Öss'ye hazırlanıyorum, nasıl diyet uygulayabilirim ?

burcak_26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013
410
110
103
yaa çok mutsuzum nolur yardım edin.
sürekli diyete başlıyorum ama en sonunda cayıyorum. Ders çalışırken canım hep birşeyler yemek istiyor..
okulda dershanede sürekli yiyorum.
Yemezsem de zaten yorgunluk , bitkinlik oluyor.
ama kilo vermeyi gerçekten çok istiyorum. Çünkü yaz tatilinde hiç zayıflayamıorum :\

Şimdi okula da gittiğim için, dışarıda yiyebileceğim yiyeceklerden oluşan bir beslenme öneriri misiniz bana ?
neler yiyebilirim ki zayıflıyım..

Kaç kilosun canım?
Dershaneye okula giderken yanına elma,fındık,badem tarzında atıştırmalıklar al.
Kepekli ekmekten tost yap götür.
Bu şekilde ayarlayabilirsin.
Dışarıdaki yiyecekler kilo aldırıyor malesef

Kaç kilosun canım?
Dershaneye okula giderken yanına elma,fındık,badem tarzında atıştırmalıklar al.
Kepekli ekmekten tost yap götür.
Bu şekilde ayarlayabilirsin.
Dışarıdaki yiyecekler kilo aldırıyor malesef

63 kiloyum 55 falan olmam lazımm :\
evet ama canım çok fazla aburcubur çekiyorr :(
öğle araları hep ekmek arası şeyler yada simit poğaça yiyoruz. onlar da hep karbonhidrat :\
akşamları zaten genelde çorba, sebze yemeği falan yiyorum da sorun okuldayken oluyor.

herkes bişeyler yerken benim de canım çekiyor ..

63 kiloyum 55 falan olmam lazımm :\
evet ama canım çok fazla aburcubur çekiyorr :(
öğle araları hep ekmek arası şeyler yada simit poğaça yiyoruz. onlar da hep karbonhidrat :\
akşamları zaten genelde çorba, sebze yemeği falan yiyorum da sorun okuldayken oluyor.

herkes bişeyler yerken benim de canım çekiyor ..

Kendini çok sıkmamaya çalış.
Elinden geldiğince bir sonraki öğünü kurtarmaya çalış.
Bi paket çikolata yerine bir ya da iki kare ye.
Beyaz ekmeği çıkar hayatından.
Tam buğday kepekli vs ye.
Atışmalıklarını yanında götür.
Acıktıkça bi iki fındık badem at ağzına.
Kuru kayısı da öyle.
Onlar seni tıkar zaten.
Bunlara dikkat ettiğinde emin ol fark edecektir kilon canım.

Kendini çok sıkmamaya çalış.
Elinden geldiğince bir sonraki öğünü kurtarmaya çalış.
Bi paket çikolata yerine bir ya da iki kare ye.
Beyaz ekmeği çıkar hayatından.
Tam buğday kepekli vs ye.
Atışmalıklarını yanında götür.
Acıktıkça bi iki fındık badem at ağzına.
Kuru kayısı da öyle.
Onlar seni tıkar zaten.
Bunlara dikkat ettiğinde emin ol fark edecektir kilon canım.

çok teşekkür ederim çok yarıdmcı oldunuz gerçekten :)
uygulamaya çalışacağım..
o zaman öğle araları evden tam buğday ekmeğine yaptığım sandiviç mi götüreyim ?
o da hergün hergün sıkar ama :\

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu.
Bir gün tost bir gün sandviç bir gün simit olsun mesela bunları günlere dağıt.
Ama simidi çok yememeye calış.
Haftada bir mesela.
Sonuçta okulda her gün simit poğaça tarzı yemek de sıkıcı olur.
Böyle böyle ufaktan kısarak halledebilirsin.
Sınavlarında başarılar. Kolay gelsin :)

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu.
Bir gün tost bir gün sandviç bir gün simit olsun mesela bunları günlere dağıt.
Ama simidi çok yememeye calış.
Haftada bir mesela.
Sonuçta okulda her gün simit poğaça tarzı yemek de sıkıcı olur.
Böyle böyle ufaktan kısarak halledebilirsin.
Sınavlarında başarılar. Kolay gelsin :)

evet haklısınıız :)
çok çok teşekkürleeer. :)
sömestra kadar uygulasam yeter bana . Yaklaşık 1 buçuk ay vaar :)

evet haklısınıız :)
çok çok teşekkürleeer. :)
sömestra kadar uygulasam yeter bana . Yaklaşık 1 buçuk ay vaar :)

Sömestrda daha dikkatli olursun.
Ben de yaşadım bu tarz sorunları.
Hala da yaşıyorum ama artık kilolu değil balık etliyim :)
Yaz tatilinde 23 kilo verdim.
Bi 10 kilo daha versem güzel olacak :)

sürekli diyete başlıyorum ama en sonunda cayıyorum. Ders çalışırken canım hep birşeyler yemek istiyor..
ama kilo vermeyi gerçekten çok istiyorum. Çünkü yaz tatilinde hiç zayıflayamıorum :\

Şimdi okula da gittiğim için, dışarıda yiyebileceğim yiyeceklerden oluşan bir beslenme öneriri misiniz bana ?

geçen sene aynı durumdaydım

kahvaltıda: bir kase çorba (hazır mantar çorbası harika oluyor) yanında bir dilim tam buğday ekmeği (beyaz ekmek yasak)

öğlende: ben buz dolabı poşetlerine dershaneye gitmeden hazırlıyordum dilimlenmiş elma mandalina sevdiğim meyvelerde ufak dilimler halinde torbaya yıkayıp doldur , meyve yerine bitkisel çayla birlikte bir avuç fındık yada leblebi tüketebilirsin.

