ne var bunda? Bu insanların fotoğraflarını paylaşmanın neresi kötü olabilir istediğim bilgilensin insanlar hepsi bu...Yanlış yere konu açmışsınız o ayrı da, bu paylaşımınızın amacı nedir anlayamadım.
genel kultur bolumu varmı konu oraya tasınabılır
koca koca ınsanlarız bundan provake nasıl cıkabılır yahu alemsınızatalarımız onlar gecmısımız kulturumuz zaten.
bundan nasıl rahatsızlık duyulur kı nesı rahatsız eder neden polemık cıkar ban sebebı olur kı cok sacma yanı
genel kulture tasınabılır konu.
Bende bunu herkes görsün istedim hepsi bu ama tepkiler çok olmuş anlayamadım gerçekten bu insanalr yaşadılar ve tek yaptığım fotoğraflarını burda paylaşmak...evet dogru ben bılıyordum osmanlı kadınları cok zariflermiş
maalesef okulda ogretılen tarıhler bıraz masalımsı :) tv dekı dızıler zaten şov.
ınsan kendı arastırıp okumalı gercege ulasmak ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?