Ota boka.. küsen adam

Hayır önce ilk 2 dakika böğürdü sonra ses gelmeyince kalkıp uyandırdı

pek degisecek yapida birine benzemiyor, bence eger sartlariniz musaitse ayriligi dusunun biraz.
cocuklar icinde buyuk tramva, gecenin bi koru babam beni bagirarak uyandiriyor ??

Koyacan yumurtaya müshili görcek gününü.
Ayrıca o kadar süre çocuğa seslenirken neden gidipte çocuk uyudu seslenip durma demediniz tuhaf.

Eee yaptınız mı yumurta

Dolapta varsa yumurta alır öyle değil böyle kırılır diye yere hepsini kırar çıkardım mutfaktan

Aciz mi bir yumurta kırmaktan o zaman barışsın yok o da olmuyorsa peynir ekmek yesin o da yoksa çıkıp dışarıda yesin ya da zıkkım yesin çocuk uyandırılıp annene söyle yumurta yapsın

Böyle ortamda çocuğa da yazık yarın bu çocukla büyüyecek onlarla aynı ortamda yaşayacak diğer kişilere de yazık

Çözüm sizsiniz ya bu diyardan gidecek ya bu deveyi güdeceksiniz zira sizin deve artık değişmez

Oh ne rahat küslükmüş paşanın küslüğü; sizinle konuşmamak için uyuyan çocuğu uyandıracak, buyuracak "Annene söyle yumurta pişirsin" ...Nedir bu sosyopat davranışlar? Çocuğun uykusundan nasıl gasp ediyor ya?!

Sizinle konuşmaya tenezzül etmeyecek ama sizin pişirdiğiniz yemekleri yiyor, yapacağınız yumurtayı da yiyecek, sizin hizmetinizi almaktan geri kalmıyor maşallah!

11 sene ömür törpüsü olsa gerek... Şu hale bak... Uyuyan çocuğa bile acıması yok...
Yemek yediği masayı indiriverseniz yeriymiş, pişirmeyin yemeğini. Küsmüş madem, kendini idare etsin. Hiçbir işini yapmayın. Eli kolu var, yapsın!

Son düzenleyen: Moderatör:
Yuhh ya uyuyan cocugu uyandirip yemek istemek... Kusura bakmayin da esiniz tam bir kereste hatta tomruk.

Tribine ragmen midesinden de odun vermiyor ya...

Yuhhh!!:KK57:çocuğumu kaldırmış bi pis boğazı için;eli neresine kaçmış beyimizim akıl fikir ver Allahım sen .Sana da sabır diliyorum işin zor!!:KK43:

Yaptınız mı peki yumurtayı
Gerçekten yaptıysanız siz onu öyle alıştırmışsınız
Bide çocuğu uyandırıyor vicdansız! !!

Lütfen bana bir akıl verin ben bu bencil saygısız ota boka küsen adamla ne yapicam 11 yıldır evliyiz kendinden nefret ettirdi yine 1 haftadır küsmüş ben şok hata kimde yine bende neyse akşam yemeyi yapmışım oturdu yemeye o yerken çocuklarda yattı bende mutfaktayım bu büyük çocuğa seslenmeye başladı yavrumuz uyumuş neyse bu çocuğu uyandırdı annene söyle bana yumurta yapsın beyimiz doymamış allahım çıldırmak üzereyim çocuğu uyandırmak ne ya şimdi ben bu adamı ne yapayim
Olan çocuklara oluyor zaten

11Yıl iyi dayanmıssın adam cidden bencil.. valla sert çıkın derim

Lütfen bana bir akıl verin ben bu bencil saygısız ota boka küsen adamla ne yapicam 11 yıldır evliyiz kendinden nefret ettirdi yine 1 haftadır küsmüş ben şok hata kimde yine bende neyse akşam yemeyi yapmışım oturdu yemeye o yerken çocuklarda yattı bende mutfaktayım bu büyük çocuğa seslenmeye başladı yavrumuz uyumuş neyse bu çocuğu uyandırdı annene söyle bana yumurta yapsın beyimiz doymamış allahım çıldırmak üzereyim çocuğu uyandırmak ne ya şimdi ben bu adamı ne yapayim

Yahu küsmenin de bir adabı var, küssün madem neden yemeğini yiyorsun? Bu nasıl küslük? Biraz gurur yahu! Bir de yumurta kırdırıyor küs olduğu kadına! Bu bile normal değilken çocuğu uyandırmak ne demek? Bencil! Hem de sadece size değil çocuklarına karşı da bencil. Şiddet vs de yoktur umarım :KK43:

Nasıl bu noktaya geldi, neden hiç tavır koymadınız, 11 yıl neden çektiniz? Görüyorsunuz, değişmiyor huy denen şey.
Bu yüzden nişan döneminde yok şu oldu bu oldu diyen kadınlara hep aynı yorumum, kaçın kurtarın kendinizi diyorum, böyle işaretler varsa, yoksa işte böyle yıllarca bekliyor insan, bir kendini bilmeze değnek değsin de kendini bileceği tutsun diye :KK51:

Ne yaparsınız bilmem ama ben böyle adamın önüne ne kahvaltı ne yemek koyardım artık, yemeği kendime ve çocuklara göre yapardım, isterse evi ayağa kaldırsın, benim pişirdiğim yemeği yiyemezdi kendisine çeki düzen vermeden! Muhtemelen iki yumurta bile kıramıyor, iç çamaşırını bile atıp makineye yıkayamıyordur. Ben de bir iğnesine dokunmazdım. Ütüsünü çamaşırını yemeğini halletsin madem kapris yapma küsme cesareti varsa, bunları da yapmaya becerisi olsa iyi olur. Bencillik öyle olmaz böyle olur derdim. Hadsiz bencil.

Şiddete başvurma ihtimali varsa da, restime şiddetle karşılık vermeye kalkışırsa da hemen şikayet ederdim, suç duyurusunda bulunur uzaklaştırma kararı çıkarırdım (tabi umarım bu hiç gerekmez :KK43: )

Hiç bir insan evladının yumurta kırmaktan aciz olabileceğine inanmam ben, bir yumurta bile kırmayıp uyuyan evladını uyandıracak kadar niye yüz verdiniz bu adama?

Arkadaşlar günaydın öncelikle desteğiniz için çok teşekkür ederim. Ben öyle kavga edebilen biri hiç olmadım. İnanın şu başlığı bile nasıl. Attım inanamıyorum.Mesaj atmak istememin nedeni onu değiştirebilmek değil . Onun o yüzüne görmeden içimdekileri dökmek ......
Mesajı tekrar tekrar okur eminim * Ama tabi yine haksız olan ben olacağım tabide orası yine tartışılırda. Yaniiiiii uzun lafın kısası sıkılllllldım bunaldım

O yumurtayı kırıp önüne getirdiniz mi peki?
Ben aşırı tepkiler verirdim diye büyük konuşamıyorum ama baya bişiler söylerdim .
Bu saatten sonra da o adam değişmez biliyorsunuz ,sakince konuşun böyle devam edecekse ben katlanamıyorum böyle çocuk gibi hareketlerine diyin ve resti çekin ayrılmak istediğinizi söyleyin tepkisine göre de karar verirsiniz.. Seviyorsa farklı bişiler olur belki...

Back
X