Bize ne Osmanlıdan??
Kapalılığın Popülaritesinin artığı günümüzde osmanlının kapalılığı mahremiyeti arzulanıyor isteniyorHer dönemin farklı yapısı var onu anlatmaya çalışıyorum. Onlar her bakımdan geriyken ilerlemisler biz ileriyken geriliyoruz belki de. Ama bizim soyumuz tarihimiz çok büyük. Ben sadece kapaliligin araplastirilmasi gibi bir imasini anlamadım konu sahibinin
Bu gerçekten sağlıklı bir durum değil... Hayret verici bir hal içerindesiniz... Kızım derken? Bir liseliyle muhattabım sanırım. Terbiyesizliğinizle baş başa bırakıyorum sizi.evet o prenseslerin halk hiçbir zaman umrunda olmadı ki ben de olayım.
kızım senin amacın zaten fotoğraf paylaşıyorum adı altında osmanlı provakasyonu yapmak, birazdan ban gelir zaten.derdim var a değil siyaset bölümüne aç o zaman konuyu.
bize ne osmanlıdan senin konuyu açma amacın ne? işsiz misin?
Bu gerçekten sağlıklı bir durum değil... Hayret verici bir hal içerindesiniz... Kızım derken? Bir liseliyle muhattabım sanırım. Terbiyesizliğinizle baş başa bırakıyorum sizi.
Evet sadece öğrenilsin, bilindin istedim çünkü bende bu fotoğrafları yeni buldum ve bir çoğu yabancı kaynak... kötü bişey yaptığımı düşünmüyorum burda paylaşarak sizlerin de görmesini istedim sadece. Mevcut konuşulan Osmanlı kadını profiline ters çünkü...Kapalılığın Popülaritesinin artığı günümüzde osmanlının kapalılığı mahremiyeti arzulamıyor isteniyor
Bu arkadaşımızın getirdiği görüntüler hiçte günümüz otoriteleri tarafından istenmiyor
Benimsenmiyor red ediliyor
Haliyle konu sahibide sormuş sorgulamış
Onlar bir tek nilhan premsesi tanıyorlar"Osmanlı torunları ne diyor acaba bu modern avrupai kadınlara?"
İşte sadece herkes görsün istedim çünkü bende yeni buldum bunları üstelik çoğu yabancı kaynak hepsini atmadım buraya var bir kaç tane daha ne var ki bunda bu kadar tepki gösterecek gerçekten şok oldum gelen yorumlara...Ya hakkaten osmanlı torunuyuz diyenler bi görsün şu zarafetlerimuhteşem hakikaten.
İşte sadece herkes görsün istedim çünkü bende yeni buldum bunları üstelik çoğu yabancı kaynak hepsini atmadım buraya var bir kaç tane daha ne var ki bunda bu kadar tepki gösterecek gerçekten şok oldum gelen yorumlara...
Benim şok olduğum kısım araştırma yapılmadan buraya zönk diye konulması her şeyin sebebi vardır belkide yapıldı ama şaşırdığı için yapılmadığını düşünüyorumCok mu gencsiniz?
Bende mesela bunlari bilmeyen birinin varligina şok olmus durumdayim su anda
aslında asıl sorun su oldu ulkemızın hassas noktası bazı seyler. ulkemız cok yıprandı bazı bu turban islam ıcerıklı konulardan okadar cok yıpranıldı kı ınsanların hassas tarafı oldu onlara da saygı duymak gerek bu konuda hassasıyet gostermelerı de kotu bırsey degılİşte sadece herkes görsün istedim çünkü bende yeni buldum bunları üstelik çoğu yabancı kaynak hepsini atmadım buraya var bir kaç tane daha ne var ki bunda bu kadar tepki gösterecek gerçekten şok oldum gelen yorumlara...
Nasıl anlayamadım neyleri bilmeyen birinin varlığına şok oldunuz anlatınCok mu gencsiniz?
Bende mesela bunlari bilmeyen birinin varligina şok olmus durumdayim su anda
Teşekkür ederim ama bu kadar yoğun bir tepki beklemiyordum ve çok şaşırdım; üstelik seküler kesimden de güya cumhuriyeti savunduklarını düşündükleri için bize ne Osmanlı’dan diyen dahi oldu... (tarih bu yani nasıl değiştireceksek)Çok güzel bir konuya değinmişsiniz. Sizi yürekten kutluyorum. Yazacak çok şey var ama maalesef burada da özgürce konuşamıyoruz.
Yorumlara baktım evet. Buna da yazılacak çok şey var ama neyse..Teşekkür ederim ama bu kadar yoğun bir tepki beklemiyordum ve çok şaşırdım; üstelik seküler kesimden de güya cumhuriyeti savunduklarını düşündükleri için bize ne Osmanlı’dan diyen dahi oldu... (tarih bu yani nasıl değiştireceksek)
Kanuni’nin 10’a yakın çocuğu vardır. Hep at üstündeymiş sarayda sadece 2 sene bulunmuş kısmı yalanmesela ben muhtesem yuzyılı ızlemedım 1-2 bolum ızlemek yettı bana yazık padısahın ruhu sızlamıstır
en cok at ustunde yasamını surdurmus vatanı topragı ıcın can vermıs adamı kadın duskunu gosterdıler. ne ara seferden at ustunden ındı de karsısında kadınlar ordusu oryantal gıbı kalca gobek sallaya sallaya goguslerını gobeklerıne kadar acık dekoltelerle bastan cıkaracak vakıt buldu
oda ıslam degıl ? muhtesem yızyılda ızledıgınız arap kulturu ıslamıydı yanı ? demek ıstedıgım bu ıste. konuları bırbırıne karıstırmamak gerek .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?