- Konu Sahibi kissnookums
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizler neler yapıyorsunuz kızlar burayada pek girmiyorsunuz...
senin ilişki ne alemde carpem diyesim var hep =))
Canim ben evdeyim geziyorum. 3 tane gune girdim. Ben ismini degistigini bile farketmedim carpenin :))) bana ozel mesaj atmisti o zaman bile farketmemisim. :)))
Resimden sanırım hep bu profili kullanıyordum ya senın olduğunu anladım zaten.Ben de senden kıskanıp özelden yazdım annem. : )
Nasıl fark etmedin gı, elin kızı bana ne mesaj atmıs da mı demedin? Kih kih <3
Resimden sanırım hep bu profili kullanıyordum ya senın olduğunu anladım zaten.
Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor.Dogru, ben de epey bu avatarımı kullanmıstım, oradan olabilİr <3
Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor.![]()
Aynen kitaba verdim kendimi. Bugün ev boyanacak erken kalktım. Günlere gidiyorum ev oturmalarına vs. Cok bişey yaptıgım yok açıkcası.Ne yapayım can didinip duruyorum. Sen?
Bol bol kitap okuyorsun, görüyorum arada![]()
resim aynı ya ondan farketmemişsindir canımCanim ben evdeyim geziyorum. 3 tane gune girdim. Ben ismini degistigini bile farketmedim carpenin :))) bana ozel mesaj atmisti o zaman bile farketmemisim. :)))
kitap okuduğunu nerden anladın kızNe yapayım can didinip duruyorum. Sen?
Bol bol kitap okuyorsun, görüyorum arada![]()
Aynen kitaba verdim kendimi. Bugün ev boyanacak erken kalktım. Günlere gidiyorum ev oturmalarına vs. Cok bişey yaptıgım yok açıkcası.
kitap okuduğunu nerden anladın kız![]()
aynen sonradan aklıma geldi boş bulundum =))Sonuc iyi olsun olmasın bir sene stresini cektin, git gez dolas bosver bir süre...
Kitap sayfasına yazıyor ondan, gördüm arkadaslarımın yazdıkları kısmından. : )
aynen sonradan aklıma geldi boş bulundum =))
nerdesin kız elfmette yokKih kih, bir sey olmaz : )