Kazenle ne alaka yahu. Burası hiçbir başlıga uymayan yazılar diye paylaşmak istedim. Kime ne zararı var. Başlık rahatsız ettiyse okumazsınız olur biter. Böyle bir konu açtım diye ban yiyecek degilim herhalde degil mi?Kazen çok zahmet olacak ama
Sabunu koydum legeneB.k konusundan sonra osuruk konusu eksikti..
Yani bu bilgiyi bizimle paylaşınca elinize gecti merak ediyorum...
Sen dalga mı geçiyorsun canımKazenle ne alaka yahu. Burası hiçbir başlıga uymayan yazılar diye paylaşmak istedim. Kime ne zararı var. Başlık rahatsız ettiyse okumazsınız olur biter. Böyle bir konu açtım diye ban yiyecek degilim herhalde degil mi
Amaç nedir anlamadım biz sizin osurugunuza nasil bir cozum bulabilriz tipa filan mi takin diyecez anlayamadm gercekten
Ama konu çok osuruktan canım biz ne yapalim yaniKazenle ne alaka yahu. Burası hiçbir başlıga uymayan yazılar diye paylaşmak istedim. Kime ne zararı var. Başlık rahatsız ettiyse okumazsınız olur biter. Böyle bir konu açtım diye ban yiyecek degilim herhalde degil mi?
Hem sadece paylaşmak istedigimi belirttim kimseden tavsiye ya da başka bir konuda bilgi istemedim ki..
Diğer konu aldı başını gitti. O ne kadar igrencse bu da o kadar iğrenç bir konu..Kazenle ne alaka yahu. Burası hiçbir başlıga uymayan yazılar diye paylaşmak istedim. Kime ne zararı var. Başlık rahatsız ettiyse okumazsınız olur biter. Böyle bir konu açtım diye ban yiyecek degilim herhalde degil mi?
Hem sadece paylaşmak istedigimi belirttim kimseden tavsiye ya da başka bir konuda bilgi istemedim ki..
yıkılmadım sadece yatıyorum pohtan osuruga döndük Allahım sen büyüksün
Allah akıl fikir versin valla hatta fitil versin belki cozer gaz sorununu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?