ota jinemed hastanesi hakkında bilgisi olan varmı

5.hafta da kese görünüyor cnm,6.hafta da bebiş,7.haftada kalp atışı
Teşekkürler canım. Geçen hafta gözükmedi diye tedirginim. Cuma gideceğim inşallah gözükür. Allah korusun boş ya da dış gebelik olmasından korkuyor insan.. bide ben şuan devlet hastanesine gidiyorum oradaki cihazlar eski su içerek gidiyorum. Belkide emine hanıma gitseydim görecekti. Beklemek çok zor

hastaneden hastaneye çok fark ediyor gerçekten, cihazlar çok eski , Jinemed süper :)beklemek gerçekten çok zor, bizim randevu da 3 ocak ta zaman geçmek bilmiyor :)

hastaneden hastaneye çok fark ediyor gerçekten, cihazlar çok eski , Jinemed süper :)beklemek gerçekten çok zor, bizim randevu da 3 ocak ta zaman geçmek bilmiyor :)
Eveeet çok zoor. Bu arada ikili test üçlü testti Jinemedde mi yaptırdınız? benim özel sağlık sigortam yok o yüzden Allah o testleri yaptırmayı nasip ederse dışarıda yaptırırım diye düşünüyorum...

ben jinemed te yaptırdım bir iki günde açıklandı emine hanımda telefonla aradı zaten çıkmış sonuçlar diye

Fiyatlarını hatırlıyor musunuz? ona göre ben de kendimi hazırlayayım :)
kuruma kesilen faturaya bektım 586 lira görünüyor, benim çalıştığım kurum jinemed has. ödemelerin %95 ini karşıladığı için hastanede yaptırdım ama dışarıda çok daha uygundur.

kuruma kesilen faturaya bektım 586 lira görünüyor, benim çalıştığım kurum jinemed has. ödemelerin %95 ini karşıladığı için hastanede yaptırdım ama dışarıda çok daha uygundur.
İkili ve üçlü testin toplamı mı yoksa sadece birisi mi? çalıştığın kurumun karşılıyor olması süper. Çok sevindim senin adına canımm

sadece ikili:) ben 3 lü yaptırmadım doktor gerek yok dedi zaten sigortan yoksa dışarda yaptırabileceğin yerleri söylüyor

Çok teşekkür ederim canım, başını ağrıttım

canım ben dışarıda yaptırdım,başka bir hastanede 160 tl ye yaptırdım sadece ikiliyi, araştırsan daha uygun yerler bile var :)
bu cumartesi randevum var bakalım emine hnm ne diyecek benden de 3'lü test istemez diye düşünüyorum sonuçlarımız güzel çıkmıştı risk yoktu çünkü

Çok teşekkürler canım, umarım senden istemez 3lü test ben de cuma devlet hastanesine gidecektim ama o günü tatil yapmışlar. keseyi görmek için gidecektim şimdi pazartesiye kaldı. bu arada Emine hanıma her gidişte muayene ücreti ödüyo musunuz? yoksa kontrol için çağırırsa almıyor mu ücret?

bide 1,5 ay önce rahim filmim çekilmişti doğuştan biraz şekil bozukluğu varmış Arkuat uterus diye bişey. O yüzden çok korkuyorum umarım sıkıntı olmam hamileliğimde. Emine hanıma onu da danışıcam

eğer kontrol 12 hafta içerisinde ise ücret ödemiyorsun,

Cuma günü Emine hanıma gittim kesemi gördü. 10 gün sonra kalp atışı için tekrar gideceğim. Gerçekten dediğiniz kadar çok olumlu bir doktor. Çok sevdim kendisini. İnşallah bu uzun maratonda bana destek olacak

Çok sevindim cnm enerjiniz de tuttu demekki sevmişsin sende bende dün kontroldeydim belim ağrıyo dedim muayene bitene kadar sordu önceden de varmıydı karnında ağrıyomu ilgilendi durdu cnm benim çok iyidir melektir o

Evet enerjimiz tuttu canım. Benim de belim ağrıyor arasıra. Bide bugün dışardaydık eve geldim ishal oldum umarım sorun yaratmaz. Biraz tedirginim

bişeycik olmaz merak etme sıkma canını :) benimde başıma geldi çünkü...

Sağol canım dün merakımdan Emine hanıma sordum, bol sıvı tüket ve reflor kapsül alabilirsin dedi. Yarına hafiflemezse hastaneye gel dahiliyeye gösterelim dedi. İlaç almadım bugün sabah devam ediyordu biraz daha iyi gibi akşama kadar umarım düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…