Lütfen bana bir akıl verin ben bu bencil saygısız ota boka küsen adamla ne yapicam 11 yıldır evliyiz kendinden nefret ettirdi yine 1 haftadır küsmüş ben şok hata kimde yine bende neyse akşam yemeyi yapmışım oturdu yemeye o yerken çocuklarda yattı bende mutfaktayım bu büyük çocuğa seslenmeye başladı yavrumuz uyumuş neyse bu çocuğu uyandırdı annene söyle bana yumurta yapsın beyimiz doymamış allahım çıldırmak üzereyim çocuğu uyandırmak ne ya şimdi ben bu adamı ne yapayim
Yahu küsmenin de bir adabı var, küssün madem neden yemeğini yiyorsun? Bu nasıl küslük? Biraz gurur yahu! Bir de yumurta kırdırıyor küs olduğu kadına! Bu bile normal değilken çocuğu uyandırmak ne demek? Bencil! Hem de sadece size değil çocuklarına karşı da bencil. Şiddet vs de yoktur umarım
Nasıl bu noktaya geldi, neden hiç tavır koymadınız, 11 yıl neden çektiniz? Görüyorsunuz, değişmiyor huy denen şey.
Bu yüzden nişan döneminde yok şu oldu bu oldu diyen kadınlara hep aynı yorumum, kaçın kurtarın kendinizi diyorum, böyle işaretler varsa, yoksa işte böyle yıllarca bekliyor insan, bir kendini bilmeze değnek değsin de kendini bileceği tutsun diye
Ne yaparsınız bilmem ama ben böyle adamın önüne ne kahvaltı ne yemek koyardım artık, yemeği kendime ve çocuklara göre yapardım, isterse evi ayağa kaldırsın, benim pişirdiğim yemeği yiyemezdi kendisine çeki düzen vermeden! Muhtemelen iki yumurta bile kıramıyor, iç çamaşırını bile atıp makineye yıkayamıyordur. Ben de bir iğnesine dokunmazdım. Ütüsünü çamaşırını yemeğini halletsin madem kapris yapma küsme cesareti varsa, bunları da yapmaya becerisi olsa iyi olur. Bencillik öyle olmaz böyle olur derdim. Hadsiz bencil.
Şiddete başvurma ihtimali varsa da, restime şiddetle karşılık vermeye kalkışırsa da hemen şikayet ederdim, suç duyurusunda bulunur uzaklaştırma kararı çıkarırdım (tabi umarım bu hiç gerekmez

)