ota jinemed hastanesi hakkında bilgisi olan varmı

Bende filip beye gidiyorum benimki yeni bi gebelik esimin kardesi ucretinden dolayi orda yapmak istemedi ozel bakirkoy camlik hastanesinde yapti cokta memnun kaldi doktor orayi tavsiye etmisti ekibiyle birlikte oraya gelmisti

Merhaba, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim. Bende Filip beye giymeye karar verdim kendisini sosyal medya üzerinden yakından takip ediyorum. Jinemed de doğum yapma istememe sebebini merak ediyorum. Yani ben daha önce hiç gitmedim Filip beyi ismen takip ediyorum. Doğum ücretleri çok mu ücret hakkında bilgi verebilmeniz mümkün mü. Şimdiden teşekkür ederim hoşçakalın

Merhaba, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim. Bende filip beye gitmeyi düşünüyorum fakat tanışma fırsatımız olmadı yakın zamanda olacak inşallah. Sizin hastahane ve doktor hakkındaki izlenimleriniz nasıl. Ota jinemed de doğum yapma konusunda kararsız olmanızın bir sebebi var mı ? Kadın doğum üzerine olan bir hastane diye duydum bir arkadaşım hizmet güzel olduğundan bana orayı önermişti. Ücretler çok öu ucuk beni en çok korkutan durum bu esasında. Şimdiden teşekkür ederim. Sevgiler

Malesef ben bebegimi kaybettim kesede bozulmus aldirmak zorunda kaldim ama doktorumla surekli iletisim halindeyim doktor konusunda sıkıntım yok hastahane cok pahali sadece150 tl muayene ucreti vericeksiniz bilginiz olsun kurtaj icin 2000 tl ucret odedik doktor kendi ucretini almadi sagolsun ama hastane fiyati cok ucuk diye biliyorum emine tashan filip beyin esi buarada bilmiyorsaniz

Son düzenleme:
Merhabalar bu hastanenin sgk lılar icin muayene ve normal dogum ücretini bilen var mı ?bir de dr Selda hanıma giden var mı onun Hakkı'nda hic yorum yazılmamış

Merhabalar
Jinemed hastanesine devam ediyor musunuz?? Ediyorsanız memnun musunuz ? Ben bayan bir doktora devam etmek istiyorum ordaki bayan doktorlar hakkında bilginiz var mı? bir doğum ücretleri ne kadar ?

Merhaba Meral, cok uzun zamandir bakamadim buralara cevabini yeni gordum uzgunum... Evet soyledigin gibi Filip bey, muhakkak iyi bir hastane onerecektir bakalim belki de Jinemed de olur. Onumuzdeki aydan itibaren artik su hastane konusunu halletmeliyim... Cevabin icin tesekkur ederim...

Merhaba Seyker, sen sorali bir ay olmus umarim cevabim isine yarar. Filip bey, harika bir doktor hic bir tereddurun olmasin neredeyse iki yildir benim doktorum, psikolog gibi insana cok iyi geliyor. Hastane konusunda acikcasi tereddutluyum cunku daha once orada dogum yapan birinden ben de onay alamadim. Hersey yolunda giderse normal dogum yapmak istiyorum ve bu hastane calisanlarinin ( dogumdaki ebelerin vs..) ve sartlarinin nasil oldugunu bilmiyorum. Yakinda Filip beyle bu konuyu konusacagim en dogru olani o soyleyecektir, buradan yine bu konuyla ilgili yorumlarimi yaparim...

Merhaba
Jinemed hastanesi ile ilgili bir fikir sahibi olabildiniz mi acaba? Ben de evime yakın olduğu için orada doğum yapmayı düşünüyorum ve orada çalışan bir bayan doktora gitemyi düşünüyorum.Konu ile ilgili yorumlarınızı paylaşırsanız memnun olurum.
Şimdiden size ve bebeğinize sağlıklı güler dileğiyle

Merhaba Memire, ben de dun Filip beyle biraz bu konuyu konusma firsati buldum..
Filip bey hastanenin butik temiz rahat oldugunu, sorunsuz birsekilde dogum yapilabilecegini soyledi. Ama istersem Fulya Acibademle de gorusebilecegimi orasininda dogum icin cok uygun ve ebelerinin iyi oldugunu soyledi. Ben hala kararsizim ama onumuzdeki ay Acibademe gidip sartlarini ogrenecegim bakalim sonrasinda karar verecegim. Eger sende bir gelisme olursa hastaneyle ilgili bilgilendirme yaparsan cok mutlu olurum. Saglikla hamilelik gecirmen dilegiyle...

Tekrar merhaba :)
Ben jinemedin fiyatlarını araştırmıştım sadece Doktor , personel ,hizmet ve memnuniyet hakkında bilgim yoktu . Ama acıbadem fiyat olarak çok üstünde olacağını düşünüyorum özel sigortan varsa uygun olabilir tabi . Jinemd SGK anlaşması var 1 tek doktor için. Acıbademin hiç yok orada sadece özel sigortalar geçerli.
Jinemed hizmet ,personel ve temizlik konusunda iyise ve oradaki doktora ısınırsam benim için daha uygun olacaktır.Sen yine Acıbadem hakkında bilgi al aklında kalmasın. buradan tekrar paylaşırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…