akşam: bir çeşit sebze yemeği, yemekten ziyade sebze sote gibi az yağlı tavada mantar, biber vs. güzel ve hafif oluyor limit bir dilim kepek ya da tahıllı ekmek tercihe göre yenmeye de bilir. bamya, bezelye , ıspanak gibi sulu yemekler tüket.

son olarak akşam 7 den sonra elimize bir şişe suyumuzu alıp mutfağı kilitliyoruz(denedim mutfak kilitli olunca üşeniyorum açmaya :D)

gün içinde bol su iç su çabuk acıkmanı engeller eğer katı gıdayı tamamen kesersen denemelerde karnın guruldamaya başlar söylemesi benden tecrübe konuşuyor yani başıma geldi o yüzden günde 1 yada iki dilim kepekli ya da tahıllı ekmek ye

sonuç: ben 63 kilodan 55 kiloya düşmüştüm sınav stresi de var tabi bol şans...

geçen sene aynı durumdaydım

kahvaltıda: bir kase çorba (hazır mantar çorbası harika oluyor) yanında bir dilim tam buğday ekmeği (beyaz ekmek yasak)

öğlende: ben buz dolabı poşetlerine dershaneye gitmeden hazırlıyordum dilimlenmiş elma mandalina sevdiğim meyvelerde ufak dilimler halinde torbaya yıkayıp doldur , meyve yerine bitkisel çayla birlikte bir avuç fındık yada leblebi tüketebilirsin.

akşam: bir çeşit sebze yemeği, yemekten ziyade sebze sote gibi az yağlı tavada mantar, biber vs. güzel ve hafif oluyor limit bir dilim kepek ya da tahıllı ekmek tercihe göre yenmeye de bilir. bamya, bezelye , ıspanak gibi sulu yemekler tüket.

son olarak akşam 7 den sonra elimize bir şişe suyumuzu alıp mutfağı kilitliyoruz(denedim mutfak kilitli olunca üşeniyorum açmaya :D)

gün içinde bol su iç su çabuk acıkmanı engeller eğer katı gıdayı tamamen kesersen denemelerde karnın guruldamaya başlar söylemesi benden tecrübe konuşuyor yani başıma geldi o yüzden günde 1 yada iki dilim kepekli ya da tahıllı ekmek ye

sonuç: ben 63 kilodan 55 kiloya düşmüştüm sınav stresi de var tabi bol şans...

vuu süpersin ya :)
ne kadar sürede verdin bu kiloyu canım ?
bir de şey ben her gün aynı şeyleri yersem bıkıyorum. meyve falan çok süper fikir. Ama başka şeyler tüketmedin mi?

Tıpatıp aynı sorun bende de var, hatta konu açacaktım... Öğle arası aman poğaça yiyeyim, aman acıktım, aman canım çikolata çekti diye diye 64 olan kilomu 67'ye çekmeyi başardım hem de çok çok kısa sürede. Evden de götürüyorum ama yine de midem onları istiyor, dayanamıyorum alıyorum. :14:

Tıpatıp aynı sorun bende de var, hatta konu açacaktım... Öğle arası aman poğaça yiyeyim, aman acıktım, aman canım çikolata çekti diye diye 64 olan kilomu 67'ye çekmeyi başardım hem de çok çok kısa sürede. Evden de götürüyorum ama yine de midem onları istiyor, dayanamıyorum alıyorum. :14:

ben inşallah yarın başlıyorum canım . Gel beraber başlayalım hadiii :)
Düşün ki biz hem zayıflayarak hem de üniversiteyi kazanarak 2 şeyi birden başarmış olacağız.
Ve sonunda 2 kat daha mutlu olacağııızz :)

Arkadaşlarr bende üniversite sınavına hazırlanıyorum daha önce 21 kilo verdim hikayemi okuyabilirsiniz şuanda 57 kiloyum ve hedefim 50 kilo kalçam ve bacaklarımdan sorunum :( hep beraber başlasak?? özeldende görüşebiliriz facebook v.b naptık ne ettik gibisinden hem arkadaş oluruz :D

Arkadaşlarr bende üniversite sınavına hazırlanıyorum daha önce 21 kilo verdim hikayemi okuyabilirsiniz şuanda 57 kiloyum ve hedefim 50 kilo kalçam ve bacaklarımdan sorunum :( hep beraber başlasak?? özeldende görüşebiliriz facebook v.b naptık ne ettik gibisinden hem arkadaş oluruz :D

ayy benim gibi insanların olmasına çok sevindiiim :)
tebrik ederim canım seni :)
bence senin kilon süper ya daha fazla zayıflama :\
Tabiiki arkadaş olabilirz çok sevinirim :)

ayy benim gibi insanların olmasına çok sevindiiim :)
tebrik ederim canım seni :)
bence senin kilon süper ya daha fazla zayıflama :\
Tabiiki arkadaş olabilirz çok sevinirim :)

boyum 1.60 ve kilom süper durmuyor inan :D üstümle sorunum yok ama alt bedenim fazla bugun başlıyorum yeniden bende her gün yeniden başlıyorum aslında :D

hahaa yalnız olmamak güzeell :52:
ah şu sınav yok mu :D insana bahane gibi geliyor daha cok yediriyor ders calsırken. gerçi ben mezunum ama dersane falan aynı hesap :D bi inceleydik iyidi :27:

Ben de üniversiteye hazırlanıyorum bu yüzden çok stresliyim,stres de kilo vemeyi etkileyen bir faktor olduğundan,bir de veremeyince iyicene oralim bozuluyor bu sefer hiç veremiyorum,ilk önce rahatlamam lazım,oluruna bırakmak lazım

Back
X